Fulguleti de nov-dec-06 (169)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani daphna si Bamboletta!

Bamboletta, eu impanez pulpa de miel cu mult usturoi, apoi o ung cu ulei, o sarez si o bag la cuptor cu vin si apa si iese o minunatie, dau gata de una singura o pulpa de miel, ca sotul nu mananca. Daca mai gasesc cumpar si bag in congelator pana dupa ce ne mutam. Ce pofta mi-ai facut!

mamaana, anul trecut eu plecam in 15 iulie... ce obositor a fost, dar parca as avea iar chef de duca ... de la mutat mi se trage
Le dai pe fete la day care? Cat costa la varsta asta?

a_deju, sa va bucurati de tricicleta!
Eu nu ma gandeam sa-i cumpar, dar s-a instalat azi pe tricicleta unei fetite si a fost atat de incantat ca abia l-am mai dat jos, nu reuseam sa ii desclestez degetele de pe ghidon. Intrase fetita in panica, i-a tras niste palme lui Cristi, striga "mine, mine" , mama fetitei era cat se poate de rusinata, dar abia a reusit sa o opreasca pe fetita... pe mine m-a amuzat, Cristi se uita la ea mirat si nu parea sa fie deranjat prea tare... cred ca pana la urma ii cumpar si eu.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by a_deju

dia, apropo de trici.. tot la minblu in magazin, mi-am amintit ca tie iti placea un model pe care il au si eu, aia faina, cu doua tipuri de spatar, cu maner ca de carut si cu gentuta (..nu mai stiu firma, dar stiu ca ai pus link la un moment dat..). si pe care initial vroiam sa i-o iau motanului..dar..surpriza..nu-l cuprindeau centurile :)) am incercat in toate felurile (si nu vb pe spatarul ala unde ar sta ca-n carut, ca acolo nu mai incapea deloc), ci pe spatarul ala normal, care se foloseste chipurile de la 1 an... deci trebe' tinut cont si de asta, si musai asezat copilul inainte de achizitie, ca te trezesti cu surprize de-astea acasa si nu prea mai ai ce face....

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

noi n-avem probl asta ca oana e silueta ... dc e vorba de tricicleta de la imaginarium, ne dam cu succes pe ea de vreo 2 luni, fara probleme cu centurile... mai vreo 3 ani sigur incape in ele, asta sa fie problema

Mergi la inceput

daphna
bambo

adeju, faina tricicleta, s-o stapaniti sanatosi si mai ales interesati :))

luciaro, am ras de m-am prapadit, oare cum putea sa doarma asa? cred ca era ruupt ... am tinut linkul sa-i arat si sotului :))

donia, cate cutii ai facute?

si eu ca si adeju si ca si ruxandra cu crema de protectie... obligatoriu 50+ (si mustela se gasesc in farmacii deja) pt oana si minim un 30 la mine in faza a doua, ca in prima faza tot 50-60 folosesc... si fara expunere directa la soare in orele cu problema... si crede-ma madaluta ca te bronzezi f bine cu crema de protectie ... noi nu o folosim ca ne ardem, pt ca suntem cu tenul mai inchis toti 3, ci doar de protectie... sincer, mai un cancer de piele ne lipseste (am o prietena care a facut acum 2 ani de la expus la soare fara creme de protectie si la solar, si credeti-ma ca e fff nasol, chiar dc a facut o forma f usoara ) ... dermatologul mi-a spus never-ever sa n-o las pe oana fara crema de protectie... noi de acum folosim deja ...... si alunitele dc apar sunt primul semnal de alarma la copii, asa ca fiti atente ... cu crema cand o dau nu protesteaza - norocul meu, dar vom vedea cum ne vom impaca la capitolul palariuta de soare pe cap la vara :)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dia1609
dar vom vedea cum ne vom impaca la capitolul palariuta de soare pe cap la vara :)

Aaaah, noi deja ne luptam cu palariuta, sapca, nu conteaza, nu accepta nimic! Nu stiu cum vom face, le suporta vreo... 20-30 de secunde, dupa care trebuie sa zboare urgent! Ochelarii de soare la fel...

Cu cutiile stam bine, la propriu... adica stam

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

daca v-a fost dor, poze oana
pe undeva pe acolo se vede si tricicleta, adeju

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

si la noi e greu cu sepci/palarii sau orice de pus pe cap: le place numai in casa sa se duca la oglinda cu ele... afara nu le tin pe cap mai mult de 2 secunde

donia e mult (gasesti intre 500 si 1200 pe luna de copil); ati avut closingul? cand va mutati? noi ne planificam in fiecare zi sa strangem cate ceva: azi discuri, maine haine de iarna...; cand ajungi la ultimele e cel mai greu: ce sa ramana nestrans: calculatorul, farfuriile, tv sau perdelele?

Mergi la inceput

Dia, cu dedicatie speciala pentru tine, am umplut o cutie. Cine mai doreste?
Ce frumoasa e Oana cu margele si cu plovaras verde! Va cam pune la alergat?

Hai ca mai bag o cutie.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamaana

si la noi e greu cu sepci/palarii sau orice de pus pe cap: le place numai in casa sa se duca la oglinda cu ele... afara nu le tin pe cap mai mult de 2 secunde

donia e mult (gasesti intre 500 si 1200 pe luna de copil); ati avut closingul? cand va mutati? noi ne planificam in fiecare zi sa strangem cate ceva: azi discuri, maine haine de iarna...; cand ajungi la ultimele e cel mai greu: ce sa ramana nestrans: calculatorul, farfuriile, tv sau perdelele?

Si Cristi se admira in oglinda
Closingu a fost saptamana trecuta si cica ne mutam sambata, dar de fapt o sa ne tot mutam cate putin pana miercurea viitoare.
Si voi va mutati? Da, ai dreptate cu ce sa ramana la urma, mie mi se pare ca am nevoie de toate, parca nu pot sa impachetez nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

donia nu ne mai mutam - mi-a ajuns anul trecut: am avut noroc ca ne-am mutat cand de abia incepusem diversificarea, aveau numai o masa de cereale pe atunci (extraordinar, pare o vesnicie de atunci...), asa ca nu a trebuit sa ma mut cu cratiti cu mancare 'calda'
spor la mutat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

daca v-a fost dor, poze oana
pe undeva pe acolo se vede si tricicleta, adeju

Dia de Oana 29.11.06

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

off, o iubesc si pe oana, si tricicleta :)) o rugaminte-intrebare: ghidonul se fixeaza pe directia doar inainte, au ba?? ca nu mai tiu minte din magazin :) ca la aceasta a noastra..nope.. ceea ce e f naspa, da' daca nu m-a dus capu' sa probez atunci.... bine ca ma duce capu' acuma sa ma gandesc la cum modific centurile, ca sa merg maine sa fac schimbu' :)) da' doar daca se fixeaza ghidonu'...si ma dau bine pe langa mihaiul sa scoata din pamant din iarba verde diferenta de banet :)))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput