**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 17
Irinusha spune:
La multi ani Andrei!
La multi ani Aurora Demetra!
La multi ani David Andrei!
Sa cresteti mari si sanatosi, fericiti si baftosi! SA aduceti parintilor numai bucurii!
La multi ani Stefan!!!! de Roxicucu
Sa cresti mare, sanatos!
O zi faina fetelor! Sanatate plantatie!
Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)
lavini spune:
An@, foarte frumoasa initiativa ta de a reda acum mesajele trimise in urma cu un an.Mi se pare foarte emotionant.Multumim pentru implicare!
P.S Mai vine Cerasela pt masaj?
Ckristina, ce mai faci, nu ai mai zis de mult timp nimic.Esti bine, Bia la fel?
Lauradi, asteptam vesti si de la tine, ce mai face Ducu?Ai terminat cu licenta?
Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)
tudorcatalin spune:
LA MULTI ANI! si de la noi celor care au implinit un anisor, sa fiti sanatosi sa cresteti mari si frumosi!
SI SA ADUCETI PARINTILOR NUMAI BUCURII
Magda mama lui Tudor Catalin
pozeTudor
ELTEKA spune:
Andrei
Aurora
David
Sa cresteti mari si sanatosi!!!
Alyna
Bravo!! Deci tu nu ai mai facut si parcursul invers (de la 20 inapoi...) Ia sa ma pun si eu!!!
Angi
Te inteleg, ca si eu cand fac cursuri, ma ia cate un dor din ala... In pauza alerg spre el cu atata disperare, desi el sta si se joaca... Acum m-am apucat sa citesc carti de parenting sa-mi mai ridic un pic moralul inainte de a-l intarca.
An@
Ce frumos ca pui mesaje!! Atmosfera asta de sarbatoare ma face sa plang de bucurie
Mai ascult si niste melodii de genul www.esnips.com/doc/d65b4dd5-3b9e-4f90-b66d-d011807c6474/ASIA-si-BIMBAM---Copil-as-vrea-sa-fiu" target="_blank">ASTEIA si asa ma apuca dorul..de tara...de mama...nostalgia dupa copilarie si...tot asa
Mamica lui ELIAS , 31.05.2007
POZE cu Elias, sau (ex)DOLOFANEL - Fat Frumos care nu mai e nici Gras nici Chel
Elias la 10 luni
corap spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei
Aurora-Demetra, Andrei si David!
eu n-am mai intrat de mult ca am avut copii bolnavi (andrei pneumonie, anais ceva mai usor, dar care a trecut mai greu ca n-a stat la aerosoli), sot bolnav, eu am facut otita iar
acum suntem bine cu totii
raportez una bucata de copil catzarator pe toate cele, care a reusit performanta - zic eu notabila la varsta asta - sa evadeze din patutul de lemn in semn de protest ca nu vrea sa doarma la pranz. e vb de anais, nu de andrei. am facut un soc cand am auzit ca deschide usa dormitorului si vine la mine - nu-mi imaginez cum a sarit din patut si mai ales cum n-a cazut in cap cand a coborat. asa ca schimb titulatura, din cireshik anais in anais-scatzarici . acum stau cu ochii pe ea ca mereu se catzara, am gasit-o catarata si pe televizor (de nenumarate ori), pe biblioteca, nu fac fata s-o dau jos la cat de repede se urca - draga de ea
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
vas spune:
LA MULTI ANI pentru Andrei !
LA MULTI ANI pentru Aurora Demetra !
LA MULTI ANI pentru David Andrei!
ACUM AM DESCOPERIT SI EU CEVA. DACA MA INTREBA CINEVA CE LUCRU MA EMOTIONEAZA MAI TARE STATEAM DESTUL DE MULT PE GANDURI. DAR ACUM DE CATE ORI VAD SAU AUD CA S-A NASCUT UN BEBE IMI VIN LACRIMILE IMEDIAT. MI SE PARE CEA MAI MARE MINUNE DE PE PAMANT SA AI UN BEBE ALATURI DE TINE.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
An@ spune:
Lavini, !
Cred ca incepand cu prima aniversare, de acum in colo, la fiecare noua aniversare a copilului, fiecare mama isi va aduce aminte mai mult ca in orice alta perioada a anului de momentul nasterii, primele ore/zile ale copilului; cand vor creste si vor intelege le vom povesti again and again cum s-au nascut ei, cum a fost primul lor tipat, ce au comentat dr/asistentele cand i-au vazut (la mine a zis moasa dezamagita: "aaa, pt matza asta ne-am chinuit atatia??? " - "matza" mea avand doar 2560 g).
Azi trebuia sa vina Cerasela, dar Ana e la ai mei, face sarmale pt Paste .
Am tot vrut sa-ti spun, ca mereu l-a dat Cerasela exemplu pe baiatul tau, ce frumos inoata, cum se scufunda si iese la suprafata, ce cooperant e,..., asta in conditiile in care, in ultimul timp a mea a "practicat" mai mult pluta pe o parte, cu degetul in gura (o cam ia somnul dupa gimnastica si cand da de apa calda).
mami de Ana (22 mai 2007)
Alyna24 spune:
Elteka, m-ai terminat cu melodia asta.Mai sunt si altele super, numa' buna pt piticii nostri cand mai cresc.Deja ma saturasem de Cutiuta muzicala.Ai idee daca le pot salva(downloada?).
Spor la slabit.
PETRECEREA DE 1 ANISOR
PAPA BUN
lavini spune:
Corap, tare nazbatioasa papusa ta!Poate o faci alpinista, mai stii ?:))Al meu nu face inca astfel de nazbatii, nepotelul ceva mai mare a sarit tot pe la 1 an din patut, nu a iesit si din camera ca probabil a cazut destul de rau si urla ca din gura de sarpe...Bine ca Anais nu a patit nimic,asta e important.
An@, multumesc frumos, Andrei e lesinat dupa apa, cand incep seara sa il dezbrac pt baita stie ce urmeaza si chiuie, tipa, rade...Iar cand ajunge in apa loveste si cu mainile si cu picioarele, ii place foarte mult.Noi din pacate am terminat cu Cerasela, Andrei nu prea mai are loc in cada la scaldat asa ca am cedat locul unor bebelusi in plina dezvoltare.Oricum, a fost una dintre cele mai bune investitii pe care le-am facut, Andrei s-a dezvoltat frumos si cred ca masajul si inotul l-au ajutat mult.Cand citeam ca pe Ana o ia somnul la baita imi aduceam aminte de primele intalniri cu Cerasela, cand Andrei dormea tot timpul, si la masaj si la baita, era asa scump...
Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)
DidiAlex spune:
La multzi ani!!!!
Andrei
Aurora
David Andrei
sa va traiasca sa fie sanatosi si norocosi!!!