Durerea unei pierderi de sarcina (72)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

DIGEKA,SCUZA-MA DAR DE CE A TREBUIT SA INTREURPI SARCINA?

TIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Tiana, a fost sarcina oprita in evolutie.
Bb al meu nu a avut forte sa lupte si, incerc si eu, ca majoritatea fetelor, sa aflu care ar fi cauza, cu toate ca st constienta ca nu prea sunt sanse de a o afla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

pepsi, am vazut ca si tu ai pierdut sarcina la 12 saptamani, si mie mi s-a intamplat tot atunci, cm. a venit la 37 de zile. de atunci vine mereu abundent, tine mult 10 zile, si ma ingrijoreaza, la ultima eco, endometru nu s-a mai dezvoltat suficient,uterul era dur, am sangerari intre cm. ti s-a intamplat asa ceva? cui i s-a mai intamplat? mi-e teama. inca mai sper sa am un copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Simonia, eu am probleme cu ciclul de cand am nascut, in august 2006. Am deschis un subiect pe tema asta la Clinica virtuala, se numeste "Sangerare maronie inainte de ciclu". Nu stiu sa pun link-uri, sper sa reusesti sa il gasesti, poate te ajuta cu ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

multumesc chantal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

M-am tot gandit daca sa scriu si aici sau nu...nu vreau sa fac rau nimanui,dar aici sunt multe "colege"de-ale mele de aceea am sa scriu...mi s-a intamplat o MINUNE si anume UN TEST POZITIV.inca nu pot realiza...dupa atat chin mi se pare atat de imposibil de realizat!!Doamne ajuta sa fie bine!Am asteptat aceasta zi atat de mult...am varsat atatea lacrimi...nu pot sa cred!

Some people only dream of angels...I held one in my arms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

N-ai cum sa faci rau nimanui!! Mai ales cele care stim cit ai suferit!!! Un copil e intotdeauna o binecuvintare!!!!
Felicitari!!O meriti din plin!!!!!!!!!!!!!!!!

Cautind o bucatica de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Michelle, te-am felicitat si la celalalt subiect, dar am sa o fac si aici...FELICITARI!SA AI O SARCINA FRUMOASA SI PLINA DOAR DE BUCURII!

http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png
Lacrima...ea nu este decat o expresie a prea-plinului pe care il simti in acel moment. Lacrima nu este o necesitate, e o declaratie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Michelle
DOAMNE AJUTA!!!
SA AI PARTE DE O SARCINA CAT MAI USOARA SI UN BEBE SANATOS SI LA TERMEN !!! ASTA DA VESTE BUNA, IN SFARSIT AI REUSIT!!!

Ale scuze pentru offtopic, dar chiar nu puteam sa nu o felicit pe Michelle.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

FELICITARI, DE CE ZICI CA e o minune? scuza ma dar chiar nu stiu povestea ta...oricum, noi toate de aici care am pierdut si ne dorim.....sau suntem in asteptare ca si mine, ne dorim bebe si ne bucuram sa auzim vesti bune.....gresesc fetelor???

TIANA

Mergi la inceput