Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 7
danonique spune:
Am o intrebare pentru fetele care le dau biberon bebelusilor.Voi cum incalziti laptele?Eu fetei am inceput sa ii incalzesc laptele la microunde pe la 6 luni si nu stiu daca sa procedez la fel si acum.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
danonique spune:
Mai am o intrebare pentru mamicile care dau completare bebelusilor.Voi le dati sau nu ceai intre mese si daca da ce fel de ceai?Pup.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
irinouka spune:
dana-danonique, nu pot sa imi dau cu parerea decat la prima intrebare pe care ai lansat-o. :-)
florile care-mi plac cel mai mult sunt fix cele care nu se prea pot asambla in buchete...sunt micute...sunt topita dupa frezii si lacramioare (al caror sezon tocmai a inceput si sunt f fericita).
honey, daca faci maioneza cat de light posibil, e ok salata boeuf.
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
am ras cu lacrimi ... in folderul cu cununia se strecurase si o poza cu mielu' carotat!!!
ni l-a adus ieri tatal finului si eu l-am pozat .. am descarcat pozele sub numele de cununie si aparea si mielu acolo .. grr .. acum l-am sters ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
hihi...chiar am vrut sa te intreb ce-i cu mielul ala..
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by ramonab
AM vazut si pozocile de nasi, bine va sta de nasi!Si chiar ca e frumos buchetul finutei.
Celor cu nume de floare!
Clopoteilor care implinesc lunite !
Declar ca aseara nu am mai facut figuri Razvanelu meu la masa si sunt asa de bucuroasa.Am facut cum ai zis tu Miki. L-am semiadormit si asa i-am dat si nu a opus nici o rezitenta. Mersi
Dimineata s-a trezit la 6 a papat pana pe la 7 si somn pana la 11 a papat iar si doarme iar.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://good-times.webshots.com/photo/2385969230102497651DvpATi
bravoo!!!felicitari pt reusita!
POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
jelimoni spune:
LS MULTI ANI pt clopotei de Gina, danonique, andrada(david, albert si alesia)
POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT
ce mare am crescut!!
honey79 spune:
Dana.... sa-ti raspund la intrebari...
Iubesc trandafirii. Chiar mi-am luat vreo 12 tufe si le-am plantat,iar acum au imbobocit si infloresc.Sunt superbi. Imi mai plac lalelele(in buchete imense),freziile si zambilele pentru mirosul lor.
Eu incalzesc sticla cu lapte in "electric warmer" de la Avent.Am primit cadou de la cumnata un set "newborn essentials "cu vreo 4 sticle de 120ml, 8 sticle de 250ml si warmer-ul.E nemaipomenit si usor de folosit. Nu stiu de ce, nu am incredere sa incalzesc la microunde.
Nu ii dau lui Andrew nici apa, nici ceai. Nici nu stiu ce ceai anume sa-i dau.Insa, eu nu-l hranesc cu biberonul integral, ci ca (,) completare. Asadar, il pun si la san si ma gandesc ca isi potoleste setea de acolo.
Probabil ca, atunci cand caldurile cele mari vor incepe, ii voi da si apa (au aici speciala pentru bebei).
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
raca spune:
Fetelor, imi cer scuze ca dau buzna asa, fara sa fi citit nimic din urma...dar am o problema: de vineri Razvan a facut diaree, adica are vreo 6-7 scaune/zi din care unul singur e cu aspect normal (pastos). Restul sunt destul de reduse cantitativ dar f lichide....ramane numai o culoare asa pe pampers. Nu stiu ce sa-i fac...am incercat cu o jumatate de pliculet de smecta dar nu a avut nici un efect. Nici nu stiu de la ce ar fi putut sa fie, ca eu nu am mancat diferit decat de obicei. Daor lui i-am schimabat ceaiul (chiar daca e alaptat exlusiv ii mai dadeam ziua ceiut sa-i calmez sughitul, undeva la maxim 15-20 ml ceai in 24 de ore). De obicei ii dadeam baby calm de la fares dar joi i-am facut baby drink (cel instant) si de vineri a inceput distractia. Nu stiu daca are vreo legatura cu asta. In rest e f bine, mananca f bine (chiar mai bine decat de obicei, si-a lungit masa de la 15 la 25, 30 de minute si manaca din ambii sani acum), e vesel, doarme bine, ba chiar nu mai are deloc reflux de cand cu diaree si nici colici. Nici nu stiu ce sa mai inteleg.
Mai rau a fost ca ne-a prins si weekendul si nu am putut suna la dr....
Aveti vreo idee de la ce ar putea fi si ce as putea sa-i dau sa-l ajut putin?
Sa nu uit de tratamentul cu fier...ca ar putea fi si asta o cauza, dar avem mai bine de o luna de tratament si pana acum nu au fost probleme. DEl facea caca o data maxim de 2 ori pe zi...
Haideti ca am scris un roman, dar chiart sunt ingrijorata...
de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
ramonab spune:
Am o intrebare pt voi cele care dati bebeilor Gaviscon.Cum e? E de folos bebeilor? ca si al meu tot vomita, cateodata si la 2 ore dupa ce a mancat. Se gaseste in Italia?
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://good-times.webshots.com/photo/2385969230102497651DvpATi
virgo spune:
quote:
Originally posted by raca
Fetelor, imi cer scuze ca dau buzna asa, fara sa fi citit nimic din urma...dar am o problema: de vineri Razvan a facut diaree, adica are vreo 6-7 scaune/zi din care unul singur e cu aspect normal (pastos). Restul sunt destul de reduse cantitativ dar f lichide....ramane numai o culoare asa pe pampers. Nu stiu ce sa-i fac...am incercat cu o jumatate de pliculet de smecta dar nu a avut nici un efect. Nici nu stiu de la ce ar fi putut sa fie, ca eu nu am mancat diferit decat de obicei. Daor lui i-am schimabat ceaiul (chiar daca e alaptat exlusiv ii mai dadeam ziua ceiut sa-i calmez sughitul, undeva la maxim 15-20 ml ceai in 24 de ore). De obicei ii dadeam baby calm de la fares dar joi i-am facut baby drink (cel instant) si de vineri a inceput distractia. Nu stiu daca are vreo legatura cu asta. In rest e f bine, mananca f bine (chiar mai bine decat de obicei, si-a lungit masa de la 15 la 25, 30 de minute si manaca din ambii sani acum), e vesel, doarme bine, ba chiar nu mai are deloc reflux de cand cu diaree si nici colici. Nici nu stiu ce sa mai inteleg.
Mai rau a fost ca ne-a prins si weekendul si nu am putut suna la dr....
Aveti vreo idee de la ce ar putea fi si ce as putea sa-i dau sa-l ajut putin?
Sa nu uit de tratamentul cu fier...ca ar putea fi si asta o cauza, dar avem mai bine de o luna de tratament si pana acum nu au fost probleme. DEl facea caca o data maxim de 2 ori pe zi...
Haideti ca am scris un roman, dar chiart sunt ingrijorata...
de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Stai asa ca nu inteleg ce nu intelegi tu : copilul e bine-mersi , mananca mult si des , ergo face kk mult si des , plus "frane" , e fericit si multumit ... unde e problema ???
Nu e nici o diaree , ti se pare . Aia cica miroase de-ti muta nasul .
Tratamentul cu fier ar fi putut sa-i dea cel mult constipatie . Deci sigur n-are nici o legatura !