Fulguleti de nov-dec-06 (169)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by a_deju

bre...nush voi..da' io m-am simtit foarte satisfacuta sa dau 50 ron pe doua perechi de sandalute,

A_deju nu te supara; n-am vrut sa sune cumva. Uite un apasat. Noua ni tb din alea cu taloneta incorporata si nu prea gasim la dumnealor. Atata tot. Si ca destule incaltari pt copii au piele pe dinafara si plastic pe dinauntru.. adica exact pe dos.

quote:
Originally posted by Donia
ruxandra Chiar ai cizme de cauciuc?

Asa se pare.. nu cred ca le-am mai purtat de vreo 10-15 ani. Dar le-am gasit!!! Si sa ma vedeti intrand in cafeneaua din buricul targului in una pereche de cizme cauciuc ...culoarea roz-movuliu-turbat, cu blugii bagati intransele

Mamaana, .

Nu mai apuc sa vizionez pozele Monicai, le las pt dupa baie.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Ruxandra,
daca-ti spunnnnn...,intr-o zi am vazut o tipa cu niste cizme de cauciuc, betonnnn,erau verzi cu galben,superbeeee,as fi intrebat-o de unde ce si cum,dar era in statia de tramvai si eu eram in masina...
Roxanica,
daca ai o rochita mai decolatata in spate merge lasat pe spate cu totul,cam asa,dar daca ai o rochita plina la spate merge macar un pic strans...,adica o parte din el,daca nu vrei tot(coc)...,pui o agrafutza draguta in ton cu verde...,ceva auriu si sa vezi frumusete de fata apoi...
Kikineata,
f frumoasa garga in mov,imi place de mooor culoarea asta...si ei ii sta super...
Laura,
ai tuns frumusete de par?,tot frumos ramane...
Mamaana,puuupici

Mamica stralucitoare
12+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by Monicabb

Hello,

Vestile de la ecografie sunt toate bune. Am avut niste emotii... Fetita e fetita si e ok.

Uitati poze din Tunisia: http://picasaweb.google.com/MonicaCojo/TunisiaAprilie2008

Va pup

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

felicitari pentru vestile bune!!! ma bucur ca sunteti ok. pozele frumoase rau, dar cam putine!! mor dupa carliontii lui dragos!

dandusa l-am tuns....acum 3 luni dar, ai dreptate, tot frumos ramane!

mamaana gradinait....hmmm, ce bine suna!

danutz noi am cautat o lopatica vreo sapt, l-am tot intrebat pe dani unde e, dupa o spt a aparut cu ea in mana, nici acum nu stiu unde o ascunsese

donia noi avem vreo 6 maini, ne primiti? spor la treburi....e greu acum, dar cine va avea cea mai faina casuta pentru copilasi???

fug sa calc, florin are program de curatenie la bucatarie.....sexy, nu?

va pup, n buna!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura13
dandusa l-am tuns....acum 3 luni dar, ai dreptate, tot frumos ramane!

Asa stiam si eu.. da-mi ziceam hac, hac.

Danduso alea or fi fost fancy.. alimele deja incep a se destrama pe ici, pe colo.

Monica, ce frumos se uita mami la pui. Si acu tirul de intrebari: cum ati dormit? Pt Dragos ati primit patut? Ce a mancat? De la hotel? Ati avut demi-pensiune, AI, etc?? Pe plaja mai erau si alti bb fara scutec/slip? Cam cate grade erau afara in zilele cu soare? Dar in apa? C-am vazut si lume la apa. Ah, si bine ti-ai ascuns burtica.. ca la o prima vedere n-o prea disting. Ma duc sa mai caut.

Mergi la inceput

Monica, si inca una ca mi-e prea lene sa ma loghez sa editez: de unde (daca din Romania) v-ati luat creme de protectie solara?? Au aparut deja prin farmacii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

senchiu veri maci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Monica, si inca una ca mi-e prea lene sa ma loghez sa editez: de unde (daca din Romania) v-ati luat creme de protectie solara?? Au aparut deja prin farmacii?

aham, au aparut si la noi :) io am luat de la sensiblu, klorane, pt bb, fata si corp, factor protectie 50+. mai erau si altele, da' noi suntem fani klorane

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare

multumesc ptr gandurile voastre ! chiar aveam nevoie !! joi voi avea rezultatul de la RMN si apoi voi vedea incotro voi face operatia . eu sunt 90% sigura ca va tre sa fac operatie .... nu imi e teama .... nu poate fi mai rau decat chinurile prin care am trecut cu acest genunchius ;) . e al treilea accident ...dar cel mai urat !:( am plans de durere cum nu imi aduc aminte sa fii mai plans asa . cred ca tati s=a socat ... am innebunit de durere ! azi am incercat sa dau jos ghipsul dar nu am reusit sa fac nici un pas ......asa ca infasurat cu fesa si pus la loc :) . e tare bun daca face bine . P zice : mami buba upt ..... si ma fereste la piciorul cel pretentios - nu credeam ca va fi asa de intelegator ! merge la plimbare cu bunica si nu vrea sa plece de la nisip pana nu pleaca toti copii !

va pup si va doresc numai bine !

