Mamici de mai-iunie 2008 (62)
Raspunsuri - Pagina 12
iulia83 spune:
quote:
Originally posted by socrate
...si acum deja balenele sunt hamsii pe langa mine.
Noemi, mami de Edvin Sebastian 38+
AMR 12-14 zile apx.
socrate cea mai originala comparatie
quote:
Originally posted by socrate
Fetelor pe cuvant ca nu stiu ce sa fac. Sa astept sa nu astept. Ce e clar ca sunt disperata dupa al meu sot, as sta numai cu el sa il tin in brate, ma rog sa ma tina el, ma gandesc ca astea sunt ultimele zile in care putem face asta fara sa planga bebe.
Poate exagerez eu, dar nu stiu cum o sa fie, si noi suntem foarte apropiati si ne iubim mult si stam tot timpul lipiti, si intr-un fel mi-e frica de schimbarea care vine cu copilul. Nu as vrea sa imi pierd din intensitatea cu care il iubesc, si ma intreb daca o sa pot sa imi iubesc copilul cat trebuie sa il iubesc. Si daca nu o sa fiu o mama buna? Iar m-am dus pe apa sambetei. Uoff.
Noemi, mami de Edvin Sebastian 38+
AMR 12-14 zile apx.
exact asa sunt si eu
Poze Iulia 32 in asteptarea unei gogosici
Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”
YLARI spune:
quote:
Originally posted by iulia83quote:
Originally posted by MissParker
iulia, mie mi-a facut - cu exceptia ultimului control - de fiecare data analiza sangelui (luat din deget), mai ales pt. a vedea daca nu sunt anemica, dealtfel de aceea mi s-a si dat sa iau supliment de fier cam de prin saptamana a 17-a, fiindca scazusera valorile la hemoglobina pe la 11,2 (incepusem sarcina cu 15,4). Roaga si tu sa-ti ia sange din deget si sa-ti zica macar chestiile de baza.Felicia 31+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
MissParker stau si ma uit la monitor cu un zambet tamp si nu stiu cum sa iti raspund. apoi vad ca scrii din Germania, o tara de 1000 de ori mai evoluata ca a noastra. aici doctorii nici macar retete compensate pt gravide nu elibereaza, in afara de primul control de constatare a sarcinii nu te mai pun pe masa decat cand nasti (asta daca ai norocul sa vina) si noi vorbim deja de luat sange din deget? cand primele analize le-am luat la Sanmed (care sunt varza in ceea ce priveste..TOT!) si am stat o ora la coada in picioare, nemancata, la 6.30 dimineata, pt ca toata lumea se inghesuia sa iontre care mai de care. si cand am intrat, nici vorba sa intru singurica..nuuuu, am mai intrat cu 3 persoane si am facut rotatie care sa stea primul pe singurul scaun aflat in incapere, cand o asistenta iti leaga garoul de mana de iti taie suflul si sta cu spatele in timp ce desigileaza (sper) o seringa. apoi pleci, si revii dupa o zi doua sa-ti iei rezultatele, mai stai la o coada, aflii ca urocultura cu antibiograma inseamna ceva mai mult decat cuvantul "negativ" pe rezultat si te miri de ce n-or fi scris acolo si medicamentele la care esti alergic.
oftez si ma gandesc ca, decat sa ma mai duc acum rotunda sa stau o ora la coada pt ca asistentele nu se hotarasc care sa isi faca treaba si care sa se duca (prin rotatie) la tigara si cafeaua de dimineata, mai bine imi tai eu degetul, imi iau singura sange si-l trimit la analize
Vorba inteleptului Mircea Badea : Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!!
Daaaa, si eu vroiam sa o intreb pe Miss Parker daca recoltarile ptr analize si le-a facut pe nava Enterprise... Din deget???? Pai stai nene sa vezi 3-4 eprubete de fiecare data, m-au vampirizat astia de nici nu ma mir ca ma anemiasem... Ha, ha!!!
Fetele, merci ptr parola. Si contul e pe yahoo italia, parca, nu? dar care este exact? Please, ca sa nu caut in urma... sarut mana!!!
Dana, merci si tie ptr raspunsuri + lamuriri... Of, Doamne, i-am zis eu lui Iuby aseara: "daca ai stii tu cate am invatat eu pe forumul asta!!!!
V-ati uitat la ultimele mele poze? Lucrusoarele erau foarte frumoase, ca m-am gandit eu sa le bag la spalat cu niste prosoape (galbene) si acum nu mai sunt roz si acum sunt portocalii... un cacaniu, de fapt, ca sa fiu sincera... sunt tare trista din cauza asta... Of... si doar cerusem simbolurile de pe etichete, si m-am uitat pe ele, numai pe alea ale prosoapelor nu m-am uitat....
Cred ca mai vroiam sa scriu ceva dar am uitat, ca mi-e lene sa fac conspecte...
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
gabitzam spune:
Ylari, adresa exacta de mail este mamicimaiiunie2008@yahoo.it
Este trecuta si pe prima pagina, la fel ca si conturile de poze.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
iulia, daca ti-e prietena, poti sa o rogi pe ea sa ti le spele si calce. Te va intelege...ca ai pasarelele tale; doar si ea e tanara mamica, nu?
