**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 19
ckristina spune:
an@
lavini
suntem bine,in afara de ata mea din san si puroiul din dotare si de bubitele biancai de pe fata.
am fost la alta dr dermatolog si mi a zis ca i de la suzeta;s a agravat de la toate jucariile bagate in gura;ii dau cu apa termala avene si un preparat in farmacie si incepe sa treaca iritatia;dimineata e bine,dar spre seara iar e rosiea(dar nu mai e rau cum avea inainte);
bianca e plina de energie(parca bea red bull,nu nan)si ma simt f obosita; imi vine sa ies la poarta sa strig dupa ajutor;
lavini, ne mai invioreaza mihaela,caci ne viziteaza des,ne a scos si n mall;e o draguta!
ella, pt bobitza
vali5, pt andrei
hehehe!aveti baieti mari!
elteka frumos ai sarbatorit!pt elias
pepsi,hai ca doborati boi otita asta!ma bucur ca s a mai incalzit vremea pe la voi;iti facusem niste poze(dar nu au iesit bine)cu florile mele din gradina(lalele,zambile,ghiocei) sa ti trimit un pic de primavara;acum s au ofilit!o sa ti trimit mai tarziu bujori si trandafiri
noi am inceput pregatirile pt nunta;in august avem nunta religioasa(e a treia oara cand fixam nunta); poate ma ajutati si pe mine sa mi gasesc rochita de mireasa(si ceva de ocazie pt bianca);o sa caut in bucuresti dar nu prea stiu decat mall urile;
ma duc sa o culc pe bianca
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
ckristina spune:
quote:
Originally posted by doxinu
Fetelor am uitat sa va aratam www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a2c26e964db3b109ac1e6" target="_blank">CUM FACEM BAITA CU SPUMA
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
ioana, frumos se balaceste!i am facut si noi baie cu spuma;i am pus putin gel de dus de al ei ;era fascinata!
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
poohy spune:
LA MULTI ANI!!!!
Andrei cu ochi mari si frumosi de Vali5!
David cel frumos si elegant de Ella_74!
Aurora Demetra domnisorica de Bebeta!
Sa cresteti mari, fericiti si sanatosi alaturi de ai vostrii!
si pentru mamici
Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
lbelciug spune:
POZE DIN PARC NOI
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani
Ioana13 spune:
La multi ani!!!!!!
Aurora Demetra de Bebeta!
Andrei de Vali5!
David de Ella_74!
DidiAlex eu ii pasez pt ca are numai 2 dinti si-un sfert. Mesteca piine, biscuiti, hirtie.. ce mai prinde... dar carnea nu i-am dat-o inca sa o mestece.
Liviana ce baieti frumoossi ai! Mai ales capsunicu
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by ckristina
poate ma ajutati si pe mine sa mi gasesc rochita de mireasa(si ceva de ocazie pt bianca);o sa caut in bucuresti dar nu prea stiu decat mall urile;
Eu mi-am luat rochia din Cocor, de la etajul 3, nu stiu exact cum se numeste magazinul. Sunt 2: unul cu rochii de neam prost (imi cer scuze, dar asa e), care e f mare, undeva intr-un colt al etajului, si unul (cel de la care am luat eu) cu rochii finute, unicat, si sunt doar cateva expuse. Eu am dat 1800 de ron atunci, dar am fost efectiv indragostita de ea. Si materialul, si finisajele sunt perfecte. Sunt lucrate in provincie, dar nu mai stiu sa-ti spun exact unde.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
mica0307 spune:
LA MULTI ANI Aurora Demetra, Andrei, David sa cresteti mari, frumosi si sanatosi
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
tudorcatalin spune:
fetelor,vroiam sa va intreb.
voi va duceti la biserica, cu capsunelele,sa-i impartasiti?
in ce zi se poate, ca mai sunt doua pana la Paste?
pozeTudor
Madi spune:
quote:
Originally posted by tudorcatalin
fetelor,vroiam sa va intreb.
voi va duceti la biserica, cu capsunelele,sa-i impartasiti?
in ce zi se poate, ca mai sunt doua pana la Paste?
pozeTudor
Magdatatal meu a impartasit-o pe Ana marti. Cred ca poti sa te duci in orice dimineata saptamana asta.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
tamaraspt spune:
Aurora Demetra
Andrei
David Andrei
La multi ani! Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!
DidiAlex multi ani impreuna, bucurandu-va de cei doi voinici
Si eu care ziceam ca noua ne-a luat mult timp pana ne-am casatorit, suntem de 7 ani casatoriti si de 13 ani impreuna. Uf cum a zburat timpul ..
Magda cred ca saptamana aceasta se poate in fiecare zi - inainte sau dupa slujba, dar cred ca cel mai bine este duminica la slujba de Pasti, va primi Paste dupa in loc de anafura. Nu ma refer la slujba de Inviere, ci la slujba din prima zi de Pasti care incepe mai pe la amiaza.
Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)