Durerea unei pierderi de sarcina (72)
Raspunsuri - Pagina 13
andreea16 spune:
Sarbatori Fericitepline de iubire si sanatate alaturi de cei dragi!
Cristos a inviat!
Dragele mele, sper ca ati petrecut bine astazi. Eu ma lupt cu oboseala, e greu cu un micut acasa, nu mai am timp de absolut nimic, dar am noroc ca e mama aici si ne ajuta. Recunosc ca nu am mai avut timp sa citesc din urma, sper sa ma pun la punct saptamana aceasta si sa va scriu si eu mai multe. Va imbratisez pe toate si fie ca acest Paste sa adica speranta in sufletele noastre!
unducthable spune:
quote:
Originally posted by ellisquote:
Originally posted by unducthable
in paralel cu mine e cineva careia i-a dat 6 pe zi din prima zi , mai pierduse o sarcina inainte ... , si e cu burta mare si creste fetitza, manca-o-ar mama ...
eu nu am mai pierdut ... inainte ... acuma uite ca am pierdut-o :(((
eu voi lua 6 pe zi , acid folic si centrum materna nu mai vorbesc , le iau , ma rog , sunt multe de spus , ... , inca mai am stari si stari ... am citit si cunosc si fete prietene multe ... sa ma ajute Dumnezeu sa prind putere ... ca sa va pot impartasi ...
azi merg si la doctor , un lucru bun , de-abia astept intr-un fel ... nu stiu de ce ...
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
Diana, eu am luat asa in per sarcinii:
-aspenter, magne b 6, pregnyl,acid folic, utrogestan -4(date probabil de dr de care spuneai tu ca e omagiat pe forum?);
-muuuuuuuult no-spa;
- ginypral la sangerari;
- elevit, ulei de peste omega3;
- dopegyt- hipertensiune;
in rest multa liniste si repaos l pat
dc va deranjeaza ca intervin, sa-mi spuneti!
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
tot de Dumnezeu a tinut ca la tine a mers totul bine, prietena mea care e la acelasi doctor la care ai fost si tu, cu acelasi tratament , a pierdut la 2 luni copilul ... , incurcate sunt caile Domnului ; se poate si cu tratamentul tau , se poate si cu alte tratamente date de alti doctori nu neaparat omagiati ..., DOAR CA DUMNEZEU MAI PUNE ACOLO O DOZA DE SUFLET SI PUTERE CAND VREA EL SA SE NASCA , asta este importantul ...
HRISTOS A INVIAT !!!
PEPSI .... AM CITI CE AI SCIS , ..., POATE ITI SCRIU PE Privat cand imi mai revin ..., psihic sunt ... , dar mana ta intinsa o apuc cu toata puterea ...
nu stiu daca o sa mai scriu ..., simt nevoia unei refaceri psihice , va voi mai scrie pe privat ..., momentan ..., sunt poate mai bine, nu imi dau seama ..., dar stiu cand inca nu e in regula ; si nu sunt deloc in regula, forumul ma consuma , indiferent de mesaje ..., forum inseamna discutii, si discutiile ma obosesc , v-am spus asta din respect si VA IUBESC !!!!!!!!!!!
Catti , FELICITARI, o puo cu drag pe fetitza tascumpa !!!!!
diana
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
p.s. unii doctori ar trebui sa se gandeasca de 2 sau mai multe ori inainte de a spune ceva legat de un anume medicament ... sau legat de ce fac ei in general ... din pacate am cunoscut , legat de PRIMUL doctor , CE INSEAMNA UNEORI SA FACA EXPERIMENTE, M-AU COSTAT 2 ANI DE VIATA degeaba
Pepsi spune:
diana, daca crezi ca esti mai bine fara forum ia o pauza, mina mea ramine intinsa si sa te gindesti la ea de citeori simti nevoia de o mina intinsa, a mea acolo ramine. nu te izola, vorbeste, chiar daca te oboseste e un semn si asta ca traiesti!te pup tare ai grija de tine
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
digeka spune:
Buna fetelor!
Am o neclaritate - azi st in z37 de la chiuretaj, dar niciun semn de cm nu am, al meu cm fiind 28-29z. E normal sa fie asa? Mi-am sunat dr si voi merge la eco sa vedem.
Ninia81 spune:
Digeka, stai linistita, dupa chiuretaj cm-ul poate veni si la 45 de zile. Al meu a venit dupa 32 de zile...
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png
Lacrima...ea nu este decat o expresie a prea-plinului pe care il simti in acel moment. Lacrima nu este o necesitate, e o declaratie.
iubita_tiana spune:
DIGEKA,si eu am disperat, inainte aveam cm la 28 zile,imn prima luna dupa chiuretaj a venit la 32 apoi a doua la37 zile,vine stai linistita...parca ma vad pe mine in tine ce stresata eram sa nu am vreo dereglare...
TIANA
Pepsi spune:
digeka, mie mi-a venit la 6 saptamini dupa chiuretaj, asa stiu ca trebuie sa vina intre 4-6 s
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
andreea16 spune:
Digeka, mie dupa chiuretaj mi-a spus asistenta ca imi va veniciclul dupa 40 de zile si asa a fost. E bine ca faci totusi o eco, dar nu cred ca e motiv de neliniste. Si eu ma facut eco dua chiureaj pentru a fi sigura ca totul e ok.
digeka spune:
Va multumesc pt raspunsuri fetelor.
Azi am fost la dr si am facut eco, mi-au spus ca e mic endometrul, ceea ce provoaca retinerea.
Mi-au prescris o luna de contraceptive, care ar trebui sa provoace cm. Deci asta e. Am mai facut si o programare pt analiza la careotip genetic, am si luat rezultatul pt Lupus - care e slab pozitiv 27(norm 24), mi-au spus ca nu asta a fost cauza opririi in evolutie.
Asa cum eram la rand la dr, era o dna care dupa fiv 4 a reusit cu gemenei si era in culmea fericirii si mi-am amintit cum eram eu de fericita pe acolo cand mi-au confirmat sarcina..., pt ca apoi tot acolo sa primesc vestea - ne pare rau , dar trebuie sa intrerupeti sarcina.
OOOOfffffff

CU ADEVARAT A INVIAT!!!!
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)