Cat despre dr. de familie, nu e frumos ce ti-a zis. Tu ca si mine, ca si femeia de serviciu de la scoala, platim lunar la CAS. TU mai mult decat femeia de serviciu. Pt ca tu esti inregistrata la dr de famelie- ea primeshte de la CAS o suma de bani + un plafon lunar pt tine. Ca esti gravida...primeshte MULT mai mult decat pt femeia de serviciu. Si atunci de ce sa nu iti dea trimitere sa le faci? Mie mi-a dat reteta compensata si la Elevit+ fier. Nu ca m-ar rupe 60-65 roni lunar, dar de ce sa nu dau 12 roni? SI la analize, cand m-am dus, a inceput sa scrie un poomelnic de analize sa le fac. Gratis. Am calmat-o..zicand ca am abonament prin firma la o clinica privata, si sa dea la alte pers. care chiar nu isi permit. Dar nu shi-a pus vreodata problema ca iau salariu prea mare.... Ca si ea ia bani pe urma mea.
Asha ca...asta e dreptul tau, si gravidele au cele mai multe avantaje.
Despre urocultura+ sumar de urina, zic ca au o importantsa. Urocultura negativa- e bine, deci nu ai infectii urinare, care apar mult mai des in sarcina. Uite, o amica gravida, la analiza de rutina de trim. 3 i-a ieshit infectie; si nu avea niciun simptom (pishu des, usturimi etc) Acum sa povestesc din experientsa mea : acum 3-4 ani, la analizele anuale, facute de firma, la clinica privata, toate in regula, dar sumarul de urina a ieshit cam mare nishte indici. Nu stiam ce inseamna, si intru 5 min la un dr de medicina generala - doar eram acolo cu analizele in mana. Si imi explica: sunt anumite minerale (si alte chestii, daca ash sti ash zice...) in concentratie mai mare; inca in intervalul admis, dar sunt la limita de sus. Si mi-a recomandat: mai multe lichide, si nu sucuri ci apa, apa plata, sa fiu atenta ca sunt ape minerale decarbogazeificate,care tot au minerale, sa cetesc pe ele ce scrie; si mai putin sarat.
Riscuri: pe viitor se puteau forma calculi renali, sau alte probleme renale etc.
Am ascultat-o pe dr, si am scos capppy-ul cel de toate zilele, cipsurile, am inceput sa beau apa plata (buna Fantana de la firma...) si peste 3 luni din proprie initiativa repet urocultura: muult mai buna!!
Ei...acum morala: mi-am usurat viatsa rinichilor educandu-mi modul de viatsa; nu mi-ar fi pasat asha mult, dar mama are probleme cu rinichii, e f. sensibila, a avut si nisip, mai nou face des infectii etc. Dar sa bea mai multa apa nu ai sa o vezi!!!
P.S. pe morala asta, am gasit undeva o cura de pepene roshu: una fff. placuta mie: 8-10kg de pepene pe zi, 10 zile. Si am aplicat-o....cica e buna ca dezintoxicare. Am zis acu 2 veri, cand eram in concediu, ce poate strica? Ei...am avut un ten mai curat si senin dupa aia, nu imi venea sa cred ca am scapat de coshuri si acea senzatie de ten gras.
De...spalam rinichii.
Sper ca am voie pepene roshu la alaptat
38+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu mai mult!!
YLARI spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Ylari, adresa exacta de mail este mamicimaiiunie2008@yahoo.it
Este trecuta si pe prima pagina, la fel ca si conturile de poze.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)
Daaah... sorry... sunt capiata, nu am vazut-o niciodata pe prima pagina, m-am uitat intotdeauna la alte kestii pe acolo... Merci mult!
Nicio veste de la fete???
Cleo, stau pe Calea Crangasi, chiar vis-a-vis de lacul morii...
YLARI
iulia83 spune:
ylari vazut, vazut! foarte frumoase aparatoarele cu soricici. misto de tine ca ai unde sa pui un patut de lemn. eu as fi vrut unul, dar spatiul nu ne permite
de unde o ai pe Daisy? vreau si euuuu
iulia83 spune:
cleoooooo mi-ai facut pofta cu pepenele rosu!!!
YLARI spune:
quote:
Originally posted by iulia83
ylari vazut, vazut! foarte frumoase aparatoarele cu soricici. misto de tine ca ai unde sa pui un patut de lemn. eu as fi vrut unul, dar spatiul nu ne permite
de unde o ai pe Daisy? vreau si euuuu
Ha, ha, nu-i asa ca e frumoasa? Mi-a adus-o iuby de 08.03.2008 cand a venit dintr-o delegatie (cica seamana cu mine la cioc...) Vezi ca se gasesc in benzinariile OMV! Acum vrem sa il luam si pe Dodo (Donald, asa ii ziceam eu cand eram mica) l-am vazut in Gima da' era XXL, s-ar fi speriat Dasy de el...
YLARI
Lorich spune:
Gabi ai trimis sms? Nimic de la Laurica?
Ylari tu si cu burtica ta aratati tare bine in pozele alea. Esti o dulcica! Imi pare rau de lucrusoare, din cauza asta eu n-o sa le spal la masina, ca am o suta de culori.
Lori 33+ asteptand un bebe Robert
cleo78 spune:
Ylari, atunci....iei 2 statii 41. Cobori inainte de pod, si Ceahlaul e strada din semafor, permendiculara pe calea crangasi.
Ei, de magazinele ce le zic io, este pe aceeasi parte de 41, cu lacul, adica nu pe partea cu piatza.
te-am lamurit?
BUSHTEAN!!
38+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu mai mult!!