**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

hai ca-s mai treaza acuma!

alyna, un mare si tare la multi ani ptr piticot, a facut 1 anisor!!!!!!!!sa pui poze cu bunatatile facute in cinstea lui!

irinusha, am ris la ce mi-ai scris, chiar 30 nu sint, da afara sint 20, si fetita prietenilor nostrii pe burta merge ca in transee

elteka, sarumina

an, la multe lunite la printesica, asa este cu medicii astia! de aia mi-e si frica, da totusi zic hai sa=l mai caute in ureche si inca 1 macar, desi sint convinsa ca nu va fi de acord cu cel de ieri.....eu il spal deja de la primul dinte, cu pasta fara fluor, e speciala ptr bebei care nu stiu sa scuipe

sobi, la multe lunite ptr pui

madi, multumim de urari

betty, multumim de urari.ceai indulcit....cu mieremultumim frumos, am sa pun poze cind va fi ziua lui dominic, si eu imi fac griji ptr coastele lui al mare.....

kid, multumim de urari, l=am vazut pe frumos la 11 luni, ce tortulet!

poohy, multumim de urarile de sanatate, mi-a fost dor de tine

didi, sarumina de urari, urasc otitele astea.....ma simt neputincioasa, stii tu! miine la 8 mai merg la un medic, sa vedem ce ne zice. tu, ai da antibioticul din nou? of, cu caiula m-am scos....si nici baie pe cap nu ma lasa sa-i fac.....acuma i-am luat niste dopuri speciale ptr baie de urechi.....date de farmacist

mica, sarumina, dominic se mai tragea de la dinti, ca radiaza durerea, da pediatrul de l=a vazut ieri mi-a zis ca mai are inca infectia in ureche

doxinu, multumim de urari

graviduta, david ma roade pe unde apuca piele libera, da nu doare, doar ma suge cumva si ma roade usor cu dintii, si mai nou si pe taica-su prin tricou il roade la umar

florentina, la multe lunite ptr cip

ioana, si al meu se forteaza desi nu e niciodata constipat. pe cind dominic nici nu-mi dadeam seama ca facea, david isi ridica nu stiu cum fundul si se screme, mare figura e

carstea, tocmai aia e cu pasta speciala, e ok daca inghite, felicitari ptr primul pas

timur, am vazut pozele cu frumosu mizgalici

vali, merci de urari, da se pare ca otitele nu ne-au ocolit nici la primul nici la al doilea, poate fac io ceva gresit?

fug sa fac papa ca vin flaminzii de la aer

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

tot io..
Stiu, scriu raaaaaaaar, dar is cand ma pun...nu mai mai opresc.

Vroiam sa va zic, pt fetele cititoare, ca la editura Curtea Veche sunt carti rezonabile ca pret, acum nu stiu sa va zic si daca sunt sau nu interesante. Eu mi-am comandat pe net cate ceva..."Greselile parintilor ii pot distruge pe copii" de Dr Laura Schlessinger si specially for my husband : "Cum sa-ti intelegi sotia - la bine si la rau" de Gary Smalley (parca vad ca o citesc eu si ii fac un rezumat verbal cand ii e lumea mai draga .
A auzit cineva de ele? Le-am primit, le citesc si va spun daca am inteles ceva din ele.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

An@, si eu am primit 2 carti de la Curtea Veche cand eram insarcinata: "Putem creste copii buni intr-o lume negativa" si "Inteligenta emotionala in educatia copiilor". Mi s-au parut interesante si am subliniat cu creionul pasajele cele mai interesante ca sa le regasesc usor mai tarziu.

Am luat motul
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Pepsica pupam urechiusa lui Davidutu sa se simta mai bine sa scape de infectie

Kid super!

In legatura cu kk noi nu avem probleme.Il vad ca se opreste din orice activitate,se inroseste si apoi cand e gata se simte,iar el isi reia activitatea

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Timur scump foc puiul tau. MI-a placut in pozele in care era adormit in scaun. Dar ce manca asa verde?!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

O tentativa de spanac (si alte legume dar predomina spanacul) care a esuat lamentabil. A fost bun de balaceala, mai multe puncte n-a luat.

Multumim de aprecieri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Fetelor , ce se mai aude cu intalnirea ? Eu abia astept sa ne vedem.

Alex de 4 zile merge bine si ii place mult, merge si rade incontinuu ,se uita la noi si ne striga mandru de el.
Imita tot ce-i arat, astazi m-a uimit ca e prima oara cand m-a imitat la orice.Ce vedea ca fac hop si el, chiar si cand am strigat un catel pe nume Ciuchi si el repede de langa mine : Ciu.. si atat , dar e de ajuns ....oricum am fost toata ziua extaziata si am aratat la toata lumea cum face.

Si apropo la intalnire se strang bani ceva? mergem la un local rezervat ? ca nu prea am inteles exact si nu vreau sa pierd ocazia.
Va pup!

Legumele eu la pasez putin cu "pasatorul" pentru piure de cartofi.Chiar si mazarea.

ACOLO E......
POZA INGERAS
ALEX si DIANA
SUNT TUNS SI FREZAT :)

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Va multumesc pentru raspusnurile referitoare la kk... concluzia: mai sint ca al meu ... asta ma linisteste, ca m-am tot gindit daca e normal sa faca atita efort. O sa devina niste barbati de aia care stau cite o ora in baie... vai de nurorile noastre(hihihi).

Chowpersa
ce m-am distrat cum te laudai cu noile cuceriri. Si Patrick a descoperit azi ca se poate ridica singur in picioare in pat... l-am si filmat si trimis la prieteni.. acum nu se mai incarca pagina, ca vi l-as fi trimis si voua.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

an@ multumesc pentru reteta. O gasisem si eu intr-un final, dupa lungi cautari . Brocoli o sa ii fac fie piure amestecat cu cartof (Maya e fan cartof) fie facut cu un sos alb (un pic de unt topit + gris - asta in loc de faina - + lapte).

timur eu fac spanacul asa si am mare succes: fierb spanacul in lapte, il amestec cu un cartof fiert, calesc ceapa cu putin usturoi si 1/2 rosie, blenduiesc tot, eventual si 1 ou. Inainte il faceam si eu tare fad si nu manca deloc.

chowpersa intalnirea a ramas pentru 11 mai (nu am stabilit ora) la Insula copiilor in Herastrau insa nu a ajuns nimeni sa vorbeasca acolo (decat Liviana a avut o discutie telefonica cu ei).
Felcitari pentru mers .

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

quote:
Originally posted by An@

[center][center](scuze de intarziere)
[size=4]

Intrebare: [red][b]ce cadou sa iau unei fetite care face 2 ani si care in principiu are cam de toate? ceva interesant...

mami de Ana (22 mai 2007)

Eu inclin spre o carte.
Vezi www.jucarila.ro/ganganii-bazdaganii-ispravile-lui-panzel-p,402.html" target="_blank">tridimensionalewww.jucarila.ro/ganganii-bazdaganii-caut-casa-poze,400.html?pic=1" target="_blank">si aici www.jucarila.ro/cat-ceasul-p,386.html" target="_blank">educativewww.jucarila.ro/dinozaurii-p,379.html" target="_blank">cu sunete

Daca mergi la un magazin e imposibil sa nu gasesti ceva dar e bine sa ai si o idee inainte sa stii cam ce sa cauti.

ACOLO E......
POZA INGERAS
ALEX si DIANA
SUNT TUNS SI FREZAT :)

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput