**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Dragele mele, am intrat rapid sa va urez un Paste frumos, linistit si insorit alaturi de cei dragi!
Vreau, de asemenea, sa urez multi, multi ani cu sanatate, fericire si iubire tuturor capsuneilor si capsunicilor care si-au serbat luna asta un anisor! sa cresteti mari si sa aveti parte de tot ce-i mai bun in lumea asta!
Noi ne pregatim de drum. plecam maine spre Bucovina, la bunicile mele (pe care nu le-am vazut de aproape doi ani si de care imi e tare dor). vor avea ocazia sa-si cunoasca stra-nepoata, iar eu imi voi mai incarca sufletul cu o portie de energie buna, asa cum fac de fiecare data cand ajung acolo, la radacini.
Va imbratisam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

David bebe de Ella
Andrei bebe de Vali

Sa va traiasca si sa se faca mari, frumosi si sanatosi!

Ha,tudorcatalin, al meu vladut cred ca e cel mai impartasit dintre toti, nu rateaza soacra nici o ocazie de a-l duce la biserica. si acum s-au dus la slujba, stau afara in curtea bisericii si asculta slujba. al meu nu stie multe chestii, insa daca-l intrebi unde e "doamne-doamne" se uita pe perete dupa icoana

liviana, si cum a fost la operatie, unde ai facut-o? ce doctor? cat de repede si-a revenit? cat ati stat in spital?

il duc si eu pe asta mic la parintii mei pentru 2 saptamani, ca am o perioada foarte grea la birou. am niste emotii de mama-mama, sper sa se descurce; am chemat-o si pe bunica-mea sa-i supravegheze. acum fac liste cu instructiuni, meniuri, does & dont's. treaba serioasa, ce mai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by lbelciug

POZE DIN PARC NOI

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani

Liviana tare scumpi baietii tai! Bogdanel seamana tare cu tine! I-am vazut si pe Maya si Stefan!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

Multumim mult fetelor pt raspunsuri. O sa mergem si noi maine dimineata daca ne trezim la o ora rezonabila :)) sau daca nu ploua.
Timur, puteti lua cainele cu voi in concediu daca mergeti cu noi in concediu. :)) :)) ,am intrebat si noi in stanga, dreapta si am inteles ca se poate lua cainele cu trenul de exemplu daca i se plateste bilet. in principiu cred ca se poate .
Magda mamy lui Tudorcatalin

pozeTudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoral spune:

Salut fetelor,
In primul rand un maaaaare LA MULTI ANI tuturor care au implinit un anisor.
Trebuie sa recunosc ca nu am citit capitolele vechi si nici nu cred ca voi avea timp.M-au impresionat ochii Anei si parul...
Noi suntem tot mai raute.Am fost acasa la mama 4 zile si a dormit in pat cu noi.Ei, de atunci...nu mai sta singura o clipa.Nu mai adoarme singura, decat tinuta in brate, se trezeste des.Offf, si eu am inceput lucrul.Casc la lucru de nu-i adevarat.Pana la urma o sa cedez si o voi lua cu noi in pat.Si asa nu vroiam sa o invat mamoasa...
Asta e, niciodata sa nu spui niciodata.
Apropos' eu nu am primit tricoul.Voi?
Pupici la toti capsuneii si capsunicile si sa cresteti mari si sanatosi.

Teodora mami deAriana Elena21 mai 2007
nasterea unui inger
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5204164" target="_blank">ONETRUEMEDIASHOW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoral spune:

Si cateva poze la semnatura

Teodora mami deAriana Elena21 mai 2007
nasterea unui inger
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5204164" target="_blank">ONETRUEMEDIASHOW
poze noi AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Alynaaaaaa, pe unde esti? Ca te-am pomenit toata ziua. Andrei s-a luat dupa baiatul tau si a scos un colt de dinte chiar de ziua lui. Nu mi-a venit sa cred cand am simtit la mana si apoi am si vazut. Imediat m-am gandit la tine si la David.

Fetelor, a iesit primul coltisor de dinte!!! Nu mai este stirb!

DidiAlex, multi ani fericiti va doresc!

