Fulguleti de nov-dec-06 (169)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

cu ceva intarziere,urez si eu La multi ani,Georgianelor ,sa traiti sa infloriti,fetelor

Asiza,
am auzit de sarmale cu pui in loc de porc...,nu le-am incercat...
ce-am incercat noi erau sarmale de post,orez cu legume...si-au iesit f bune...
Dia,
mortala Oana,f scumpa,serioasa si are niste trasaturi frateeee,mooor de ea...,tricicleta este superrrr,pana acum este cea mai bengoasa din cate am vizioanat...,mi-ar placea si mie una..,adica Crinutei

bai nene...,ieri am fost la noul mall Baneasa...,am zis ca mooor de draggg,m-as fi mutat acolo cu toti banii dupa casa vanduta...,atat de multe chestii faine,super brand-uri,super toale,super magazine...,incredibillll
am vazut si crocsi de care vorbeati voi,100 ron perechea pt copii si 130 ron perechea pt oameni mari...
noi ne-am luat sandalute de plaja mortaleee,imi vine sa le mananc cat de dulci sant...Zara este cel mai marfa magazin pt copii din cele care erau deschise acum...,super pantofiori/sandalute,super rochite/bluzite...,doamne le sorbeaiiii ...la preturi f ok

Mamica stralucitoare
12+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Si eu cu intarziere.... deh, fiind la dieta m-am abtinut de la minunatele bucate pregatite de sarbatoritele Daphna si Bambo... so, LA MULTI ANI!
Avand in vedere ca nu voi avea net in Buc (la ai mei e dial-up si mai mult nu merge ) va urez de pe acum: SARBATORI FERICITE!!!
Azi la 18.45 decolam spre Bucuresti si sper ca Luchitza sa fie mega/ultra/super incantat de zborul cu avionul.. anu' trecut era prea mic sa priceapa, dar acum e innebunit dupa avioane
Pupici tuturor

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

quote:
Originally posted by asiza

Ati facut vreodata sarmale doar din carne tocata de vita??? Cum sunt? eu n-am facut decat din porc sau amestec, dar as vrea sa-i dau si lui Denis si cum el nu serveste porc...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mama i-a facut lui Ingrid dovlecei umpluti, numai din carme de vita. Cred ca merge sa faci si sarmalute. Au fost f buni, a pus si legume multe. Eu fac perisoare numai din vita si sunt bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Dandusa....si mie la mall mi-au placut hainele de copii de la Next. La Zara nu am intrat ca sotul nu are rabdare.....facem o ora pana acolo si cand ajungem imi acorda 30 minute doar de hoinareala, dar ce sa fac ca singura nu pot ajunge. I-am luat Oanei cateva ff frumoase.
Am tuns-o si nu a vrut sa stea deloc, ca urmare parca e tunsa cu ciobul si poarta caciulita. Tare urat arata, e complet neuniform parul ei, oricum putin. Cred ca era aia neindemanateca altfel nu imi imaginez cum pot fi tunsi copiii.
Ai vostri bebei merg de manuta? Nu vrea nici un pas, ma innebuneste, ca urmare noi tot cu carut iesim, prinsa bine in centuri ca altfel nu pot traversa strada cu ea...normal cu urletele de rigoare.

http://picasaweb.google.com/victor.varzaru/OanaAprilie2008

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Multumesc pt raspunsul legat de crema solara si factorul de protectie... credeam k pe an ce trece trebuie sa-l diminuam...
Eu folosesc pt mine 20+ da nici vorba sa ma mai prinda vreun pic soarele....Dar asta sa fie problema..mai bine sanatos si nebronzat...decat doamne fereste cu cine stie ce..

Asiza: am facut ardei umpluti cu carne de vita si sarmale cu piept de curcan...Gusturi diferite fatza de cele cu porc, bineinteles, dar foarte bune...

A-deju: multumesc pt timpul alocat kilometrului sau hectarului de mesaj si pt efortul de a-mi prezenta situatia atat de amanuntit...
Sa stapaniti sanatosi tricicleta....si sa dea d-zeu sa te satisfaca doar asta sa nu mai ajungeti la nr 5....
Si apropo de satisfacut..Mihaiu nu intra la banuieli sau la griji cand vede cate lucruri schimbi pana sa gasesti unul pe masura?

quote:
am zis ca mooor de draggg,m-as fi mutat acolo cu toti banii dupa casa vanduta...

dandusa: deci ,gata, n-o sa mai fim vecine, nu???si eu care abia asteptam sa te muti in zona...

Madalina36
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Noi am fost azi in vizita la cresa. De pe 5 mai inrolam domnisoara. Azi, mare surpriza... cand am intrat ne-a intampinat o doamna cu halat alb. Mama ce urlete pe biata Stefy cand a vazut-o. Ieri tocmai fusesem sa-i i-a sange la spital. Daca tot trebuie sa poarte halate, era bine daca erau de alta culoare decat cele de la spital. Nu stiu cum va fi, dar de dus am s-o duc sa vad daca se acomodeaza. Daca nu va trebui sa caut bona si nu stiu pe nimeni. Si n-as lasa-o in casa cu cineva strain. Nu vreau sa treaca si Stefy prin ce a trecut Dani. M-a durut destul sufletul pentru el. Nu stiu cum ar fi sa fiu eu in locul Laurei. Sunt constienta ca ne asteapta o serie de boli, dar vom vedea ce zice SISTEMUL DE IMUNITATE. Daca dansul se descurca mergem mai departe, daca nu, vom renunta. Vom vedea cum va fi.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

www.ziuaiasi.ro/Medicamentul-care-ucide-A23622.html" target="_blank">ATENTIE DENTOCALMIN!!
L-am gasit la mamici de Iasi si m-am gandit ca poate va intereseaza.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dandusa si eu sunt inebunita dupa zara. din pacate in timisoara in mall nu e nici zara si nici h&m . pliz nu-mi mai fa sange rau si nu mai povesti

adeju, ai disparut calare pe tricicleta? sau pe triciclete? se plimba motanu' pe caruta aia de bani? ... al noi a meritat, o avem de ami mult de 2 luni si oana o cere de fiecare data cand iesim afara si sta pe ea, ceeea ce e o premiera pt noi. si o investitie f buna :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

am uitat sa va mai arat niste poze, de la sinaia: Oana si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by dianav

Dandusa....si mie la mall mi-au placut hainele de copii de la Next. La Zara nu am intrat ca sotul nu are rabdare.....facem o ora pana acolo si cand ajungem imi acorda 30 minute doar de hoinareala, dar ce sa fac ca singura nu pot ajunge. I-am luat Oanei cateva ff frumoase.
Am tuns-o si nu a vrut sa stea deloc, ca urmare parca e tunsa cu ciobul si poarta caciulita. Tare urat arata, e complet neuniform parul ei, oricum putin. Cred ca era aia neindemanateca altfel nu imi imaginez cum pot fi tunsi copiii.
Ai vostri bebei merg de manuta? Nu vrea nici un pas, ma innebuneste, ca urmare noi tot cu carut iesim, prinsa bine in centuri ca altfel nu pot traversa strada cu ea...normal cu urletele de rigoare.

http://picasaweb.google.com/victor.varzaru/OanaAprilie2008

Diana

in primul rand, da, hainutele de la next sunt bestiale, nush cum or fi cele de la mall (si mai ales daca or fi la preturi..romanesti..), dar la mama lor acasa...sunt de vis :) si calitativ, si financiar :)
apoi..cu tunsul.. si pe mine ma bate gandul sa rad motanu'-n freza.. macar sa stim una si buna, ori e ori nu e.. cret, si anume :)) plus ca e din ce in ce mai cald, si-l vaz ca transpira-n mot :) dar eu altfel de tuns decat cu masina, cel putin pana la varste mai cooperante..chiar nu vaz a fi posibil :) bine ca-i baiet, asa ca merge o freza mai michael scofield, asa.. :))))
in al treilea rand, cu mersul de manuta, cum bine zicea o inteleapta (), si asta se invata, ca orice altceva :) azi o tura, maine-o tura, iaca se fac cam doua sapt de cand motanu' presteaza tacticos la pas cu mine, ba chiar urcam si scarile pana la 4, mai la pasu' mosneagului obosit.. dar tot e ceva :)) deci..rabdare si spor, daca poate lassie, sigur pot si fulguletii nostri :))))))))))))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput