**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 4
Vali5 spune:
Ioana13, ma bucur ca ti-a placut noul look al baiatului meu
vas, spor la treaba!
Graviduta, si eu am remarcat ca e tare diferit fara par, dar mi-e asa de drag si il pup mereu pe cheliuta. Nu m-am gandit pana acum sa trimit poza lui, dar ma mai gandesc.
Liviana, multumim! Nasa i-a cumparat costumul, de fapt la imbracat de la chiloti, maieu, pana la pantofi si papion. Si costumasul de la tort tot de la nasi este. Si mi-a placut la nebunie cum ii sta in costum cu papion.
moberi, felicitari pentru dintisori si ridicatul in picioare! Tu erai stresata ca nu se ridica, eu sunt stresata ca n-are dinti.
cristalina, am vazut pozele - sa stii ca ai niste fete tare frumoase si dragalase.
Pepsi, multumim de aprecieri!
Urez si eu cu intarziere un maaare La multi ani! capsuneilor de Cristalina si Lauraa. Fetelor, sa va traiasca fericiti copilasii si numai bucurii sa aiba in viata!
Am luat motul
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
doxinu spune:
Multumim fetelor care au vazut pozicile noastre
Mica ti-am trimis mail-ul
Nimeni nu ne-a felicitat si pe noi pentru primii nostri dintisori 2 la numar
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
mica0307 spune:
Am vazut cateva pozici de la doxinu, vali si cristalina.
doxinu am primit, multumim. Noi v-am felicitat in parc dar o facem si aici. pentru dintisori.
madi eu prima data i-am dat-o prin sita dupa ce am gatit. Maine insa ii bag la blender o portie de mazare.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
doxinu spune:
Mica asa e!
In legetura c mazarea mie dr mi-a zis ca nu se da mazare si fasole boabe pana la 1 an.Cica baloneaza foarte rau.Acum io nu stiu ce sa va zic...O sa mai astept 2 luni Cine i-a dat puiutului si nu a patit "balonari" io zic ca poate sa-i mai dea.Pentru restul nu stiu ce sa zic
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
Ninutza spune:
Alyna24, pentru David Andreas - un anishor
Florentina Roman, pentru Matei-Ciprian
Pepsi, pentru David
Pepsi spune:
ninutza, noroc cu tine ca altfel uitam ca face david 10 luni miine!!!!multumim de urari si uram si noi
la multe lunite ptr toti piticii, si unul special ptr puiul meu drag!
doxinu, am vazut si pozele si am uitat sa te felicit ptr dintisori, bravo, vezi ca au venit si zina cu ei!
mica, am primit mailul, acuma astept sa ma contacteze persoana care tre sa-ti trimita necesarul
eu, cu vesti proaste in continuare, ca am fost azi la medic cu david! si cica are inca in urechiuse ceva, si mi-a dat asa ca o "preventie" 1 luna un antibiotic f slab......ceea ce eu nu sint deloc de acord bag antibiotic in el de 3 saptamini.....si sa mai bag o luna, e contrar a tot ce cred eu(desi nu sint medic) da ceva cunostiinte acolo dupa 2 ani de faculta de farmacie tot am ramase in neuronul beteag! am sunat si vorbit cu prietena mea ce e medic, e mai tinara ca pediatrul, si mi-a zis ca nu e de acord cu tratamentul....ca nenea ala e de moda veche, etc, acuma, umblu sa mai dau de un pediatru sau merg la medicul de familie ca sa ma lamureasca eu ce fac cu asta micu....dureri nu mai are, desi uneori se mai trage de urechiuse.....vreau sa=l las sanatos cind incep munca.....nu va mai zic ca parca a innebunit soacra cu "curentul" ca de aia are david otita ca eu(mama denaturata ce sint) il tin in curent, si azi ma sfatuia ca ar trebui sa poarte tot timpul o "caciulita" pe cap...... a incercat ea, si era sa-mi spinzure kupilu, ca asta si le trage jos din cap cu o violenta.....de s-au innodat......deci nu va mai povestesc ca ne distram de minune zilele astea.....da macar partea buna! organizez ziua lui dominic, o facem acasa in curte si anul asta, ca e mai bine cit sint astia mici!vom avea 10 copilasi invitati si 20 adulti, va fi frumos sper!
hai ca v0am facut capul calendar
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
Irinusha spune:
David, la multi ani!!!!
Sa cresti mare, sanatos si cu lipici la fetite cu codite!
Alyna, sa-ti traiasca smecherul de 1 anisor!!!!
Petrecere faina!
Pupici si sarbatoritilor (Matei, Vlad, David), care fac lunisoare!!! Sa cresteti mari!
Am vazut si eu ieri pozicile lui Doxinu, Cristalina, Vali! Frumosi copii aveti, sa va traiasca!
Pepsica, multa sanatate!
Ts, Ts, Ts, de ce nu-ti asculti mai soacra sa-l ti pe copil cu caciulita in cap in casa ... eventual si afara, cand sunt vreo 30 grade, ca poate vine vreun curent de la ocean, ceva.
Sarut-mana ptr. reteta, o salvez, poate reusesc s-o fac de Paste!
A mea fata nu merge de-a busilea, in schimb pot s-o dau direct la armata, ca se taraste intr-un mod f. elegant! Mi-ar lua-o sigur! ;)
Pupici si numai bine! Sanatate plantatie!
Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)
Irinusha spune:
Ah, si ca tot uit ... am vazut de mult o Maya umblareata ... m-am uitat repede la data nasterii si nu mi-a venit sa cred, ca mergea asa frumos!
Mica, felicitari ptr. o fetita precoce!
Pupici!
Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)
ELTEKA spune:
Ninutza, Madi, Irinusha, Ramo7, Doxinu, Kid,Mica, Miniuta,Angi, Didi, Lauraa, Cristinamaria, Betty, Lavini, Andrada, Vali, FloreR, Andreea-Vas, Gravi, Liviana, Moberi, Pepsica - multumesc personal pentru urari
Multumesc si pentru urarile pe PM , ma pun sa raspund
Kid
Multumim de capitol!
Doxinu
Felicitari pentru dintisori!!
Cristalina si Laura
LA MULTI ANI pentru fetitele voastre, din experienta zodiei/zilei de nastere spun ca o sa fie tare curioase sa descopere lumea
Pepsica
Iti scriu cum apuc Sa se faca David bine!!!
Madi
Eu eram cu mazarea prin sita. O fierb si pe urma o dau prin sita. Si pe urma fac alte pregatiri (dar in general eu nu prea fac, totul e la stadiul de combinatie de chestii fierte).
Vali
Ce schimbat e baiatul tau, aproape ca seamana cu al meu! Mie tare imi place poza cu papion, cand nu era tuns si se uita mirat la toate pregatirile din jur
Mamica lui ELIAS , 31.05.2007
POZE cu Elias, sau (ex)DOLOFANEL - Fat Frumos care nu mai e nici Gras nici Chel
Elias la 10 luni