**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 7
Madi spune:
Am vazut poze cu Andrei de Vali si Vladut de Kid. Cate un pupic pentu fiecare dintre ei, din partea Anei!
Tin minte ca si eu, anul trecut pe vremea asta, stateam cu sufletul la gura, ca doctora mea era plecata din tara si tot vedeam ca incepusera fetele sa nasca! Nu ca eu as mai fi asteptat mult
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
An@ spune:
quote:
Originally posted by DidiAlex
[
An@, nu ai precizat cat esti dispusa sa scoti din buzunar
cumpara margele, carti cu printzese, colaje, plastilina.
daca ar fi a ta ti-as recomanda asta www.puky.de/homepage/produkte/laufraeder/4053.htm" target="_blank"> de aici
stiu ca un cadou la R al meu care a rezistat mult intre preferintze: o carte din care se desprindeau niste masti: albinutza si bondari si noi trebuia sa le purtam prin casa :)
Didialex, pai, stiu si io? dupa buget, dupa buget ...multumesc pt idei ! mie d-asta imi place sa ma duc prin magazine si nu sa comand de pe net, ca acolo le vad si ma orientez mai usor, imi vin si alte idei, vad cat sunt de mari (pachetele), ca conteaza ! Frumoasa bicicleta aia ! la cate drumuri face sotu' catre DE, daca i-o arat vine cu ea in dinti (orice pt fii-sa).
Madi, nu i-am cumparat inca pasta , ca nu reusesc sa-i dezclestesc gura. Numai daca ma aude pronuntand dinte/dintisor/...orice varianta, isi strange buzele si gingiile ca nici cu picamaru' nu intru (chiar cu picamaru' n-am incercat ).
Mica si eu m-am emotionat recitind mesajele din vremea aia (desi nu activam pe vremea aia): cum se plangea Ella ca nu mai suporta burta, Elteka ca o sa faca un copil mare, Didialex le consola ca "nu sunt mai putin mame daca nasc prin cezariana si nu natural",... ce emotii!!!
Noi azi am facut 11 luni! Cand or fi trecut???? Dar e asa frumos cand ma duc acasa si ma strange de obraji si ma baloseaza toata pupandu-ma in felul ei unic !
mami de Ana (22 mai 2007)
Graviduta spune:
Am si eu o intrebare: ai vostri musca? Ca Mara cum se vede la bine in brate, cum ma ia cu manutele de cap si incearca sa ma muste de obraz/barba. Cred ca ma vede mai pufoasa. Mai nou, am inceput sa o musc si eu pe ea de barba (dar fara dinti, cu buzele stranse, nu stiu cum sa explic) si rade de se prapadeste.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
DidiAlex spune:
ete na..An ca si fata ta e cu 11..asta daca te iei dupa mesajul din fatza :)
La multe lunitza Ana
Madi spune:
quote:
Originally posted by An@
Noi azi am facut 11 luni! Cand or fi trecut???? Dar e asa frumos cand ma duc acasa si ma strange de obraji si ma baloseaza toata pupandu-ma in felul ei unic !
mami de Ana (22 mai 2007)
La multe luni ANA!!
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Graviduta spune:
Hai ca io bantui pe forum, dar am fasit ceva dragut si vroiam sa va arat ce face fata asta http://s215.photobucket.com/albums/cc121/zmotocel/.
Florentina Roman spune:
La multi ani, David Andreas!
Multe lunite pentru Ana de An@,
David de Pepsi si
Vlad de Sobi!
Si pentru Cip Cirip al meu!
Florentina Roman spune:
Mamicutele care ati mai fost in Turcia, dati-mi si mie niste recomandari despre hotelurile in care ati stat...s-a mai discutat, dar...imi merge asa greu forumul ca ar trebui sa stau pana diseara sa gasesc paginile respective. M-ar interesa un hotel de 4-5 stele, in Antalya, care sa aiba facilitati ptr copii, ptr ca anul asta vom merge in formula completa. Acum 4 ani noi am fost la Venetia Palace in Antalya, am fost multumita, dar as vrea sa incerc si altceva.
Ioana13 spune:
La multi ani David de Alyna24!!!! Sanatate, bucurii alaturi de parinti, jucarii multe acum, masini straine cind esti major ....
Ai vostri capsunei cit timp fac kk si cum... ca al meu vreo 20-30 de minte se tot , orice consistenta are. Adica si cind face ca oita si cind o face normala spre moale. De cind era mic se forteaza, de parca scoate ditamai elefantul. Tot se inroseste la fata si se uita la mine cu o suparare... MAi e cineva asa?
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Graviduta spune:
Si Mara se inroseste, dar face destul de repede. Mai nou, acum face din picoare. Si-apoi tace chitic. Asa imi dau seama ca a facut pe ea, pt ca, in rest, e foarte nazdravana.