**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 12
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by Vali5
Alyna24, ce de bunatati ai pregatit! Felicitari pentru dintisor, ce cadou frumos pentru un an Nu i-ati luat motul?
Am luat motul
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
LA MULTI ANI pt 1 an si felicitari pt mot.
Noi luam motul pe 4 Mai, cred.Sa vin sora mea ca pleaca de Pasti din tara si dupa ce vine.
Am inteles ca voi nu aveti dintisori?Credeam ca suntem singurii care abia la 1 an ne-a dat un coltisor!
Alyna @
DAVID(22 Aprilie 2007)
PAPA BUN
An@ spune:
quote:
Originally posted by Alyna24
neatza, fetelor
An@....ce sa zic?M-ai emotionat de-a dreptul cu mesajul referitor la nasterea lui Davidel postat de sora mea!Nu ma asteptam!
Alyna @
DAVID(22 Aprilie 2007)
PAPA BUN
Alyna , ma bucur!
Arata asa bineeeeee bunatatile alea!! Tortul de unde l-ai luat? Eu oscilez intre tort cu Tweety sau Mutulica! Cred ca inclin spre Mutulica ca e "prima iubire" a Anei , il stie de la 3 luni (de cand a cazut de pe perete noaptea in patut si am gasit-o dimineata cu limba pe el )si il recunoaste oriunde il vede .
mami de Ana (22 mai 2007)
poohy spune:
LA MULTI ANI!! Rares de Cristinamaria!
Sa cresti mare, sanatos, fericit si norocos alaturi de ai tai!!
Am vrut sa ma uit la poze si nu pot :(( Tot nu imi merge webshots-ul de la serviciu...
Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
Alyna24 spune:
An@, tortul l-am facut la cofetaria Alice de pe Mihai Bravu.A fost super.Au tot felul de torturi cu poze, diferite forme.....dar am optat pt cel cu frisca pt a putea si el sa se mozoleasca putin.Cel din martipan era mai mult de poza si nu s-ar fi bucurat de el cum a facut-o cu asta din frisca.La mot poate ii fac in forma de masinuta, avion....ceva.
Am mai pus cateva poze de dinainte de 1 anisor:11 luni
Alyna @
DAVID(22 Aprilie 2007)
PAPA BUN
An@ spune:
quote:
Originally posted by Madiquote:
Originally posted by An@
ACUM 1 AN,
Mica ne scria:
"Am primit un sms cred ca de la cristinamaria: am un bb frumos si sanatos de 3.200. Va pup."
LA MULTI ANI!!, RARES, sa cresti mare, sa fii sanatos si sa ai mult noroc!!!
Mami de Ana ce draguta esti sa pui mesajele de acum un an!!
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Daca tot am inceput cu Alyna, m-am gandit ca in masura timpului sa pun si pt celelalte fete. Recitind la Odisee in cautare de mesaje chiar am avut un regret ca eu nu am scris pe vremea aia ...dar citind mesajele voastre retraiesc oricum emotiile, nerabdarea dar si frica de nastere pe care le aveam acum 1 an...si inca nu-mi vine sa cred ca a trecut 1 an. Parca totul e asa proaspat in memorie...
Vali5 spune:
quote:
Originally posted by Alyna24
LA MULTI ANI pt 1 an si felicitari pt mot.
Noi luam motul pe 4 Mai, cred.Sa vin sora mea ca pleaca de Pasti din tara si dupa ce vine.
Am inteles ca voi nu aveti dintisori?Credeam ca suntem singurii care abia la 1 an ne-a dat un coltisor!
Alyna @
DAVID(22 Aprilie 2007)
PAPA BUN
Multumim pentru urari! De abia maine face piticul meu un an, inca nu-mi vine sa cred Poate ii da si lui vreun dinte maine, desi nu se vede nimic, dar eu tot sper...
Am luat motul
Alyna24 spune:
Vali5, pai eram convinsa ca la un an va fi fara dintisori.Si ieri dimineata m-am uitat sa vad daca a aparut ceva si se vedea ceva dar ink nu sparsese.Pana seara deja se simtea un coltisor.
Deci.....maine puteti avea o surpriza!
Voi ati luat deja motul.Nu se lua de la 1 an incolo?Ca eu asa stiam.
PETRECEREA DE 1 ANISOR
PAPA BUN
An@ spune:
quote:
Originally posted by CHOWPERSAquote:
Originally posted by An@
[center][center](scuze de intarziere)
[size=4]
Intrebare: [red][b]ce cadou sa iau unei fetite care face 2 ani si care in principiu are cam de toate? ceva interesant...
Eu inclin spre o carte.
Vezi www.jucarila.ro/ganganii-bazdaganii-ispravile-lui-panzel-p,402.html" target="_blank">tridimensionalewww.jucarila.ro/ganganii-bazdaganii-caut-casa-poze,400.html?pic=1" target="_blank">si aici www.jucarila.ro/cat-ceasul-p,386.html" target="_blank">educativewww.jucarila.ro/dinozaurii-p,379.html" target="_blank">cu sunete
Daca mergi la un magazin e imposibil sa nu gasesti ceva dar e bine sa ai si o idee inainte sa stii cam ce sa cauti.
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
, multumesc mult! nu stiam de site-ul asta! acu', dupa atata studiat si idei cate am primit de la voi, pot purcede la cumparaturi ...
edit: ti-am citit povestea...impresionanata. Si eu sunt convinsa ca exista minuni!
ELTEKA spune:
Ana, Poohy, Tamara
Multumesc de felicitari
Ana
Am primit un castel (pentru o zi , undeva la malul marii, cina la lumina lumanarilor, plimbari pe nisip, tratament cosmetic intr-o capsula...si sport pe gratis (Elias n-a avut chef de somn, asa ca la 12 noaptea il alergam cu o masinuta pe coridoare )
Alyna
pentru Davidel. Ce de bunatati!!!! Si ce masina a primit, fantastica! Tu arati fooooooooooarte bine , am vazut ca ai fost la grupul de suport pentru slabit. Ce dieta ai urmat?
Cristinamaria
pentru Rares!!
Pepsica
Tu zici ca un borcanel de copii e foarte putin daca mananca. Daca aduni, cate grame de mancare papa David? (laptele e tot la cerere la voi? Eu ma gandesc sa-i mai reduc, poate asa va manca mai mult. Oare sa-l trec la regim de 4 ore, ce zici? Adica de 4 ori pe zi si gata) Cum e la voi asa cald? Aici nu trece inca de 10 grade, tot cu maieu+bluza+hanorac+geaca suntem Cand ma uit la pozele fetelor din Romania, ce lejer se merge in parc...si flori... Ieri am vazut un singur copac inmugurit, aia de inmuguresc primii, de obicei pe la sfarsit de februarie...
Cum mai gatiti puiul? Ca Elias cum il simte blenduit (se face ca nisipul), nu mai vrea... Uite asa am aruncat eu prima supa facuta de mine ieri...
Mamica lui ELIAS , 31.05.2007
POZE cu Elias, sau (ex)DOLOFANEL - Fat Frumos care nu mai e nici Gras nici Chel
Elias la 10 luni
Vali5 spune:
Alyna24, eu stiu ca se ia la 1 an motul, dar l-am luat mai devreme cu cateva zile ca eu nu am vrut sa suprapun petrecerea lui cu Pastele, iar maine nu poate prea multa lume sa vina. Si chiar daca ar fi venit ar fi stat putin ca a doua zi e munca s.a.m.d.
Am luat motul