**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Fetelor, azi baiatul meu implineste primul lui an de viata!!! Sunt asa de incantata! M-am uitat la ceas la 11:15, mi-am luat in brate puiul si i-am povestit cum acum un an la aceasta ora a aparut el pe lume. A fost un prim an minunat

cristinamaria, Ninutza, lavini, doxinu, timur, Alyna24, Madi, kid, An@, Irinusha, tudorcatalin, Elteka, corap, vas, DidiAlex, multumesc pentru urari! Stiam ca ii veti ura toate cele lui Andrei dar tot m-am emotionat! Ma bucur tare mult ca fac parte din acest grup

Ella si Bebeta sa va traiasca copiii si sa va bucurati mereu de ei!

An@, multumesc pentru scrierea mesajului de acum un an - mi-au dat lacrimile, parca ieri eram in spital cu mogaldeata de 50 de cm.

Elteka, am vazut pozele, cred ca ai avut o aniversare super Ce melodie frumoasa ai pus! M-ai facut sa plang si cu asta. Eu am o groaza de treaba si imi arde de stat pe forum si bazait

miniuta, faci cum simti tu, il tunzi sau nu. Dar iti spun ca eu sunt foarte multumita ca l-am tuns, mai ales ca vine si caldura. Si oricum ii creste asa de repede, deja se vede binisor parul si nu prea mai e blond

ella, si mie mi-a spus doctora ca la 1 luna dupa vaccinul de 1 an mai face inca unul, si in carnetul de vaccinari scrie ca intre 12-15 luni se face vaccin antirujeolic, antirubeolic si antiurlian.

Ioana13, multumim de ideile pentru papa!

cristinamaria, mi-aduc aminte ca si eu v-am trimis mesaj imediat cum m-au dus in salonul de lauzie imediata. Ca sa iti pui o titulatura sub nume intri la "Foloseste punctele" (desupra mesajelor private, in stanga paginii)

corap, imi pare rau ca a bolit toata familia voastra (sunteti foarte solidari ) Bine ca v-a trecut si sunteti bine acum. Cat despre anais - alpinista se va face.

Am luat motul
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

quote:
Originally posted by lavini

Corap, tare nazbatioasa papusa ta!Poate o faci alpinista, mai stii ?:))Al meu nu face inca astfel de nazbatii, nepotelul ceva mai mare a sarit tot pe la 1 an din patut, nu a iesit si din camera ca probabil a cazut destul de rau si urla ca din gura de sarpe...Bine ca Anais nu a patit nimic,asta e important.

An@, multumesc frumos, Andrei e lesinat dupa apa, cand incep seara sa il dezbrac pt baita stie ce urmeaza si chiuie, tipa, rade...Iar cand ajunge in apa loveste si cu mainile si cu picioarele, ii place foarte mult.Noi din pacate am terminat cu Cerasela, Andrei nu prea mai are loc in cada la scaldat asa ca am cedat locul unor bebelusi in plina dezvoltare.Oricum, a fost una dintre cele mai bune investitii pe care le-am facut, Andrei s-a dezvoltat frumos si cred ca masajul si inotul l-au ajutat mult.Cand citeam ca pe Ana o ia somnul la baita imi aduceam aminte de primele intalniri cu Cerasela, cand Andrei dormea tot timpul, si la masaj si la baita, era asa scump...

Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)

Pai noi avem probleme cu somnul doar cand vine Cerasela , ca in rest seara si ea e fff incantata de baie, se joaca cu ratustele,pestisorii (i-am luat o chestie draguta de la Tigex: un peste cu un viermisor in gura. Daca tragi de viermisor pestele da din coada si inoata. Ce mai, e in extaz!), abea o scoatem din cada.
Si eu ma bucur ca am lucrat cu Cerasela, cred ca exercitiile au ajutat-o mult la dezvoltare si cu inotul (ca ea a cooperat pana acum o luna-2, dar i-a schimbat ora si ...)nu-i e frica de apa, daca ii pun dusul pe fata nu se ineaca, nu plange. Plus eu am fost linistita si nu m-am stresat ca face sau nu ceva ce altii deja fac.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Didialex, la multi, multi ani impreuna! Sa va bucurati de copii!!.
Mie mi-a placut mult, mult gradina zoologica din Duisburg, e adevarat ca nu prea am avut cu ce sa compar, decat cu Kaisergarten din Oberhausen sau cu gradin zoologica de la noi din Baneasa .

Elteka, vazut poze cu castelul: vorba lu' Didialex: un cadou pe masura ta!
Si cu "cosciugul" ala ..m-ai imbolnavit!

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La Multi Ani pr capsuneii DAVID (ELLA-24), ANDREI (VALI5), AURORA (BEBEH)!
Sa cresteti mari, frumosi si destepti!

Sobi, il opereazi pe Vladut pt ca are un testicol cazut? Si noi l-am operat pe Matei din motive similare, fara sa luam insa inainte pastile. E o operatie usoara, nu-ti face griji!
ELTEKA, m-ai imbolnavit cu pozele de la castel. Locatia a fost de vis, nu alta! Cat priveste dieta cu boabele de orez, eu sunt convinsa ca e doar o treaba pshihologica. Cum o sa slabesti doar mancand boabe si fara sa schimbi in rest stilul de alimentatie?
Minuta, tu nu mai tii Monti? Eu nu prea, dar incerc sa am grija ce si cat mananc. Merci pt explicatiile cu termenul "bolesnitele". Mi s-a parut haios cum suna...
cristinamaria, vrem si noi poze cu sarbatoritul!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Didisor, casa de piatra in continuare!!!!!
La multi ani ... sa va sarbatorim (chiar de-i virtual) si la nunta de diamant! :)
Pot sa te intreb cati ani faceti? Sa vad daca v-am luat sau nu ;)
Multa sanatate lui Robert! Of, gradi asta ... ca si pe noi ne-a capiat! Parca i-ai facut lui David vaccinul cu Masern, Mumps si Röteln, asa-i? si spuneai ca a facut febra (ca eu va citesc pe sarite) ... ca urmama si noi pe 6 mai si imi e groaza, mai ales ca o sa aiba doar 10 luni si un pic ... dar cu stirile astea m-as duce si acum sa il fac.
Pupici!

Sanatate plantatie ... ca-i cea mai buna!

Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

La Multi Ani, David de Ella, Andrei de Vali si Aurora de Bebeta!!!!!

Sa cresteti mari si frumosi si sa va bucurati mamicile!!!

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

pt fetele cu caini: ce faceti cu ei in concediu? stiti vreo locatie unde ne primesc si cu ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

La Multi Ani copilasilor care sarbatoresc azi 1 an!
Andrei de Vali
Aurora Demetra de Bebeta
David Andrei Bobyta de Ella

Sa va distrati frumos si maine va asteptam cu poze cu familii fericite in jurul tortului aniversar!

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

eLTEKA UITE www.nuby.ro/593/CANI%20ANTICURGERE/889_890.jpg" target="_blank">aici canuta

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetelor am uitat sa va aratam www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a2c26e964db3b109ac1e6" target="_blank">CUM FACEM BAITA CU SPUMA

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput