Fulguleti de nov-dec-06 (169)
Raspunsuri - Pagina 17
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by a_dejuquote:
Originally posted by Dia1609
daca v-a fost dor, poze oana
pe undeva pe acolo se vede si tricicleta, adeju
off, o iubesc si pe oana, si tricicleta :)) o rugaminte-intrebare: ghidonul se fixeaza pe directia doar inainte, au ba?? ca nu mai tiu minte din magazin :) ca la aceasta a noastra..nope.. ceea ce e f naspa, da' daca nu m-a dus capu' sa probez atunci.... bine ca ma duce capu' acuma sa ma gandesc la cum modific centurile, ca sa merg maine sa fac schimbu' :)) da' doar daca se fixeaza ghidonu'...si ma dau bine pe langa mihaiul sa scoata din pamant din iarba verde diferenta de banet :)))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
da, se blocheaza si ghidonul si pedalele... altfel tot in strada eram
uite, exact www.imaginarium.ie/productos/detalle?referencia=26072" target="_blank"> asta e tricicleta oanei
a_deju spune:
dia, sa traiesti o mie de ani :) si din ciclu' "unde-s 5 carucioare, nici cu bicla n-o lasam mai moale" - mihai e deja pe drumul inapoi, ca nu puteam sa dorm fara tricicleta sub pat :)))))
ps si edit: 'ha noastra o sa fie galbena
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
roxanica2006 spune:
"unde-s 5 carucioare, nici cu bicla n-o lasam mai moale" esti TOTALA a-deju, mama, ce bine-am ras!!
Da' rabdator si intelegator Mihailu'!
Dia, iar am constatat ca a crescut Oana si s-a maturizat. Retin cand ai pus prima oara poze cu cerceii, he, he, vremuri, vremuri. oricum ideea e ca-mi place la nebunie cum ii vin, o feminizeaza, ii accentueaza trasaturile, super.in poza asta are asa o pozitie de om matur si ganditor. Si am mai observat ca are stilul tau vestimentar, da...normal.
Donia, spor la impachetat, si cand te gandesti ca odata ajunsi in casa noua urmeaza despachetatul...
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
Laura13 spune:
salutari mamici!
stau si ascult inregistratrea de azi si ma minunez.....ce schimbare la 180 de grade fata de vineri. cu calm, cu explicatii multe, cu jocuri, numara, cum fac animalele, ii citeste, se joaca cu masinile, cu bilele....Doamne ajuta sa tina schimbarea! oricum inregistram de acum incolo....muuuult timp.
a deju nu pot sa zic, ca si roxanica, decat ca ai mare noroc cu mihaiu'. 5 carucioare, ai inceput si cu bicicletele.....la plural....bine ca rezista
dia deosebita, minunata, frumoasa cat cuprinde. cum cine? oanaaaaa!!!!!
donia deci nu vrei mainile noastre in ajutor....hmmm, o fi vreun semn ca tre' sa stam cuminti la noi in tara?
bambo sa fii sanatoasa si fericita si sa va bucurati de antonia!
as vrea sa ma duc sa fac baie, dar nu ma lasa dani, nu doarme f profund si daca vede lumina aprinsa la baie....s-a terminat cu somnul
va pup, n buna
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
danutz spune:
Nu se poate sa se termine ziua asta fara sa zic un calduros LA MULTI ANI! Georgiilor, Georgianelor si Georgetelor!!!
Tort vreau de la Bambo si niscaiva tarie de la Daphna!!!
Lucia, hahahahahahaha... m-a spart Serban, multumim de dedicatie!!!
Monicabb, buey da' ce cretulini are Dragos!!! Pare misto complexul ala unde ati fost voi, ceva entertainment aveau? Bina ca macar v-ati odihnit!!!
Si outfit-uri prezinta Oana! Don'soara in toata regula!!!
Gargarita rosie e mortala, cum sta ea acolo pe bancutza m-a omorat!!!
Donia, spor la cutii!
Raportul suna asa:
-telecomanda nema', ne-am luat gandu si am cumparat alta (deliciul maxim a fostcand s-a dus Catalinul la UPC sa solicite alta si a trebuit sa dea cu subsemnatu' ca plodu' a ascuns telecomanda!!!)
-aerul conditionat necesita freon nou si schimbare de o teava, care teava e mascata cu gips carton. Deci, pentru reparatii , se va produce un santier, asa ca am amanat-o pana dupe Paste!
-Maria-sa e in curs de producere a inca 2 canini, deci ne distram cu maraieli si rosaturi cat cuprinde,
-azi, dupa stress maxim la job, si un trafic de speriat, consortul m-a intampinat cu un mareeee buchet de garoafe rosii (preferatele mele)- m-am cam speriat ca ma cere de nevasta, din fericire voia doar sa se uite la meci!!!
In rest oboseala oboseala oboseala, iar saptamana e still young!
adinazot spune:
ROXANICA,mersi de strigare,noi suntem bine,eu sunt aglomerata in perioada asta cu lucrul,am avut bunica in spital si nu am avut timp de nimic.Dar de citit v-am citit si am vazut o gramada de poze ffff faine,dar timp si energie de scris nema!!!
Va pup
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
asiza spune:
Mai, Roxanico, ce perspicace esti....vrea omu' sa traga chiulul o zi si repede vii tu si-l dai de gol ...te tzuc ...nu, n-am fost la capitolul "ostropele", ci la capitolul "new look" care a iesit ...nici nu mai vreau sa ma uit in oglinda ca am pomenit-o pe aia de cred ca a sughitat si va mai sughita inca luni bune de-acum incolo...mai, e a treia oara cand ma duc in coafor in Londra si never ever nu sunt multumita...astia parca toti invata azi sa tunda...aa, ba nu, o data mi-a placut si ma enervez ca nu m-am dus iar la tipa aia...in fine, nu va mai plicti...asta e...
Mi-am mai calmat nervii cand am vazut minunatiile de poze cu fulguleti: Garga cu rochitele ei care ma dau gata si o pup tare tare pe obrajori, apoi Monica&comp in Tunisia, super frumos si mi-ati facut si mie o pofta de balacealaaaaa, Serban la somnic, , deci am ras cu lacrimi, Oana de Dia, care e tot mai frumoasa pe zi ce trece, mooor de dragul ei si dmic, Crinuta si Alexia, trio-galerio , frumooosi toti de sa-i mananci de falcute...cam atat cred....
, sa ne traiti Daphna si Bambo!!! noroc cu forumu' ca altfel habar n-aveam ca e sarbatoare, desi si englezii-l celebreaza pe George
Danutz, ha, ha ...cica ti-a fost teama ca te cere de nevasta...io m-am distrat, scuze...
Dastefa, acum poti scrie ca ai scapat de moderare si-ti vor aparea mesajele in timp util...o sa incerc sa-mi fac timp sa va trec in listuta
A_dejule, sa stapaniti tricileta/ele ca n-am prea inteles daca-i una sau mai multe sau ati dus inapoi prima si ati luat alta...in fine, m-ati cam zapacit cu trici astea, cu ghidoane si pedale sanatosi...cre' ca ar trebui sa incep si eu sa ma uit dupa asa ceva...puuup motanu' si pisica
Roxanica, asa-mi place cand povestesti despre Ionut...tare ma unge pe suflet...pupa-l din partea mea
Anateo, cum mai sunteti?
Laura, ma bucur tare ca ati rezolvat problema cu bona...dupa primul tau mesaj tare m-am suparat ca am crezut ca chiar isi bate joc de copil, dar vad ca nu e asa...va felicit ca ati rezolvat astfel situatia si speram ca va fi bine pe viitor...am vazut si poza cu Dani tunsulici...e un dulce...
Va pup deocamdata...mai viu cand mai poci
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Teutz spune:
Seara buna, minunatelor!
La multi ani tuturor celor care si-au serbat azi ziua onomastica!
Alexia e in plina perioada de dat cu capul in tot ce prinde atunci cand se enerveaza, se arunca pe jos si tipa. Plus maraiala la greu, ca-s umflati rau de tot 3 canini. Daca nu trece mai repede perioada asta, in curand o sa seman cu o virgula, ca ma rupe de spate, sta mai mult in brate decat pe jos. In rest… toate bune.
Am vazut poze foarte, foarte frumoase: cu floricica Antonia in parc, cu printesuca Alessia la gratar alaturi de mami cu burticuta, cu ochioasa gargarita dulce foc, cu Dani razaret, cu flacaul Dragos impreuna cu tati, mami si surioara in Tunisia, cu scumpetea de Oana la zoo. Super!
Dianarus, multa sanatate si baietilor si tie!Sper ca sunteti mult mai bine!
Danita, sa te refaci cat mai repede si usor. Poate totusi da DD sa nu fie nevoie de operatie! Multi de la noi!
Ruxandra, de-abia astept sa vizitam parcul de care spui tu!!!
Madaluta, noi folosim crema cu factor de protectie 50+.
Monicabb, ma bucur ca vestile de la eco sunt bune! Bravo! Sa dea DD sa fie totul bine in continuare!
Luciaro, Serban e mortal!!! Cum a adormit, dragul de el!
A_deju, sa stapaniti sanatosi tricicleta!
Danutz m-am cam speriat ca ma cere de nevasta , din fericire voia doar sa se uite la meci!!! Tare de tot!!!
Noapte buna, vise placute!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
asiza spune:
Ati facut vreodata sarmale doar din carne tocata de vita??? Cum sunt? eu n-am facut decat din porc sau amestec, dar as vrea sa-i dau si lui Denis si cum el nu serveste porc...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!