**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 8
Florentina Roman spune:
La noi merge f repede, in 2 minute e gata si daca n-ar fi mirosul, nici nu mi-as da seama, ca Cip nu are nici o reactie.
carstea spune:
Sa raspund si eu din ce am spicuit zilele astea ca am avut de recuperat din weekend.
Am cumparat si noi pasta si periuta adecvate varstei dar nu pricep cum se gandesc astia sa-l spal fara sa inghita.Deschide gurita dar nu stiu ce reusesc sa spal ca mai mult suge periuta.Oricum anuntam si aparitia celui de al 6 lea dintisor in weekend(cand nu eram acasa)
Tot in week-end s-a ridicat in picioare si a facut un pas sper buni si unu spre tati .De atunci e pauza se odihneste
Nu mai stiu ce voiam sa zic ...a de mazare.Lui Rares nu i-a placut desi nu se ineca.(nu i-am pasat-o)
Azi incercam musaca cu cartofi.
I-am dat saptamana trecuta orez cu lapte siam folosit orez integral.N-a fost bine.L-a durut burtica noaptea urmatoare iar in kk am vazut orez nedigerat.Asa nu!
POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare
Ioana13 spune:
Graviduta ce dulce e cum face ea kk din picioare. Inseamna ca face usor, ca P se opreste din orice activitate, iar daca sintem pe picior de plecare si pe el il apuca, ne relaxam 30 de minute.
Florentina e un fericit MAtei cu asa performanta.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
An@ spune:
Madi, Didialex , multumim pt urari!!
Florentina, multumim! La multe lunite si voua!!
Nu-i asa ca pute rau? A mea rade de lesina dupa ce face kk si eu fac: ptiuuu, si imi flutur mana pe la nas ca sa-mi fac aer.
Noi de cand facem la olita, facem muuult mai usor. De, gravitatia , ca inainte se scremea saraca de-i ieseau ochii ca la melc si facea doar daca ii tineam picioarele indoite pe burta, si nu, nu era constipata, nu facea tare.
Graviduta, multumesc mult pt toate link-urile cu cadouri, m-am mai luminat. Acum trebuie doar sa ma hotarasc exact ce si de unde.
Apropos de pasta de dinti...nu exista pasta de dinti cu gust de piureuri (sau ma rog ce nu mananca fiecare), ca atunci sigur ar scuipa.
Ckristina ce mai faci?? ce face Bia? cum mai esti cu sanul?
Chiquitita nici de tine nu am mai auzit de mult!! Ce face Livia?
mami de Ana (22 mai 2007)
timur spune:
An@, Madi: ne fataim prin zona de langa Potcoava si pana la biserica de lemn de vizavi de mag Titan si retur. Mai nou, de cand au pavat astia aleile, ne mai topaim pe langa lac. De obicei avem si cainele cu noi (un rottweiler) asa ca sigur ne remarcati.
An@ cat costa abonamentul la sala?
In leg cu kk: al meu munceste rau de tot saracul si in 98% din cazuri degeaba. Asa ca de cele mai multe ori recurgem la metode invazive gen termometru sau supozitor.
An@ spune:
quote:
Originally posted by timur
An@, Madi: ne fataim prin zona de langa Potcoava si pana la biserica de lemn de vizavi de mag Titan si retur. Mai nou, de cand au pavat astia aleile, ne mai topaim pe langa lac. De obicei avem si cainele cu noi (un rottweiler) asa ca sigur ne remarcati.
An@ cat costa abonamentul la sala?
In leg cu kk: al meu munceste rau de tot saracul si in 98% din cazuri degeaba. Asa ca de cele mai multe ori recurgem la metode invazive gen termometru sau supozitor.
Laura, mami de Bogdan Alexandru (16.06.2007)
acum ca ne-ai impartasit amanuntul asta (cu cainele) sigur va reperam (Desi eu de obicei trec pe malul celalalt daca vad un rottweiler).
Eu mi-am facut abonament pt 8 sedinte si costa 85 RON.
mica0307 spune:
Nu stim cum am facut de am ratat-o pe ANA azi de la felicitari.
Asadar, cu scuzele de rigoare LA MULTE LUNITE ANA
carstea nici Maya nu s-a omorat azi cu mazarea. Maine ii fac ficatei (tre sa caut reteta ca a pus cineva aici o reteta cu ficatei inabusiti + legume) si joi peste cu broccoli.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
An@ spune:
Mica , multumim pt urari!
Hai ca-ti dau reteta cu ficatei (ca eu am dat-o si atunci), daca imi spui si tu cum faci brocoli cu peste!
Deci: ceapa taiata fideluta (asta daca nu are Maya vreo problema cu ceapa), noua ne place ca da un gust dulce la mancare, morcov taiat rondele, cartof taiat cubulete si ficatel. Se pun in craticioara cu putin ulei si apa (depinde cat de zemoasa vrei sa iasa mancarea)si se fierb acoperit cu capac. E delicios!! eu mereu fac mai mult, ca sa mananc si eu o portie. Iar ficatelul nu se mai simte asa innecacios cum mi se parea ca e cu pireu de cartofi.
Vali5 spune:
Alyna24 , sa-ti traiasca puiul! La multi ani, David Andreas! Sa fii sanatos si iubit toata viata asa cum ai fost in primul tau anisor!
Matei Ciprian de Florentina Roman
Vlad de Sobi
David de Pepsi
doxinu, felicitari pentru dintisori!
mica, multumim ca ne-ai vazut pozele!
Pepsi, imi pare rau sa aud ca ai asa probleme cu David!
Irinusha
Elteka, si mie mi-a placut mult cu papion, si chiar ca era tare mirat. Saracutul, doar ce se trezise din somn si au navalit nasii in camera l-au imbracat apoi cand am intrat in living unde era toata lumea a dat inapoi ca toti au ineput sa aplaude cand l-au vazut asa imbracat. Mi-era si mila de el
An@, multumim! Pai, Andrei e cam blondut, mereu ma uitam prin parul lui si spre radacina era blond.
Pentru fetita de 2 ani ai putea sa iei ceva educational, daca tot are de toate...
Madi
Ioana13, Andrei se inroseste cand face kk si se screme dar in max 30 secunde termina, dupa care isi reia activitatea ca si cum nu s-a intamplat nimic.
carstea, felicitari pentru cel de-al 6-lea dintisor!
kid, am vazut albumul de 11 luni. Wow, ce tort, la 1 an cum va mai fi? E tare dulce cu baticutul portocaliu, iar poza in care se stramba... pentru Vladut!
Am luat motul
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007