D

ps duminica dimi inainte de incident am vazut ca la melania sunt papucei de bb la reducere de 50%- chiar si sandalute d-alea cu vf acoperit. eu nu am luat ptr ca nu au talonet .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

In special pt Danutz si Donia, va prezentam pozitia de azi la somnul de dupa-amiaza de aici incolo.

Am stat o ora cu el ca sa adoarma... nici vorba... a plecat cu tati la joaca in sufragerie, unde, dupa inca o ora, a adormit acolo asa cum il vedeti, facand "bau" pe dupa cele doua jucarii de plus... Si a dormit acolo asa vreo 45 min... ne-a fost teama sa-l luam, ca precis se trezea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

danita, danita, ce durereri, draga de tine! Mai, mie mi-au dat opioid pentru noada, ceva mai usor, e adevarat, dar nu m-au lasat sa sufar... ti-ar fi trebuit si tie un calmant mai puternic! Ai grija de buba si mai da-ne de stire cumva

Monica, multumesc pentru concediu , m-am mai relaxat putin, ca numai asta imi lipsea... Da' niste poze cu gospodine in actiune n-aveti?

mamaana, ce veste grozava cu freziile! Trebuie sa ajung si eu pe acolo.
Vai, vai, cum mai faci fata la atata nedormit? In RO cand plecati?

porumbita, te cred cu actele, doar ca am uitat cum e... si inca ma mai minunez ca in 4 ani nu s-a mai redus din birocratie.

ruxandra, "Si sa ma vedeti intrand in cafeneaua din buricul targului in una pereche de cizme cauciuc ...culoarea roz-movuliu-turbat, cu blugii bagati intransele"
ce imagine faina! Nu stiu daca se asorteaza cu Bucurestiul, dar cu Canada s-ar potrivi de minune!
N-ar strica sa-mi cumpar si eu o pereche, sa ma plimb cu copiii prin ploaie...
Mai, sa nu-mi spuneti ca iarna nu se gaseste crema de protectie solara!

quote:
Originally posted by luciaro

In special pt Danutz si Donia, va prezentam pozitia de azi la somnul de dupa-amiaza de aici incolo.

Am stat o ora cu el ca sa adoarma... nici vorba... a plecat cu tati la joaca in sufragerie, unde, dupa inca o ora, a adormit acolo asa cum il vedeti, facand "bau" pe dupa cele doua jucarii de plus... Si a dormit acolo asa vreo 45 min... ne-a fost teama sa-l luam, ca precis se trezea...

Lucia lui Serban-Alexandru (07.11.2006)

Poze Serban

Vai Lucia, sa nu te superi ca rad... a fost asa de mare surpriza, la orice ma asteptam, dar la asta nu. Dragutul!
Asta era primul sau al doilea somn de peste zi?

Asa, ce mai vroiam sa spun? A, o chestie care m-a facut sa rad... la capitolul culturalizare
Cica stire pe Yahoo, clasamentul celor mai enervanti 10 cantareti... pe locul 10 e Celine Dione, care canta cinsprezece note acolo unde una ar fi suficienta si transforma orice cantec intr-un imn pentru "self-empowerment"... e ca si cum ai urmari o ora de Oprah condensata in 4 minute Pe la comentarii se mira lumea de ce e doar pe locul 10 Scuze fanilor, sper sa nu imi fac mai multi dusmani, dar pe mine stirea asta m-a amuzat foarte mult.
Iar pe locul 1 e Michael Bolton, pun comentariu in engleza, ca e prea fain ca sa-l mai traduc "OK, this was easy. C'mon, you knew Mr. Bolton would top the list. Who else can take a love song and turn it into a hernia? When a man loves a woman he doesn't do so by screaming in her ear--so why should it be acceptable for a man to sing a sensitive love song as if he's directing traffic for the hearing impaired?"
Articolul aici

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput