**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by Alyna24

Am pregatit ochelari de pizza, chec in 3 culori, branza in 3 culori, tarte cu piersici, chiftelute, cartofi la cuptor, salata cruditati(asta pt fetele care m-au intrebat ce-am pregatit) si tortul(de cumparat) ca nu mai aveam tp sa-l fac.

Alyna, cand ai timp, te rog, scrie la "mamicile gatesc" cum e cu branza aia in 3 culori

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Sobi, Ancamari
Multumesc de urari

Ella
N-am prea facut poze, chiar m-am mobilizat intr-o zi sa-l pozez pe Elias, ca era gol albumul de 10 luni... Uite cateva AICI

An@
E ca un cosciug transparent, are sauna, ploaie de dusuri de toate temperaturile, vibratii, infrarosu, terapie prin culori si arome... Da tu o cautare cu imagini pe google, o chema Dermalife spa-jet capsule.

Alyna
Si de cand incepi sa slabesti? Mie mi-e groaza sa iau orez 2 luni...daca mi se aduna pe undeva ca o piatra??? dar vad ca se poate sa te opresti si mai repede. Tu de la 20 ai luat-o si in jos?? Si cand ai slabit? Inainte de 20 sau dupa?? Deci fainoase si dulce deloc? Pai cum rezisti tu sa faci bunatatile alea fara sa le gusti ca eu numai trec pe lanaga ele la alimentara si poc-arunc cateva in cos

Mamica lui ELIAS , 31.05.2007

POZE cu Elias, sau (ex)DOLOFANEL - Fat Frumos care nu mai e nici Gras nici Chel

Elias la 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna si de la noi.

LA MULTI ANI! capsuneilor care au facut anul, ca deja sunt multi...si or sa fie si mai multi. vorba voastra (si cred ca toate spunem la fel): cand a trecut totusi un an? mie mi s-a spus ca primul an trece asa si-asa, dar urmatorii zboara! asa sa fie????

elteka, ce frumos ai fost sarbatorita....asa da. ma intreba ella acum doua zile cum am sarbatorit. nicicum. desi mi-am propus si am avut si invitati (familia), a murit cineva si toti au fost la inmormantare si deci s-a anulat totul. culmea e ca inmormantarea a fost vineri, deci nu am avut parte nici macar de pranz-cina cu sotul. asta asa, ca sa-mi faca cineva in ciuda, ca mereu imi doresc si eu ceva deosebit si mereu am parte de ceva....dar nu in sensul in care-mi doresc eu.

intrebai de cura cu boabele de orez. nu o cunosc, dar acum sa fim seriosi, daca renunti la fainoase si dulciuri complet....fie ca mamanci orezul, fie ca nu, cred ca tot slabesti. dar cine rezista???? cateva...da, asa, ca alina, ambitioase...dar eu??? eu gatesc si mananc si ma intreb de ce "cand ma-mbrac zici ca ma mut" - ca ma si incapatanez sa nu-mi prea iau haine. asa ca am posibilitati limitate deocamdata...si ma uit cu jind la hainele in care nu mai incap si in care ma simteam candva atat de bine....

alyna, dar aveti la jucarii si masini si alea alea...mai aveti pe unde calca??? eu ma impiedic mereu de cate ceva, si inca nu avem masini prin jur....dar voi???? doamne, si ce mare pare davidutul vostru....

revin ca urla-

vali, l-am vazut pe adnreiutul care acum e asa blond...am ramas uimita. eu ma tot gandesc daca sa-l tund pe al meu la un an sau nu. de fapt mi-as dori sa-l tund si sa-i creasca apoi un par blond blond si carliontat cum il avea taica-su cand era mic. mai vad eu, mai ales ca david e botezat evanghelic si deci faza cu motul pica.

as mai scrie dar mor de somn, azi am umblat toata ziulica prin oras si magazine si sunt franta (cu el dupa mine, evident) si vad ca si el e obosit, poate prea obosit ca adoarme si se tot trezeste plangand.

va pup si va doresc o noapte cat se poate de linistita.

PS: mi-am amintit ceva: liviana, bolesnitele sut bolile astea nesuferite care ne fac nopti albe si zile negre, nimic altceva.

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

quote:
Originally posted by timur

E super ok Cismigiul. Sa cadem de acord. Alte propuneri?

Laura, mami de Bogdan Alexandru (16.06.2007)

Eu sunt tot pentru Cismigiu.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

noi am facut azi vaccinul de 1 an; si mi s-a spus ca mai facem altul la 1 an si 1 luna; voi ce stiti de vaccinul asta?

ne-a spus dr sa nu mai luam vigantol ca cica nu stiu ce s-a descoperit in legatura cu el, ceva legat de absortie, asa ca ne-a recomandat altceva, tre sa ma uit pe reteta.
are fontanela aproape inchisa dar luam in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ce am papat azi... pt idei de papa: pastrav fiert, cartof dulce+brocoli fierte si ele separat. Pestele l-am pasat cu furculita, iar din legume am facut, cu blenderul, pireu cu putin unt. I-a placut mult pestele in combinatia asta, alta data a cam mustacit.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogalina spune:

ella,vaccinul de care vorbesti este cel impotriva rujeolei.Cum hotarasti ,fie il faci fie pe cel simplu fie trivaccinul ROR(antirujeolic,antirubeolic,antiurlian ).Iar in ce priveste vit.D ,chiar daca are fontanela aproape inchisa se administreaza zilnic copiilor pana la 2 ani iar apoi numai in lunile cu "r".Asa stiu eu.
ELTEKA,ti-am trimis mai demult un pm,as vrea sa stiu daca l-ai primit.
Un mare "LA MULTI ANI "si din partea noastra pt toate capsunelele care au implinit un anisor si sa aveti parte de tot ce e mai frumos pe lumea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Eu nu sunt de acord cu Cismigiu. Parcul asta e super plin in week-end, nici nu o sa ne vedem toate.
Putem sa mergem la Balonul copiilor si fara sa facem rezervare, ceva, platim si intram. Din cate stiu e 15 lei/copil in week-end. Si mi se pare mai "privat"decat un parc in care o sa fim noi si juma de Bucuresti. In parc ne putem intalni oricand, acum ne doream o petrecere, sau gresesc eu?

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Ninutza,Pepsi,Doxinu,Lavini,Mica, Vali5,Madi,Poohy,Irinusha,lbelciug ,Elteka, Ella74,Vas,Cristalina,tamaraspt,Sobi,piticasigogosica,Ancamari si An@(cu un pupic dulce pt tine) va multumesc din suflet pt mesaje! Acum un an cand mi-am revenit dupa cezariana prima grija a fost sa scriu un mesaj pt voi.. acum cand am intrat si am vazut ca v-ati gandit la noi m-am emotionat toata si am plans de fericire!!!
Fetelor va doresc si eu cu mare drag sanatate pt puii vostii si cat mai multe bucurii ! Abia astept sa ne revedem in mai... oriunde numai sa ne vedem

cristina cu Rares
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

si pentru ca e trecut de 12.....
LA MULTI ANI pt Andrei de Vali5 , Aurora Demetra de Bebeta( colega mea de spital :) si nu in ultimul rand pt David de Ella! Sa cresteti mari si sanatosi!!
Acum am vazut ca am 2 stelute Fetelor care stiti...cum pot pune si eu mesaj sub nume???

cristina cu Rares
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia

Mergi la inceput