Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by cynthia_

Neatza!!!!!!! raportez si eu o noapte de doi lei: venit ciclul, facut infectie la o masea, copil agitat sunt varza.

Petru cine stie va rog sa-mi spuneti si mie daca am infectie pot sa alaptez???????? Si ce antibiotic sa iau????/ ca la dentist nu ma duc ca sigur trebuie sa-mi faca anestezie iar copilul meu nu accepta formula de nici o culoare...

http://community.webshots.com/album/562295142teelCm?start=0
mamica de octavian- 31.12.2007

Eu cand am avut mastita am luat Oxacilina si am alaptat. Nu stiu insa daca e buna pt infectia la masea, nu ma pricep.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

stancutza merci de raspun e antibiotic din cate stiu eu deci cred ca e bun, cred ca trebuie sa iau vreo trei zile nu?

http://community.webshots.com/album/562295142teelCm?start=0
mamica de octavian- 31.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Asaaaa....avem doua filmulete (le gasiti la semnatura..linkul "filmulete Andrew") si am pus si pozici noi incepand cu pagina 9 ( la linkul "poze Andrew").

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Stancutza draga, LA MULTI ANI ! Sofiei scumpe pentru cele 3 lunite.Sa creasca mare,sanatoasa si cuminte.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!Sper ca ati avut o noapte linistita si fara treziri prea dese.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Cynthia imi pare rau ca ai probleme si sper sa iti treaca infectia cat mai repede.Eu cred ca ar fi mai bine sa te vada un dentist caruia sa-i precizezi ca alaptezi si sa iti recomande el un tratament.Pup.

poze albert

Mergi la inceput

La multi ani clopoteilor care implinesc 4,3 sau 2 lunite:KHALED de Darene,CALIN de Anca.Diana,SOFIA de Stancutza,VANESSA de Sweetgys si ANDREW de Honey.Un pupic tuturor.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Virgo multumesc, ai fost singura care a observat mesajul meu .
As vrea sa pot sta linistita cum spui tu, doar ca Razvan facea de obicei caca o data maxim de 2 ori pe zi si niciodata noaptea. Acum face de 7-8 ori dintre care de 2 ori noaptea. Si e f lichid, de aia m-am si gandit la diaree. De mirosit nu miroase altfel decat de obicei... Astept sa se faca ora 10 si sun la dr.

de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem

Mergi la inceput

Honey am vazut filmuletele si fotografiile.Ce scump e Andrew cand vorbeste si cand se joaca!Mi-a placut tare mult fotografia in care sta fericit cu gurita langa sanul tau.Pup.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Danonique eu ii mai dau lui Razvan lapte de-al meu la biberon, cand plec de acasa. Am un incalzitor pt biberoane cu apa si sunt f multumita de el. La urgenta il folosesc si pt dezghetat laptele pus la congelator (il am pus in sticlute de plastic).

de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem

Mergi la inceput