Mamici de mai-iunie 2008 (62)
Raspunsuri - Pagina 14
socrate spune:
Simo nu iti face griji, bb nu o sa ramana acolo. O sa vrea sa iasa la un moment dat. Ce mi se pare culmea e medicul, adica ori iti induce nasterea ori asteapta sa se intample dar prostia asta cu uleiul de ricin mi se pare mult, pe bune. Iti mai termini si stomacul pe tema asta. Oricum si poate poate dupa masa se intampla.
Noemi, mami de Edvin Sebastian 38+
AMR 12-14 zile apx.
Reallaura spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Nu raspunde Laura la SMS, poate nu l-a vazut/auzit. Si n-am curaj sa sun.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)
Gabitzam, nu am vazut sms-ul ca vine cu un sunet stins, dar am intrat pe forum imediat ce ne-am odihnit dupa drumul lung Municipal-Moghioros!!
Ah, nu ai de ce sa nu ai curaj sa suni, oricand poti sa folosesti nr acela daca ai vreodata nevoie... Suntem prietene aicea toate...
Fetele, vorba lui Cleo, cele care stati la pat, mai fara simt de raspundere, ca uite ce se poate intampla!!! Nici luna plina nu va mai da de cap!!!
Alysh, iubita, nu, travaliul nu dureaza atata. Noi nu nastem!!!
Multumim fetelor pentru ca au fost alaturi de noi, adevarul e ca trebuie ca cineva pe forumul asta sa fie responsabil cu pastrarea tenisunii constante... Pentru ca nu se stie, asa mai naste una de emotie, etc.
Va pupam pe toatele.
Revenim cu partea a III-a
Laurita 36, , Mircea
AMR: 4 sapt
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
iulia83 spune:
simo daca nu vrea, nu vrea..las ca iese bebele cand e pregatit
in rest, totul e ok? adica, doctorii ce-au zis? n-ar trebui sa te interneze in cazul asta? te trimisara acasa? nu stiou cum se procedeaza, dar in mintea mea creatza, daca esti pe cale sa nasti, n-ar trebui sa te interneze cu cateva zile inainte? oi fi eu prost informata
Poze Iulia 32 in asteptarea unei gogosici
Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”
cleo78 spune:
si acu, sa inteleg, calciu sandoz provoaca contractii?
Apai..el o provoca, dar contractiile astea is suficient de eficiente sa inmoaie si scurteze colul?
Ca asha..bag si io cate un pic, treptat, la colul meu "cimentat", cum ceteam la grupul martie-aprilie; ca in 1 sapt cand ajung la termenul termenilor, sa fiu gata de nascut.
38+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu mai mult!!
gabitzam spune:
Surioarelor, sunteti de belea, pe cuvantul meu
Hai ca a venit si SMS acum, am vazut ca ati si postat.
Eu fac curat pe biroul meu, am razbit deocamdata pe birou, nici nu-l mai recunosc Mai am de sters tastaurile de la cele doua calculatoare, ca au o culoare cam incerta, si gata pe ziua de azi. Maine ma bag in sertare si poimaine in dulap Am aruncat o gramada de hartii, cataloage de Avon si de Quelle. Plus bomboane si gume de nici nu mai stiu cand sunt pe aici.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
iulia83 spune:
leeloo eu eram cea care-i facea poze pescarului fericit. ai vazut "captura"? te umfla rasul, nu alta. am dat si eu cu batzul in balta dar m-am plictisit tare. hai ca pun o pozica si cu mine. sunt facute cu tel mobil deci, nu-s cine stie ce claritate.
simonacip spune:
Mi_bebelina,Iulia adevarul e ca nu-mi venea sa plec de acolo, i-am spus ca dc intr-adevar tb sa astept prefer sa astept la spital...mi-a spus ca innebunesc la spital si ca e de preferat sa merg acasa si sa ma intorc in 3-4 ore, sa beau porcaria aia...etc...N-a vrut si pace sa-mi faca altceva...Daca va spun ca am strecurat si "o cezariana ceva" a zis nici vorba...Trageam de orice sa ma tina acolo sa-mi vad azi baiatul
Barbati-miu mi-a spus sa ma pregatesc sa nu nasc azi, dar eu i-am spus ca m-am pregatit sa nasc si atit...
