**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Am uitat sa va arat www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59f61157097d9ec9cd9dbd" target="_blank">BROSCUTA STEF ca de cand ma tin sa il filmez sa-l pun aici la capsunici

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

"La multe lunisoare!" pt capsuneii care s-au aniversat ieri(David, Vladut, Ciprian)" si pt cei de astazi -Alexandru.

La multi ani, David Andreas pt primul tau anisor, sa cresti mare si sa aduci bucurii parintilor tai!

La multi ani, Rares, sa fii sanatos si fericit!

Betty, imi spui daca te hotarasti, oricum mai e putin pana plec si nu stiu sigur daca o sa gasesc.Macar sa facem rost si sa nu mai avem nevoie de el...

Andrei si-a reglat tranzitul destul de bine, e foarte silentios cand face, nu il aud, doar simt.Si este extrem de rapid, nu pierde prea mult timp...Inainte se scremea pana se inrosea, nu am facut nimic, totul a venit de la sine.

L-am vazut si eu pe Andrei de Vali tunsulici, arata atat de schimbat, parca ar fi alt baietel.Abia astept sa ne "motzam" si noi si sa il tund ca ma dispera parul care ii sta numai in ochi.

Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

LA MULTI ANI RARES sa cresti mare, mami si tati sa se bucure de tine

La Multi Ani sarbatoritilor zilei [

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna dimineata!

La multi ani celor care poarta numele Sfantului Gheorghe!

Chowpersa, bravo pentru progresele lui Alex!

DidiAlex, o sa-i creasca la loc parul Ii spuneam acum vreo 2 zile si Andradei, m-am saturat de prins parul (elastic, clama, bentita), uscat dupa baie, cand se trezea era cu parul in ochi, si vreau sa il vad si eu cu parul scurt, mai vine si caldura....

doxinu, tare dulce broscutul tau

lavini, si eu simteam la fel, ca ma dispera parul ala in ochi. E asa usor acum si la baie si peste zi, nu-i mai inra nimic in ochi

La multi ani, Rares! Felicitari pentru primul tau an de viata! Numai bucurii sa ai de acum inainte!

Florin Alexandru de Ankaa

Am luat motul
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

ACUM 1 AN,

Mica ne scria:

"Am primit un sms cred ca de la cristinamaria: am un bb frumos si sanatos de 3.200. Va pup."

LA MULTI ANI!!, RARES, sa cresti mare, sa fii sanatos si sa ai mult noroc!!!

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Rares (asteptam poze de la party)

Ankaa pentru Florin Alexandru

Si La multi ani tuturor celor care isi serbeaza azi ziua numelui!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mica0307

an@ multumesc pentru reteta. O gasisem si eu intr-un final, dupa lungi cautari . Brocoli o sa ii fac fie piure amestecat cu cartof (Maya e fan cartof) fie facut cu un sos alb (un pic de unt topit + gris - asta in loc de faina - + lapte).

timur eu fac spanacul asa si am mare succes: fierb spanacul in lapte, il amestec cu un cartof fiert, calesc ceapa cu putin usturoi si 1/2 rosie, blenduiesc tot, eventual si 1 ou. Inainte il faceam si eu tare fad si nu manca deloc.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote

Mica ce lapte folosesti atunci cand gatesti?

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

neatza, fetelor

In primul rand urez si eu un calduros "LA MULTI ANI tuturor celor care isi serbeaza ziua azi si pt capsuneii care au facut un anisor/sau o lunica in plus"!

Va multumim din suflet pe urarile tuturor si ma bucur ca nu ne-ati uitat.

Am citit pe fuga acum ce ati scris si incep asa:

Ella, sar'na de urari si ceea ce ai zis.Pana la urma se pare ca David de la 1 an s-a cumintit(inainte cu cateva zile, de fapt)

Poohy, sorry ca nu te-am remarcat la Expo si multam de complimente.

Didi, ce scumpa ai fost cu "Miroase de aici...."!Stii tu ce stii!

An@....ce sa zic?M-ai emotionat de-a dreptul cu mesajul referitor la nasterea lui Davidel postat de sora mea!Nu ma asteptam!

Pepsi, si tu banuiai ca voi face ceva, ha?

Si acum sa va spun:In primul rand David este bine, si-a revenit cu kk si nu mai avem probleme.Nu stiu cauza dar.........AVEM UN DINTISOR APARUT FIX LA 1 AN!Cred ca asta astepta!
Ieri am stat toata ziulica in bucatarie pt pregateli.Seara am cazut lata de oboseala dar o data facea pitikul nostru un an, nu?
Am pregatit ochelari de pizza, chec in 3 culori, branza in 3 culori, tarte cu piersici, chiftelute, cartofi la cuptor, salata cruditati(asta pt fetele care m-au intrebat ce-am pregatit) si tortul(de cumparat) ca nu mai aveam tp sa-l fac.
Am petrecut cu familia si cativa prieteni, David a fost intr-o forma de zile mari, f vesel, se simtea in centrul atentiei si parca dadea un spectacol.A primit multe jucarii(si motorizate ca doar e baietel) si o bratara de aur de la soacra(ca asta il incanta , nu o jucarie).L-am lasat sa umble prin tort cu manutele, era f incantat si a si gustat un pic.Speram sa nu faca vreo alergie ceva desi doar si-a supt un pic degetelele.A rezistat victorios pana la ora 23 in conditiile in care dormise de la 8 dimineata doar 1 ora jumate.
S-a trezit azi-noapte o data si a dormit pana la 8.30.Doar a petrecut aseara, nu?

Pun poze aici:
Pregateli

PETRECERE DE 1 ANISOR

Alyna @
DAVID(22 Aprilie 2007)

PAPA BUN

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by An@

ACUM 1 AN,

Mica ne scria:

"Am primit un sms cred ca de la cristinamaria: am un bb frumos si sanatos de 3.200. Va pup."

LA MULTI ANI!!, RARES, sa cresti mare, sa fii sanatos si sa ai mult noroc!!!

mami de Ana (22 mai 2007)

Mami de Ana ce draguta esti sa pui mesajele de acum un an!!

Asa creste Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Alyna24, ce de bunatati ai pregatit! Felicitari pentru dintisor, ce cadou frumos pentru un an Nu i-ati luat motul?

Am luat motul
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Mergi la inceput