Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 11
stancutza spune:
quote:
Originally posted by cynthia_
Neatza!!!!!!! raportez si eu o noapte de doi lei: venit ciclul, facut infectie la o masea, copil agitat sunt varza.
Petru cine stie va rog sa-mi spuneti si mie daca am infectie pot sa alaptez???????? Si ce antibiotic sa iau????/ ca la dentist nu ma duc ca sigur trebuie sa-mi faca anestezie iar copilul meu nu accepta formula de nici o culoare...
http://community.webshots.com/album/562295142teelCm?start=0
mamica de octavian- 31.12.2007
Eu cand am avut mastita am luat Oxacilina si am alaptat. Nu stiu insa daca e buna pt infectia la masea, nu ma pricep.
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
cynthia_ spune:
stancutza merci de raspun e antibiotic din cate stiu eu deci cred ca e bun, cred ca trebuie sa iau vreo trei zile nu?
http://community.webshots.com/album/562295142teelCm?start=0
mamica de octavian- 31.12.2007
honey79 spune:
Asaaaa....avem doua filmulete (le gasiti la semnatura..linkul "filmulete Andrew") si am pus si pozici noi incepand cu pagina 9 ( la linkul "poze Andrew").
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
honey79 spune:
Stancutza draga, LA MULTI ANI ! Sofiei scumpe pentru cele 3 lunite.Sa creasca mare,sanatoasa si cuminte.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
danonique spune:
Buna dimineata!Sper ca ati avut o noapte linistita si fara treziri prea dese.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
danonique spune:
Cynthia imi pare rau ca ai probleme si sper sa iti treaca infectia cat mai repede.Eu cred ca ar fi mai bine sa te vada un dentist caruia sa-i precizezi ca alaptezi si sa iti recomande el un tratament.Pup.
poze albert
danonique spune:
La multi ani clopoteilor care implinesc 4,3 sau 2 lunite:KHALED de Darene,CALIN de Anca.Diana,SOFIA de Stancutza,VANESSA de Sweetgys si ANDREW de Honey.Un pupic tuturor.
poze albert
raca spune:
Virgo multumesc, ai fost singura care a observat mesajul meu .
As vrea sa pot sta linistita cum spui tu, doar ca Razvan facea de obicei caca o data maxim de 2 ori pe zi si niciodata noaptea. Acum face de 7-8 ori dintre care de 2 ori noaptea. Si e f lichid, de aia m-am si gandit la diaree. De mirosit nu miroase altfel decat de obicei... Astept sa se faca ora 10 si sun la dr.
de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
danonique spune:
Honey am vazut filmuletele si fotografiile.Ce scump e Andrew cand vorbeste si cand se joaca!Mi-a placut tare mult fotografia in care sta fericit cu gurita langa sanul tau.Pup.
poze albert
raca spune:
Danonique eu ii mai dau lui Razvan lapte de-al meu la biberon, cand plec de acasa. Am un incalzitor pt biberoane cu apa si sunt f multumita de el. La urgenta il folosesc si pt dezghetat laptele pus la congelator (il am pus in sticlute de plastic).
de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem