**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Merci.Hai ca o intreb pe ea ca e pe mess.

ACOLO E......
POZA INGERAS
ALEX si DIANA
SUNT TUNS SI FREZAT :)

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

LA MULTI ANI pt DAVID ANDREEAS!!!! Sanatate maxima si multa fericire!!!!!!

cristina cu Rares
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

Mica, multumesc mult de reteta! O sa incerc, suna tare bine. Trebuie sa recunosc ca in ceea ce-l priveste pe jr sunt in mare pana de idei cand vine vorba de mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

Chowpersa, spune-ne si noua ce si cum cu party-ul juniorilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

intru si eu rapid sa urez sarbatoritilor din aceste zile un

Elteka sa te bucuri de Elias,
David Andreas la cat mai multi anisori!
Cip de Florentina, Vlad de Sobi si David de Pepsi

Si noi o iubim pe mami, ma 'pupa' pe fata cu multa saliva , dar asta cand e dragut. Dar de obicei musca rau, sunt plina de vanatai pe tot corpul, ii plac mai ales picioarele. Si cateodata intinte manutele ca si cum ar vrea sa-ti mangaie fata, de fapt ne prinde si ne smotoceste bine, mai ales barba lui tati

Si noi ne inrosim cind facem kk, dar acum totul se deruleaza repede. Dar eu stiu dupa sunetele pe care le face daca nu sunt langa el. totul dureaza 30s apoi revenim la joaca. Si polueaza aerul
Inainte ne chinuiam si noi f mult si in zadar, dar am rezolvat constipatia cu morov crud - ii fac suc de morcovi 50ml alaturi de 50 ml de portocala. Dar mai ales din pulpa ce ramane in storcator iau cateva lingurite si le amestec cu marul. Cand nu ii dau 'pulpa' de morcov face mai tare, dar zilnic.

Eu il spal pe dinti, dar simplu fara pasta de dinti ca nu am stiuat ce sa cumpar, ne place f mult ca-l gadil la gingii, rade tot timpul. Si cand il spal pe fata scoate limba sa o spal

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

quote:
Originally posted by tamaraspt

Eu il spal pe dinti, dar simplu fara pasta de dinti ca nu am stiuat ce sa cumpar, ne place f mult ca-l gadil la gingii, rade tot timpul. Si cand il spal pe fata scoate limba sa o spal

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)

Si STEFAN scoate limba sa o "spal" cand ii dau cu apa pe fata..Pe dinti nu ne spalam inca , abia se vad asa putin.Tati glumeste si zice ca are dinti de sticla.Sunt asa de transparenti

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Pepsica, nu stiu ce sa iti zic in cazul tau.

DAr, daca pediatra mea mi-ar spune sa ii dau, cu toate ca nu am incredere totala in ea [ mi-a intarziat diverse chestii la Robert pe nu stiu ce motiv ca am deja peri albi :)] i l-as dat pt ca:

* nu-s dr si ei de asta au invatat atata carte sa ne lumineze;

* as alege cei mai putin negru dintre 2 negre: anti si o otita recidivata. daca ii dau antibiotikul asta usor si scap de ea, macar pan' iarna urmatoare,[ ca vad ca ai nostri-s sensibili si, mai sunt altele acolo departe, tot e mai bine decat sa recidiveze si sa aiba nevoie copilul de un antibiotik mai puternik.

Io la David cu otita si infectie urinara am mers in ianuarie 7 zile cu cefaclor si 10 zile cu un altul mai puternik.

Ce sa zic, vineri i-am facut vaccinul de 1 an, Priorix tretra si MMP + varicela, MMP asta e cunoscut in ro precum ROR-ul si mi-a zis ca imi face febra a 7-a zi, mi-a facut vineri seara+ noaptea si luni si azi si acu. maine is la ea.
MA rog, nu ma mai impacietez cum eram la R, dar is cam pe drumuri cu gradinitza lu Robert cu sotz in delegatie fac 8 km zilnik. azi mi l-a adus o mamica azi dupa amiaza, si el e rupt.
Pe David il mai alaptez noaptea dar mi-aau venit musafirii si parca mi-au facut in ciuda pt cele cca 20 de luni de absentza vineri tremuram de oboseala. asa ca am dormit cum dormeam acu un an: de la 9-11 cand aveam termin la controlul lu David.

Am vazut si noi Andreiul. Vali, de ce le-ai tuns .

SOBI, unde mai e testicolul lu Vladutz? il mai operati?

An@, eh, multe prostii mai scriam in sarcina deh atotstiutoare ca orice gravi.

Va pup nu intainte de a ura

La multzi ani!!!! Rares de Cristina maria

Sa va traiasca!!!
indurate cu pozele alea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Cristinamaria, pentru Rares un anishor

Ankaa, pentru Florin Alexandru

tuturor celor care isi serbeaza azi ziua numelui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

didi, intelept graiesti, asa ziceam si eu, desi nu am incredere 100% o fi stiind nenea ala pediatru ceva, ca mai e si batrin....miine merg totusi sa vad daca nu pot prinde un rv la un orl de copii, nu strica. sau sa mai am o parere, asa ma gindeam si eu cu antibioticul, ca deja a luat 20 zile, dar vad ca la voi a fost la fel.sper sa ma luminez miine, multam fain de raspuns, imi place cum gindesti, da tu stiai asta

doxinu, sarumina

la multi ani bebe mic de cristinamaria, sa fii sanatos si fericit

semnati si voi va rog petitia asta cu adoptia, ca poate ajuta multi oameni care vor un suflet
http://www.petitieonline.ro/petitie/memoriu_privind_adoptiile_in_romania_prin_modificarea_legii_273_2004-p04160042.html

ma bag la somn sint rupta dupa aquaforme si miine plec devreme la medic cu david e la 35 km dus.....

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

LA MULTI ANI PENTRU CEI CE-SI SERBEAZA AZI ZIUA NUMELUI

La multi ani Rares baietel mare care a facut 1 anisor si la multe lunici Alexandru,sa cresteti mari si sanatosi!!!!!!!!!!!!

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput