**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 5
An@ spune:
(scuze de intarziere)
ELTEKA,
LA MUUUUUUULTI ANI!!, sa fii sanatoasa si Elias sa-ti aduca numai bucurii!!
(asteptam sa ne scrii cum ai petrecut si ce vadou ti-au facut baietii: adica sotu' si Elias ).
Mica, eu am blenduit mazarea, nu am dat-o prin sita, iar cand i-am facut ghiveci de legume, in care am pus si mazare, nu am mai blenduit, am pasat doar cu furculita.
Timur, si noi, si noi tot prin IOR. Ana in fiecare zi cu bunicii, eu doar in we. M-am uitat la pozele tale, ca paote va recunosc
Vali5, frumos foc cheliuta! zici ca e blond!
Pepsi, sanatate multa lui David, sa treaca urechiusa! Punem pariu ca daca mai suni 5 medici, fiecare zice altceva ?
Vazut poze/filmulet cu Maya de Mica la concurs (felicitari pt locul I) si ce frumos merge ea!!
Am vazut si filmulet cu bebe de Kid la concurs!
Ati inceput sa spalati copiii pe dinti? cu ce pasta? a mea nu deschide gura !
M-am mobilizat si am inceput si eu aerobicul. Imi place ca nu e numai aerobic clasic, ci am de ales: clasic, dance, tae bo, body art (asta am facut ieri si a fost super!! - cred ca un fel de pilates), stepper (asta m-a omorat de n-am fost om 3 zile de la febra musculara la picioare, plus ca-mi tremurau picioarele cand am plecat de acolo)), body sculpture, o alta chestie cu ball !!??. Dar io tre' sa-mi lucrez mult burta, ca aici stau prost.
Intrebare: ce cadou sa iau unei fetite care face 2 ani si care in principiu are cam de toate? ceva interesant...
mami de Ana (22 mai 2007)
Madi spune:
Alyna24 pentru David Andreas (1 an)
Florentina Roman pentru Matei-Ciprian
Pepsi pentru David
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Graviduta spune:
An, eu i-as lua asta http://www.quelle-international.com/ro/q4r/home/suche//m-36068/z-0/f-69906/index.html?nfh_action=zoom&EMBPERL_UID=:0159b7803db0325c1704ba0d335591d4 sau asta http://www.quelle-international.com/ro/q4r/home/suche//m-36228/z-0/f-70081/index.html?nfh_action=zoom&EMBPERL_UID=:0159b7803db0325c1704ba0d335591d4 sau da cautare pe site-ul Quelle dupa karaoke, sunt 2 chestii dragute, dar nu pot sa-ti pun link, nu stiu de ce. Eu deja mi le-am salvat in preferinte ca sa le comand tot pt cadouri.
Editez, ca nu stiu de ce nu-mi afiseaza k lumea linkurile.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Madi spune:
Ioana, Graviduta, Pepsi, Mica, Elteka multumesc pentru raspunsul referitor la mazare. Eu vreau sa fac mancarica pentru noi si nu stiam cum sa procedez sa ii dau si ei...
Doxinu eu va felicitasem imediat dupa ce ai scris de dintisori!
Timur si eu mai ajung prin IOR, dar mai mult dupa-amiaza, dupa 5. Prin ce zona va plimbati/stati de obicei?
An@ felicitari pentru gimnastica! La ce sala te duci?
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
bettyR spune:
La multe lunisoare! David de Pepsi, sa cresti mare si sa te faci bine cat mai repede!
La multi ani! David de Alyna. Sa cresti mare si sa o bucuri pe mama ta!
Am inteles Graviduta de ce ati luat antibiotic, la noi erau albi sau transparenti mucisorii, de asta cred ca zice ca poate e si ceva alergie la mijloc, ca niciodata nu s-au inverzit.
Pepsi, imi pare rau sa aud ca David nu e vindecat complet ca e stresant. Asa e cu mamele, soacrele au tot felul de idei. uite si mama cand m-am plans ca andreea nu vrea sa manance nici un ruptul capului, chiar de am flamanzit-o vreo 4 zile,si lapte nu mai are voie numai 500ml pe zi, imi zice sa ii dau ceai indulcit . ce sa le mai zici, plus ca toti spun ca suntem nebuni si chinuim copilul cu analize ca nu are nimic, ce daca are un pic coastele strambe. Daca ei nu pot vedea mai mult de coaste, ce sa le mai zic...
Sa aveti petrecere frumoasa la Dominic, si La multi ani! pentru maine.
Lavini, multumesc, esti o draguta , dar deocamdata nu stiu daca avem nevoie. Analizele au iesit binisor, Ca si fosfor un pic marite,si restul bine, nu e nici anemica. Si nici fosfaza alcalina nu a iesit mare. Maine ne spun rezultatul de la raza si peste 2 sapt repetam toate analizele si cred ca abia atunci vom sti mai bine. Oricum cred ca as sta linistita sa le am totusi acasa, ma mai gandesc cu sotul si daca chiar puteti sa le luati si nu e deranjul f mare, va spunem.
Ana, eu am inceput sa o spal ca mi parca avea ceva depuneri pe incisivii inferiori. nu stiu exact cum se cheama pasta, cred ca Nenedent, nici ei nu ii prea placea la inceput, dar o mai scarpin si pe la gingii si de atunci deschide gurita.
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
kid spune:
La multi ani David Andreas de Alyna24
La multe lunici
Matei-Ciprian de Florentina Roman
Vlad de Sobi
David de Pepsi
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by bettyR
Am inteles Graviduta de ce ati luat antibiotic, la noi erau albi sau transparenti mucisorii, de asta cred ca zice ca poate e si ceva alergie la mijloc, ca niciodata nu s-au inverzit.
S-ar putea sa fie ceva alergic, ca si eu eram alergica la praf (vad ca in ultima vreme nu am mai avut nimic) si tot sub forma de ser imi curgea nasul.
La multi ani, respectiv la multe lunite puilor sarbatoriti azi! Sa creasca mari, sanatosi si nazdravani!
kid spune:
Multumim ca ati avut rabdare sa il vedeti pe junior cum a mers de-a busilea.
Am facut album de 11 lunici, aici.
Inca nu m-am hotarat cum sa sarbatorim 1 anisor de junior, ziua lui cade joi. Nasii lui vor sa ii taie motul joi, intr-o petrecere restransa, iar sambata sa sarbatorim cu toata lumea, ne mai gandim.
Am fost si la doctor azi, juniorul are 8.620 gr (cam putin, la 9 luni avea 8.500, dar a mai slabit cat a fost bolnav) si 72 de cm. Ne-a dat fier si vitamina C, sa ii faca pofta de mancare si sa se mai "pufoseasca" putin, dar nu cred ca o sa ii dau, atata timp cat mananca bine si e vesel nu-mi fac griji.
Se plimba vreo/vreun capsunica/capsunel prin parcul Cismigiu?
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
ella_74 spune:
Alyna24,
La multi ani pentru David! Sa va traiasca si sa va bucurati de el!
acum 1 an pe vremea asta asteptam vesti de la tine; n-am uitat cate pregatiri ai facut inainte de nastere, erai printre campioane la cumparat lucruri de bebelusi, mi-aduc aminte ca ne-ai pozat dulapul de haine al lui David care era plin ochi
Dupa aceea , a urmat perioada de colici cand credeam amandoua ca ai nostri urla asa de tare din cauza ca-i cheama David pe amandoi
Asteptam poze cu David la tortulet
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by ella_74
Dupa aceea , a urmat perioada de colici cand credeam amandoua ca ai nostri urla asa de tare din cauza ca-i cheama David pe amandoi
Imi pare rau ca am pierdut asta.