**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 16
ELTEKA spune:
Cristinamaria
In meniu in stanga ai: Foloseste punctele. Acolo o sa ai optiunea: Atribuie-ti o anume titulatura...si o sa vezi daca ai suficiente puncte sa faci asta. Succes
Bogalina
Da-da-da insa tot am vrut sa raspund "serios" si nu gasesc timp, scuza-ma!
Mamica lui ELIAS , 31.05.2007
POZE cu Elias, sau (ex)DOLOFANEL - Fat Frumos care nu mai e nici Gras nici Chel
Elias la 10 luni
angelabv spune:
LA MULTI ANI !!! Pentru capsuneii care au implinit 1 anisor si cei care au mai facut un pas spre 1 an...
Eu am inceput munca luni...sunt intr-un training prelungit...sunt mult modificari acolo asa ca pina in 9 mai o tin intr-un "team building" prelungit...
Nicole e super fericita cu ai mei parinti...luni a fost ingrozitor cind am plecat la munca, am plins si ea era mirata...
Elteka, intrebai de alaptat...eu ii dau sa suga de dimineata 6:30-7 ( eu plec la 8:30)/ apoi cind ajung acasa, in jur de 4:30-5 pm si seara inainte de culcare7:30-8. Noaptea avem o trezire , sau 2...in timpul zilei sunt OK, am pompita cu mine dar nu am folosit-o deloc, insa incerc sa nu beau prea multa apa...
Ninutza spune:
Vali5, pentru Andrei un anishor
Bebeta, pentru Aurora Demetra un anishor
Ella_74, pentru David Andrei un anishor
lavini spune:
Andrei de Vali
David de Ella
Aurora de Bebeta
Sa fiti sanatosi si fericiti si sa aveti parte numai de lucruri frumoase in viata!
Elteka, am vazut pozele, foarte frumos cadoul tau, castelul era minunat, iar Elias dulce ca intotdeauna.
Angela, e grea intr-adevar prima zi de despartire oficiala de copilul tau, o sa mai dureze putin senzatia, cu timpul insa te vei obisnui.Din fericire ii ai pe parintii tai langa tine si asta conteaza enorm.
Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)
doxinu spune:
LA MULTI ANI CAPSUNEILOR CARE AZI FAC 1 ANISOR!Sa cresteti mari sanatosi si sa aveti mult noroc in viata!
Vali5, pentru Andrei
Bebeta, pentru Aurora Demetra
Ella_74, pentru David Andrei
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
timur spune:
La multi ani si de la noi! Voi unde sarbatoriti? Acasa sau pe la un restaurant? Dati-ne si noua idei ca se apropie!
Alyna24 spune:
LA MULTI ANI CAPSUNEILOR CARE FAC AZI 1 AN!SA CREASCA MARI, SANATOSI, VOIOSI SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!
Elteka, pai eu am cam inceput sa slabesc cam dupa o saptamana si am dat joc cate juma de kg .Am luat doar 20 de zile , deci am ajuns la 20 boabe si m-am oprit de tot.In continuare am taiat de pe lista ce v-am spus.M-am abtinut si basta!In aproape 2 luni cred ca am dat jos cat am vrut.
Miniuta, pai...sincer cam e casa plina cu de toate si ma dispera sa strang jucariile si mergatoarele de 15 ori pe zi dar....asta e!Asa e cu copii!Si oricum astea sunt doar cateva care se vad asa, urmeaza sa-mi aduka sor'mea de la nepotu o gramada de masinute, tractorase....etc....ink le are la socrul ei.Avem jucarii pastrate pana la 7 ani cat are Raducu acum.Si adaugam ce am cumparat si noi si ce vom cumpara pt pitik si , cu siguranta putem deschide un magazin de jucarii.
PETRECEREA DE 1 ANISOR
PAPA BUN
Madi spune:
Andrei
Aurora Demetra
David Andrei
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
kid spune:
La multi ani si de la noi, multa sanatate si noroc!!!
Andrei de Vali5
Aurora Demetra de Bebeta
David Andrei de Ella_74
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
An@ spune:
ACUM 1 AN,
a fost o zi ff "productiva" :
Mica ne anunta: "Mesaj de la Vali: Andrei a venit pe lume! A luat nota 10 si are 3.200 kg. L-am nascut natural destul de repede. Va pup pe toate."
LA MULTI ANI!!, Andrei, sa cresti mare si sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor tai!!
Mica ne anunta: "Mi-a trimis cristinamaria mesaj. Bebeta are o fetita de 3.400."
LA MULTI ANI, Demetra Aurora, sa fii sanatoasa si sa ai mult noroc!
si acum, surpriza zilei si cireasa (sau capsuna) de pe tort a zilei 24.04.2007:
" sunt sotul ellei, si vreau sa anunt ca bebelushul david s-a nascut azi cu doar o saptamana inainte de termen. Apa s-a fisurat dimineata, la trezire, rupandu-se de tot la spital. Nu a avut contractii dureroase. Doctorul Radoi ne astepta deja la spital si ella a intrat imediat in operatie. A fost foarte repede totul. In urmatoarele 10 minute a iesit si bebelushul urland din toti plamanii. Seamana cu ella blondutz si albicios :)"
LA MULTI ANI!! Bobita, sa fii sanatos si norocos (ca personalitate am vazut ai din plin )!!!
mami de Ana (22 mai 2007)