Fulguleti de nov-dec-06 (169)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

La multi ani, Giorgianelor !!!
Daphna , tu nu dai nimic de baut??
Cristina1974, si tu ai avea motive de sarbatoare, nu-i asa??
N-am mai auzit-o de multa vreme pe Adinazot, totul e in regula Adina??Aleeeeee???Sunteti bine?
Si Asiza a absentat ieri, dar probabil e la capitolul "ostropele" , asa ca-i mai acordam timp.
Dandusa, saru'mana pt. ideile cu parul, rochita e in bretele si are un bolerou micutz mititel peste.
Noi suntem bine, il asteptam pe Ionut care vine acasuca, in vacantzaaaaaaa Trai neneaca!!! Pe cat de mult il indragesc eu pe Ionut, tot atat il iubeste si David, adora compania lui, atata se joaca, se alearga, rad, parca sunt de-o varsta. Sa nu mai zic ca Ionut de fiecare data cand vine acasa ma ajuta la tot, vrea el sa stea cu David, sa-i de sa manance, ceea ce e f. greu, credeti-ma pe cuvant, sa-l culce, sa iasa-n parc. Apoi imi zice sa ma odihnesc, iar el spala gresia,aspira, ce mai, e fratele meu si cu asta am zis tot.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

LA MULTI ANI tuturor celor care-si serbeaza astazi onomastica!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

quote:
Originally posted by luciaro

In special pt Danutz si Donia, va prezentam pozitia de azi la somnul de dupa-amiaza de aici incolo.

Am stat o ora cu el ca sa adoarma... nici vorba... a plecat cu tati la joaca in sufragerie, unde, dupa inca o ora, a adormit acolo asa cum il vedeti, facand "bau" pe dupa cele doua jucarii de plus... Si a dormit acolo asa vreo 45 min... ne-a fost teama sa-l luam, ca precis se trezea...

Lucia lui Serban-Alexandru (07.11.2006)

Poze Serban

Am murit de ras,doamne ce scump e!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

la multi ani, georgicilor, sa ne traiti cu numele :)

fost la carrefour, intors, printre altele, calare pe tricicleta :) deci am mai pus o traista in spate la iepur :)) am luat de la miniblu, abia ce le adusesera, 299 ron, faina tare, portocaliu cu gri si negru... iac'-www.italtrike.com/scheda_prodotto_popup.ctr?lang=it&idprod=45" target="_blank">aici exact modelul :) acu' sper sa-i si placa.. in magazin se dadea tare interesat, om vedea ce-o fi si pe-afara :))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Daphna si Bamboleta: sa ne traiti cu numele..si dati un tort mare, k eu alcool n-am voie, da?

Madalina36
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani de Sf Gheorghe, Bambo in special.

Ce-mi mai place numele ista Gheorghe.. e asa puternic si barbatesc. Na, ca mi-a venit o idee. Numa prescurtarile is cam..

Minunatele din Bucuresti si dragele noastre viitoare oaspete, intrai pe scurt sa va zic peste ce daduram azi. Am descoperit un loc de joaca SUPER-SUPER, cica-i aranjat nou-nout. In parcul Kiselleff, in partea cu Muzeul de Geologie. Are leagane pt bb, o multime de chestii de escaladat, si bagat, si calarit si pt ai mai mici. Si nisip cat incape. Si-i mare, mare si are multe, da multe banci si multa umbra. Cand o da caldura va fi nemaipomenit. Dupa mine ii chiar mai tare decat al din Morarilor.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

A_deju mersi.

Lucia Serban..

Si Daphna e sarbatorita??

.. fug.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

dia, apropo de trici.. tot la minblu in magazin, mi-am amintit ca tie iti placea un model pe care il au si eu, aia faina, cu doua tipuri de spatar, cu maner ca de carut si cu gentuta (..nu mai stiu firma, dar stiu ca ai pus link la un moment dat..). si pe care initial vroiam sa i-o iau motanului..dar..surpriza..nu-l cuprindeau centurile :)) am incercat in toate felurile (si nu vb pe spatarul ala unde ar sta ca-n carut, ca acolo nu mai incapea deloc), ci pe spatarul ala normal, care se foloseste chipurile de la 1 an... deci trebe' tinut cont si de asta, si musai asezat copilul inainte de achizitie, ca te trezesti cu surprize de-astea acasa si nu prea mai ai ce face....

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

madaluta, hai ca abia acum am vazut c-ai intrebat de bronzat... am zis ca-mi joaca ochii pe pagina :))) in primul rand, de ceva ani incoace, si eu folosesc factor la fel de mare de protectie (adica si pt mine cumpar tot crema de copii), pt ca e chiar nasoala faza cu soarele... deja nici nu poti sa mai spui doar ca arde..rupe din carne la propriu... bineinteles ca exista si fericiti maslinii la piele de la mama natura (vezi una bucata motan + una bucata ta-su'), care se bronzeaza si cu factor o mie plus si nu se ard in vecii vecilor amin, fie unsi au ba... (asta cu arsu' nu e probata la motan, da' nici nu mi-as dori, sincer.. stiu ca se coloreaza instant pt ca el deja are mainile si fata bronzolite :) ). crema este oricum de protectie, soarele isi va face treaba, iar ideal este sa fii bronzat dupa o perioada mai lunga de expunere sanatoasa la soare, nu dupa doua zile de stat de dimineata pana seara... anul trecut, de exemplu, am folosit crema mai mult pt iesirile pe-afara, decat pt stat cu cracii-n soare propriu-zis... pt ca in iesirile pe-afara, vrand-nevrand nu aveam cum sa evit orele pacatoase.. iar cand mergeam mai pe la un 6-7 seara la mal de mare, nu prea-l mai dadeam cu nimic... anul asta sigur se schimba treaba, pt ca vom presta plaja si balaceala, si fara uns nici nu concep :) sa-ti mai zic ca eu anul trecut am uitat complet sa-l ung si pe labele picioarelor, ai acum vad ca pe labuta dreapta are deja doua alunite..??? si ca sa revin de fapt la ideea principala, pt ca pana acum am batut campii aleator pe ce-aveam io-n capatana, da, din punctul meu de vedere, si anul asta, si la anu', si in toti anii , in masura in care va depinde (si va asculta) de mine, factorul mare de protectie e la putere :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

Buna !!!!ehehheee....veni si randul meu...da frumos e sa fie ziua ta!!!Bazaie telefonul de dimineata,non stop.Multumim mult de urari.Hai ,iesim in oras mai bine,mananca fiecare si bea ce doreste...ok!!!!??!!
LA multi ani,tizo ,BAMBO....!!!Sa fii fericita!
A DEJU-le, (cred k iese scantei dk vede la el).ma pui la cheltuieli!!!!.s-o stapaniti sanatosi.!!

Mergi la inceput