Fulguleti de nov-dec-06 (169)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

V-am tot urmarit zilele acestea dar sunt atatea noutati pt mine am tot "rasfoit" pe forum
Am mai scris la vreo doua subiecte si m-am enervat din cauza intarzierii cu care apar
Pt lista Daria 16 11 2006 si mami 02 11 1975
O zi buna tuturor si mult spor la traba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu.anca spune:

Neatza!
Dandusa, Ruxandra, multumersc pentru retete, acu abia astept sa se termine minunata zi de munca si sa ma duc sa ma bag in bucatarie! Sper sa ii placa si lui Dani.
Luciaro, super piticul, parca e din fazele alea de la Candid Camera...hihihi.
Danita, multa sanatate!
Hai ca a venit shefu'...ma duc la munci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani! tuturor celor ce sarbatoresc astazi Sf. Gheorghe.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

[/quote]

aham, au aparut si la noi :) io am luat de la sensiblu, klorane, pt bb, fata si corp, factor protectie 50+. mai erau si altele, da' noi suntem fani klorane

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

[/quote]
Da si anu asta tot cu factor 50 tb sa le luam?? Nu-i lasam deloc la bronzat???

Madalina36
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
Originally posted by luciaro

In special pt Danutz si Donia, va prezentam pozitia de azi la somnul de dupa-amiaza de aici incolo.

Am stat o ora cu el ca sa adoarma... nici vorba... a plecat cu tati la joaca in sufragerie, unde, dupa inca o ora, a adormit acolo asa cum il vedeti, facand "bau" pe dupa cele doua jucarii de plus... Si a dormit acolo asa vreo 45 min... ne-a fost teama sa-l luam, ca precis se trezea...

Lucia lui Serban-Alexandru (07.11.2006)

Poze Serban

cunoastem, cunoastem si noi pozitia asta...e printre preferate la somnul de seara, numai k noi il urcam in pat pt k nu-l mai tin picioarele si cade

Madalina36
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

pupici din ghips :)

lucia , vazandu-l pe serban mi-am adus aminte d eo faza petrecuta acum vreo cativa ani : sotul meu s-a intalnit cu un fost coleg chiar in fata portii casei lui , il invita inauntru la o cafea iar copilul care avea vreo 2 ani se tot invartea prin casa . la un moment dat liniste .....si super daddy ;) isi da seama ca lipseste ceva din peisaj . il striga , nimik! iese pe hol, nimik ! cica "l-am pierdut pe asta ! sa imi vezi ce imi face nevasta-mea !" lui nu ii era de copil ci ce-i face nevasta-sa :)) . la un moment dat il vede ca adormise intre fotoliu si perete , dormea in picioare chiar sforaia !! ma distrez de fiecare data cand povestim despre colegul cu prishina :))

LA MULTI ANI ptr tot cei care au nume de Gheorghe !

pupici
D

Mergi la inceput

danita, multa santae si refacere usoara.

poze din Copou
Poze Stefy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Azi dau de baut,ma cheama Georgiana poftiti la chef

La multi ani! tuturor ce poarta numele Sf.Gheoghe

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

La multi ani draga Georgiana azi e tocmai bine de sarbatorit la caldut.Ce timp avem numai sa faci copii nu alta.

Ghimpele doarme si eu stau si ma plictisesc.Fimea creca o sa iasa direct cu cosite ma termina arsurile.

Stela 30s cu printesa Cleopatra+Mario Gabriel(31.10.06)

Mergi la inceput

Bamboo, n-am stiut ca esti Georgiana. La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi.
Porumbita, eu am avut niste arsuri de am zis ca mor. Dormeam cu trei perne sub cap, ca nu mai puteam, am mancat o groaza de cartof crud si in final domnisoara cu trei fire de par.... Zi si tu, a meritat sa ma usture asa . Asa ca nu-ti fa vise cu cositele....

poze din Copou
Poze Stefy

Mergi la inceput