Liviana, ramona7, ancamari, ckristina, poohy, Ioana13, mica, tamaraspt, Sobi, teodoral, Paflo, multumesc pentru urarile de ziua lui Andrei!

doxinu, tare e scump Stefan la baita cu spuma

Liviana, stiu ca sunt ca o placa stricata dar ai niste baieti superbi, sunteti o familie reusita

tudorcatalin, am si uitat de partea cu impartasitul copilului. Uf, si nu cred ca mai am cand sa merg cu el...

Am luat motul
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by Vali5

Fetelor, a iesit primul coltisor de dinte!!! Nu mai este stirb!

Am luat motul
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Felicitari!!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

multumesc tuturor mamicilor care ne-au urat La multi ani azi.

vreau si eu sa-i urez pe Andrei de Vali5 si Aurora de Demetra: La multi ani! sa aduceti numai bucurii parintilor!

Vali5, hai ca ati intrat in randul lumii, aveti dintisori, bravo!

Ana, multumesc ca ai postat mesajul de acum 1 an; m-am emotionat vazand ce a scris sotul meu cand am nascut dar am si ras fiindca s-a inselat amarnic, nu e blond decat in poze (din cauza aparatului) iar albicios se pare ca nu e, ca zilele trecute l-am frecat pe maini ca ma intrebam de ce asa negru si cand colo e tigan ca ta-su, nu avea rapan ci il prinsese soarele in parc.

Elteka, una din jucariile pe care i le-am luat azi lui a fost roaba premergatoare de la Fisher Price; din pacate ce aveti voi, Chicco nu se aduce in RO sau cel putin asa mi-au zis cei de la reprezentanta Chicco; din pacate roaba noastra nu are opritor dar are rotile facute astfel incat sa nu alunece rau; numa ca are o problema cu ea, vrea sa o impinga dar sa fie cu fata la toate chestiile alea colorate , adica nu vrea in ruptul capului s-o impinga din spate , ci numai din fata si vine gramada pe ea.

nu intelege inca nimic din ziua lui, asa ca dimineata s-a uitat mirat la noi de ce tot ii spunem La multi ani; n-a inteles nici ce e cu tortul si nici nu a prea bagat in seama multele jucarii pe care le-a primit azi; din pacate pentru mine a fost o zi chinuita ca toate celelalte, alergata, asa ca am plecat in fuga de la birou direct la Premaman unde ma bucur ca am putut sa cumpar cateva jucarii dupa care am gonit spre casa; de tort s-a ocupat sotul care habar n-a avut sa comande ornare pentru copii, iar tortul desi foarte bun, asa cum sunt torturile ANA, n-a avut nimic de-a face cu ziua unui bebelus.
Anyway, sper sa iasa mai bine cand ii vom lua din mot.

Din pacate nu pot sa uit ca noaptea de 24 aprilie a fost cea mai neagra noapte din vaita mea de pana acum; este unul din motivele pentru care n-as mai face alt copil; restul motivelor subzista, e inca atat de greu si in continuare ma rog in fiecare zi sa treaca timpul; nu pretind sa fiu inteleasa, nici un copil nu e la fel cu altul; Pepsi, cand ziceai ca uiti de toate astea?

cateva poze:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PozeDavid2/photo#5192898911989738370

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

LA MULTI ANI CAPSUNICILOR CARE AU IMPLINIT 1 ANISOR!!!! SA FITI SANATOSI SI NOROCOSI!

ALMA DAPHNE-CHRIS27
LARA GEORGIA-ESSEA
LOUISA MARIE-LAURAA
IOANA -CRISTALINA
DAVID ANDREAS-ALINA24
RARES-CRISTINAMARIA

Scuze pentru intarziere

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI!!!SA AVETI O VIATA PLINA DE FERICIRE SI SANATATE!
DAVID , ANDREI SI AURORA DEMETRA

Pup si imbratisez toti copilasii

Madi -super filmuletul pentru 1 an.M-am indragostit de printesa ta

Liviana - ai baieti mari de acum

Pepsi - multa sanatate lui David.

Elteka - minunat cadou,frumos printin scaun roz.

Vali - felicitari pentru dintisor, imi place foarte tare cum ii sta cu noul look lui Andrei.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput