Fulguleti de nov-dec-06 (169)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

buna dimineata
am dormit ceva mai bine, Isabelle a plans numai de doua ori asta noapte - pana o sa aiba toti dintii mai am multa paine de mancat...
am inceput si eu sa le dau cu crema de soare, dar tot se cunoaste ca le prinde soarele
donia plecam in ro pe 20 iulie, mai e pana atunci - o sa treaca prin doua day-care pana atunci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

la multi ani daphna si bambo !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Poftiti la paste "carbonara cu sunca de pui" si "clatite cu finetti"

am primit "miel" de ziua mea(de la tata)stau si ma uit la el si mielul la mine ma duc sa-l transez si il bag la congelator nu am gatit niciodata miel sa vedem ce-o iesi

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

quote:
Originally posted by bamboletta

Poftiti la paste "carbonara cu sunca de pui" si "clatite cu finetti"

am primit "miel" de ziua mea(de la tata)stau si ma uit la el si mielul la mine ma duc sa-l transez si il bag la congelator nu am gatit niciodata miel sa vedem ce-o iesi

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Cand vrei sa-l faci, cu o zi inainte dupa ce l-ai transat, pune-l intr-un vas adanc si pune peste el vin alb cu frunza de dafin un pic de piper negru, usturoi neaparat maruntin bine nu in exces, toaca si o ceapa, mai pune ceva mirodenii ce ai prin casa, coriandru daca ai da aroma misto. Si lasa-l o zi asa la marinat. Sambata cand gatesti masa de pasti i-l scoti din marinada si i-l bagi la cuptor iese superrrr. Garantezzz

Stela 30s cu printesa Cleopatra+Mario Gabriel(31.10.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by madaluta
Da si anu asta tot cu factor 50 tb sa le luam?? Nu-i lasam deloc la bronzat?

Si eu, iara ca si a_deju (apropo tare bine arata tricla cea noua; s-o stapaniti sanatosi), folosesc factor asemanator cu al copiilor: in primele zile dimineata un 50-40/dupa-masa un 30. Dupa cca 1 saptamana trec la un SPF 30 dimineata/20 dupa-masa. Asta eu. La copii e si mai si: dimineata ii tin numai cu 50-40, iar la amiaza cu 40-30 dupa primele zile. Cu totii consumam vreo 4 tuburi maricele per sejur. Ah, si cu bronzatul.. ne bronzam binisor. Si arhi-suficient.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Porumbita-mersi mult asa mi-a zis si mama sa fac

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kikineata

Uitati o gargarita rosie-rosie
http://picasaweb.google.com/kikineata/1anSi5Luni

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

superba gargarita imi place mult cum o imbraci

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Monicabb

Hello,

Vestile de la ecografie sunt toate bune. Am avut niste emotii... Fetita e fetita si e ok.

Uitati poze din Tunisia: http://picasaweb.google.com/MonicaCojo/TunisiaAprilie2008

Va pup

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

ma bucur de vestile bune,f frumoase pozele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by luciaro

va prezentam pozitia de azi la somnul de dupa-amiaza de aici incolo.

Lucia lui Serban-Alexandru (07.11.2006)

Poze Serban

dragul de el cum doarme din picioare are treaba multa daca nu are timp de somn

Mergi la inceput

Am ocupat o pagina intreaga

multumesc de urari

mai dam o tura de sampanie acus vine si tortul

Mergi la inceput