**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 13
An@ spune:
quote:
Originally posted by Vali5
An@, si eu am primit 2 carti de la Curtea Veche cand eram insarcinata: "Putem creste copii buni intr-o lume negativa" si "Inteligenta emotionala in educatia copiilor". Mi s-au parut interesante si am subliniat cu creionul pasajele cele mai interesante ca sa le regasesc usor mai tarziu.
Am luat motul
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Ce idee buna mi-ai dat sa pun si eu semne acolo unde gasesc ceva interesant care poate fi citit si mai tarziu!
mami de Ana (22 mai 2007)
Irinusha spune:
La multi ani RARES!
Sa cresti mare, sanatos si baftos!
Cristinamaria, sa-ti traiasca baitul si sa va bucurati de el!
M-a apucat nostalgia citind mesajele voastre din ultimul an ... si-mi pare rau ca n-am facut parte din gasca voastra! :(
Sanatate plantatie ... n-am timp sa scriu mai mult! Pupici!
Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)
Alyna24 spune:
Vali5, am inteles.Sper ca nu te-ai suparat ca am intrebat.
Elteka, pai....foamea in principiu a fost regimul.Am taiat de pe lista dulciurile,fainoasele si am mancat ponderat cate putin din fiecare.Si multe fructe plus Dieta cu boabe de orez.Adik in fiec dimin pe stomacul gol luam cate un bob, si in fiecare zi se mai adauga unul si tot asa.M-am oprit pe la 20 de boabe ca deja mi se luase de ele.Dupa ce luam boabele nu trebuia 2 ore sa mananci nimik.Eventual sa bei apa si atat.Cam asta am facut.Am ajuns la 49 kg cat aveam inainte sa raman insarcinata dar acum vad ca oscilez intre 49-50 kg, in fuctie de cat mananc.
Vreau sa spun si eu felicitari Mayei pt mers.
Noi ink nu mergem asa de bine, daca il chem la mine vine dar asa de la el sa se plimbe.....e mai bine de-a buselea!Aseara a facut spectacol cu mersul lui dar mergea de la unul la altul, se intorcea....a fost haios rau!
PETRECEREA DE 1 ANISOR
PAPA BUN
An@ spune:
quote:
Originally posted by ELTEKA
Ana, Poohy, Tamara
Multumesc de felicitari
Ana
Am primit un castel (pentru o zi , undeva la malul marii, cina la lumina lumanarilor, plimbari pe nisip, tratament cosmetic intr-o capsula...si sport pe gratis (Elias n-a avut chef de somn, asa ca la 12 noaptea il alergam cu o masinuta pe coridoare )
Alyna
pentru Davidel. Ce de bunatati!!!! Si ce masina a primit, fantastica! Tu arati fooooooooooarte bine , am vazut ca ai fost la grupul de suport pentru slabit. Ce dieta ai urmat?
Cristinamaria
pentru Rares!!
Pepsica
Tu zici ca un borcanel de copii e foarte putin daca mananca. Daca aduni, cate grame de mancare papa David? (laptele e tot la cerere la voi? Eu ma gandesc sa-i mai reduc, poate asa va manca mai mult. Oare sa-l trec la regim de 4 ore, ce zici? Adica de 4 ori pe zi si gata) Cum e la voi asa cald? Aici nu trece inca de 10 grade, tot cu maieu+bluza+hanorac+geaca suntem Cand ma uit la pozele fetelor din Romania, ce lejer se merge in parc...si flori... Ieri am vazut un singur copac inmugurit, aia de inmuguresc primii, de obicei pe la sfarsit de februarie...
Cum mai gatiti puiul? Ca Elias cum il simte blenduit (se face ca nisipul), nu mai vrea... Uite asa am aruncat eu prima supa facuta de mine ieri...
Mamica lui ELIAS , 31.05.2007
POZE cu Elias, sau (ex)DOLOFANEL - Fat Frumos care nu mai e nici Gras nici Chel
Elias la 10 luni
Moamaaaaaaa, ce te invidiez! super cadou!!! (auzi, da' ce e aia tratament cosmetic intr-o capsula?
Eu puiul il fac cu cartofi la cuptor in tava/vas yena (cu ceapa, chiar si usturoi verde, putin ulei, apa ca sa aiba in ce fierbe, uneori pun si rosii - ca sa mai schimb gustul) sau pilaf, sau doar cu sos de rosii si suplimentar ii fierb paste si le amestec/blenduiesc. Cam astea sunt combinatiile si puiul nu se prea simte.
Sau in mancare de mazare/fasole verde, iar ff apreciate la noi, sau tocat si facut perisoare sau dovlecel/ardei umpluti. Pe la inceputuri cand ii fierbeam doar piept separat de legume si ii faceam clasicul amestec nu prea manca, dar acum...
mami de Ana (22 mai 2007)
Vali5 spune:
Alyna24, nu am de ce sa ma supar, Doamne fereste! Cand o sa ma deranjeze ceva o sa spun
49 kg??? Imi vine sa te bat Vreau si eu macar 65 sa am... Ia zi cu boabele de orez, sunt nefierte?
Am luat motul
lbelciug spune:
LA MULTI ANI pentru Rares (CristinaMaria) si Florin Alexandru (ankaa), David Andreeas (alyna24)! Sa cresteti mari si frumosi! Mamici, asteptam poze!
La Multi Ani si tuturor celor care isi serbeaza azi ziua numelui: Gheorghe, Georgeta, George, etc.
PENTRU PARTY CAPSUNEI NU A FOST REZERVATA NICI O LOCATIE.
Nu s-a oferit nimeni sa mearga la Balonul Copiilor, asa ca probabil va fi o intalnire intr-un parc, fara mese sau jocuri. Stabiliti voi unde sa fie, eu din pacate plec din tara pe 10 mai.
TRICOURILE vor fi expediate azi sau maine de firma care le-a imprimat. Sosirea avizului la domiciliul vostru depinde de cat de rapida e Posta Romana.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by Vali5
Alyna24, nu am de ce sa ma supar, Doamne fereste! Cand o sa ma deranjeze ceva o sa spun
49 kg??? Imi vine sa te bat Vreau si eu macar 65 sa am... Ia zi cu boabele de orez, sunt nefierte?
Am luat motul
Eu cam sunt bolnava cu kg-ele.Si tot mi se pare ca ar mai trebui sa dau jos.Cunoscutii imi spun ca sunt ok si sa nu mai slabesc si probabil au dreptate dar.....eu am pitici si as vrea sa mai dau ceva-ceva.Dar de fapt problema cred ca e cu oasele de la bazin care s-au mai latit si nam ce face in privinta asta.
Pai...ce sa-ti zic?Nu sunt fierte boabele.Pur si simplu le iei asa cum sunt.Eu le alegeam pe alea mai mari crezand in mintea mea ca au efect mai puternic. Si in fiec zi iei cate una in plus si nu mananci 2 ore dupa ce le iei.Cura ar trebui sa tina 30 zile.Si evident sa tai de pe lista dulciuri, fainoase, zahar.....etc.....mananci ponderat.
Spor la slabit~!
PETRECEREA DE 1 ANISOR
PAPA BUN
ella_74 spune:
Cristinamaria,
La multi ani pentru Rares!
Liviana,
imi pare rau ca nu veniti la intalnire.
Ref la intalnire, eu propun Cismigiu fiindca e un parc bine ingrijit, mare si plin de flori; in plus, sunt multe locuri de unde poti cumpara cate ceva de baut/mancare.
Alyna24,
foarte frumos tortul lui David; Noi l-am comandat cf traditiei de la cofetariile Ana.
Vali,
maine urmeaza piticii nostri.
Imi place cum arata Andrei tuns
Elteka,
draga , arata-ne si noua castelul; poze?
deci ai petrecut regeste.
vas spune:
Hai ca daca azi e sarbatoare mai fac o pauza din treaba si normla ca primul lucru e sa trec pe la voi.
Asadar:
LA MULTI ANI DAVIDUTZ!!!!!!!!!!!!!!!. AM admirat pozicile , ce baiat mare te-ai facut!!!!!!! SA AI PARTE DE TOATA FERICIREA DIN LUME !!!FELCITARI PENTRU DINTISOR!!!!!!
LA MULTI ANI RARES!!!!!!!!! SA TI SE IMPLINEASCA TOATE DORINTELE SI SA FII FERICIT!!
Nu-mi ivne sa cred cat de repede a trecut acest an. Mi-e tare frica ca asa vor trece toti si parca e prea scurta viata. Dar macar putem sa profitam de minunile pe care le avem, capsuneii nostri minunati!!!!
Pepsi, pupam dulce pe Davidutz, sa scape de durere si urechiusa sa se vindece.
Nu mai scriu ca are ceva netul si merge iar greu si o sa pierd tot ce am scris. Va pup.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
Vali5 spune:
Alyna, ponderat mananc eu de ceva timp (fara dulciuri, fainoase, prajeli, etc) dar nu se cunoaste nimic, imi vine sa ma dau cu capul de pereti. O sa incerc si eu faza cu boabele de orez, incep de maine.
Da, ella, maine e randul baietilor nostri. Desi am facut petrecerea, parca am emotii cu ziua de maine. Cand ma gandesc ca acum un an eram inca cu burta mare... ma apuca asa o nostalgie... Ma bucur ca iti place de Andrei tuns
Am luat motul