Deh, nu va mai spun ai mei...telefoane peste telefoane...
Gata fetelor ma fac mica si nu mai spun nimic pana la nastere...
Elenuca sa nu cumva sa pomenesti ceva de inducere doctoritei, daca nu vrei sa te cheme la 2 zile (dupa o portie de ricin
Lorich, Socrate, leeloo, Cleo, ALysh bb vrea sa mai stea, asta e. De acum nu-mi ramine decit sa-l astept ..
David (10 nov 2004) si
Simona AMR 1 zi
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
iulia83 spune:
am pus pozica din capitolul "pescarul vesel" Ici
Nota poza e facuta loooooong loong time ago, pe vremea cand nu aratam asa de bine ca acum
enjoy!
MissParker spune:
Simo, hai ca am innebunit cu F5-ul asta, ma tii intr-o tensiune, dom'le, de nu mai stiu de capu' meu
Stii ceva? Ia nu mai lua ulei de ricin si lasa-l pe bebica mai bine sa se decida el cand vrea sa vina. Ca tot te temeai dupa ce pierdusesi dopul ca vine bebe prea devreme, uite, acum ai scapat de grija asta! Uite ca nu vrea el sa fie Berbec, vrea sa fie Taur, asta e! Ambele zodii cica sunt incapatanate, asa ca - tu Capricoarna fiind - pana la urma tot distractie o sa ai cu Matei... dar macar daca e Taur veti fi amandoi semne de pamant si parca e mai multa armonie... Zic si eu asa, gaseste si tu consolare in chestii din astea
Gabitza, saru'mana mult de tot ca ai completat DPN-urile la fetele care au nascut deja, mie imi este f.f. important, iti dai seama ca abia imi mai fac si eu curaj ca nu o sa trebuiasca sa astept chiar pana la DPN, ca imi ies peri albi pana atunci... am inceput sa numar zilele...
Ylari, Iulia83, mie mi-a luat sange din vena doar cand l-a trimis la analiza pt. toxoplasmoza si cand am facut amniocenteza, in rest doar din deget (dar pe bune ca o fractiune de secunda te doare mai rau decat cand iti ia din vena). Am auzit si de cazuri cand la alte gravide le ia sange din ureche... Medici si medici... Dar sa stiti ca in rest, dupa ce am patit cu primul ginecolog si mai tarziu cu dobitoaca aia de ginecoloaga romanca din Frankfurt, nu mai vad eu Germania ca pe paradisul sistemului medical, si aici sunt oameni si oameni (adica oameni si lepre). Bine ca m-am linistit acum, ca merg la tipul asta pe care-l platesc din buzunarul meu (voi incerca insa sa-mi recuperez banii de la asigurari).
Acu' am alta grija: cum gasesc un pediatru bun? Am primit de la moasa cu care facem cursul de pregatire o lista cu pediatrii din zona, dar dupa ce criteriu sa aleg? Ma duc sa fac interviuri?? Mai ales eu, care sunt dependenta de mijloacele de transport in comun, voi fi probabil silita sa-mi aleg unul care sa fie in centrul Hanaului, ca sa pot ajunge acolo cu autobuzul... Si ce ma fac daca nu e bun sau daca nu suntem pe aceeasi lungime de unda in ce priveste vaccinarile? Doamne, alte griji...
Felicia 31+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Reallaura spune:
Fetele,mesaj de la BARZA!!!!!!!
A NASCUT CADINA!!
Cosminel de Cadinutza are 2900 gr, 53 cm - inalt baiatul-, cica e plin de personalitate si sunt sanatosi si el si mami!!!!!!!!!!
Sa ne traiasca!! Sa fie sanatosi!!!
Laurita 36, , Mircea
AMR: 4 sapt
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura