**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 6
poohy spune:
Cu mare intarziere (imi cer scuze) vreau sa urez si eu La Multi Ani!!!!! Sa fie fericiti, sanatosi, sanatosi si bucurosi impreuna cu parintii lor pentru:
Alma-Daphne de Chris27!!
Lara Georgia de Eseea!!
Louisa Marie de Lauraa!!
(cand ma gandesc ca putin a lipsit sa nu o cheme si pe Manu Luiza Maria :))
Ioana Adriana de Cristalina!!
si pentru azi:
David Andreas de Alyna24!!
(te-am vazut la targ dar nu m-ai vazut, ce bine arati si ce slaba esti!)
si
La Multi Ani! Elteka! Sa fi fericita, iubita, sanatoasa si norocoasa! Sa iti fie viata plina de bucurii!!!!
scuze de intarziere
si La Multi Ani! pentru toate fetele care au intinerit cu un an zilele astea (nu gasesc lista de aprilie :(()
Nu mi-a venit sa cred cand am intrat pe forum si am gasit lista de capsunei cu LMA ! Mi se pare ca ieri abia aflam ca suntem insarcinate si gaseam raspunsul la atatea intrebari aici in forum...
Multa sanatate pentru toti capsuneii bolnaviori! Nu prea am timp sa citesc, dar am vazut ca David de Pepsi e bolnavior , si Mara de Graviduta
incepand de maine vin multe multe zile de nastere, trebuie sa intru mai des!
ps: Manu e bine, se rasfateste pe zi ce trece e din ce in ce cu mai multa personalitate
Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
DidiAlex spune:
Alyna24, sa va traiasca si sa fiti [cum se scrie frate asta ca mereu uit?!] cu totii.
Cred ca Davidelul Andreas o sa aiba o petrecere pe cinste.
Miroase tocmai de aici ...
Da, Ella, si cum spunea fata ca i s-a lasat burta, crede ca o sa nasca, si Andrada: nu si nu..ca ea naste prima :)))
An@ spune:
quote:
Originally posted by Madi
An@ felicitari pentru gimnastica! La ce sala te duci?
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Este o sala langa Billa (de la Nicolae Grigorescu).
Mai sus raspunsesem si eu cu mazarea, dar acu' recitind am vazut ca am scris Mica in loc de Madi .
Graviduta, multumesc mult pt site. Chiar interesanta trusa medicala, cred ca i-ar placea. Am mai gasit o chestie interesanta pe store4kids. ro : o carte water magic se numeste (mi s-a parut ff interesant, parca i-as lua si galustei mele) si pe crazytoys o tablita magnetica de la fisher price (sorry nu am timp sa pun link-urile), dar parca as lua ceva din magazin, sa ma uit mai bine la ele si mi-e ca daca le comand nu ajung pana sambata viitoare, ca sunt sarbatori.
BettyR, multumesc pt raspuns. Insist si eu, poate poate o gadila pe la gingie si deschide gura ...
mami de Ana (22 mai 2007)
An@ spune:
ACU 1 AN:
Buna burticute!
Am gasit pe mailul comun urmatorul mesaj si l-am postat aici sa-l vada toata lumea:
Alyna 24 a nascut astazi la ora 16.40 un baietel( Davis Andreas) de 2.950 kg si 51 cm scor apgar 9.
nastere normala cu epidurala spontana prin ruperea membranelor.sora ei .
Felicitari Alyna, recuperare usoara, un bebe mancacios si sa veniti repede acasa sa ne povestesti cum a fost nasterea.
-veste data de numai eu.
LA MULTI ANI DAVID!!! sa cresti mare si sanatos si sa le aduci numai bucurii parintilor tai!
carstea spune:
La multi ani David Andreas!Mama ta te-a asteptat cu mult drag si nici noi nu eram mai prejos.Imi aduc aminte ce emotii aveam cand citeam cate un mesaj de genul asta si ma intrebam -eu cand urmez-.
POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare
DidiAlex spune:
La multze lunitza MATEI; VLAD & DAVID
Pepsi, otitele aste-s pacatoase ca recidiveaza.ai grija.
te-ai scos cu caciulitza :))) haz de necaz.
An@, nu ai precizat cat esti dispusa sa scoti din buzunar
cumpara margele, carti cu printzese, colaje, plastilina.
daca ar fi a ta ti-as recomanda asta www.puky.de/homepage/produkte/laufraeder/4053.htm" target="_blank"> de aici
stiu ca un cadou la R al meu care a rezistat mult intre preferintze: o carte din care se desprindeau niste masti: albinutza si bondari si noi trebuia sa le purtam prin casa :)
mica0307 spune:
LA MULTI ANI DAVID ANDREAS a cresti mare, frumos si sanatos
LA MULTI ANI MATEI, VLAD si DAVID
an@ multumim pentru mesaj. O fost o perioada tare emotionanta, cand asteptam cea mai mica veste de la mamicile care nasteau.
pepsi imi pare rau de David ca e bolnavior. Sa stii ca si Maya se mai trage de urechiuse, am incercat-o si eu, i-am apasat in zona lor si nu a dat semne ca ar durea-o ceva. Cred ca doar se prosteste.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Madi spune:
quote:
Originally posted by An@quote:
Originally posted by Madi
An@ felicitari pentru gimnastica! La ce sala te duci?
Asa creste Ana
Este o sala langa Billa (de la Nicolae Grigorescu).
Mai sus raspunsesem si eu cu mazarea, dar acu' recitind am vazut ca am scris Mica in loc de Madi .
Multumesc, acum am vazut si cu mazarea Tu ce pasta de dinti i=ai cumparat Anei?
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Graviduta spune:
An, am mai gasit niste chestii dragute la mica publicitate, mi se par ok preturile comparativ cu RO, dar in mod sigur in strainatate sunt mult mai ieftine. (ma uitam la o jucarie care mai avea pretul pe ea, era vreo 20 $, iar pretul de vanzare este 150 de ron). Uite link aici http://picasaweb.google.com/Ghita.Achim/JucariiVI. Vezi ca mai are 2 albume, uite http://picasaweb.google.com/Ghita.Achim. Si suporta ea chelt postale. E din Alba Iulia. De fapt, uite aici anuntul http://forum.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=12660.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
doxinu spune:
LA multi ani pentru baietelul mare care face azi 1 anisor si la multe lunici pentru restul sarbatoritilor de azi!!!!!!!!!!!!!!!
Alyna24, pentru David Andreas 1 an
Florentina Roman, pentru Matei-Ciprian
Pepsi, pentru David
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan