Fulguleti de nov-dec-06 (169)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
a_deju spune:
bre...nush voi..da' io m-am simtit foarte satisfacuta sa dau 50 ron pe doua perechi de sandalute, de unica-vara folosinta... o pereche is intr-adevar mai "plasticate", fiind strict pt mersul la plaja si joaca la nisip (in ideea ca se spala super usor), ailalta..piele pe-afara, piele pe dinauntru, cu bot sa protejam degetelele de pufos.... si frumusele amandoua :) si la 50 ron..s-avem pardon..... (intr-adevar era oferta, cumperi una, a doua la juma' de pret.. but still.. 50 ron )...
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Monicabb spune:
Hello,
Vestile de la ecografie sunt toate bune. Am avut niste emotii... Fetita e fetita si e ok.
Uitati poze din Tunisia: http://picasaweb.google.com/MonicaCojo/TunisiaAprilie2008
Va pup
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
Donia spune:
Na buna ziua!
Am muncit intens zilele astea si am ajuns deja la cifra impresionanta de... de... de... 5 cutii umplute! Sau 6 daca ma gandesc mai bine.
N-am nici un spor, asta e. Sotul e toata ziua ori la servici, ori la zugravit, eu sunt cu copiii, cumparaturile si casa, asa ca nu reusesc sa fac mai nimic. Ce bine ne-ar prinde acum vreo 2 maini in plus! Ei, eu nu disper, afara e soare, copiii si noi suntem sanatosi, ceea ce va dorim si voua... le facem noi pe toate candva.
danutz, ai tinut tu minte de Roxana! Sper sa gasiti telecomanda, nu-i pe sub pernele de la canapea?
Sa stii ca in ziua in care ai intrebat tu despre somn si eu ma gandeam la acelasi lucru. Cristi cred ca trece incetisor la un somn pe zi, de vreo 2-3 ore. Si eram tare curioasa cum mai stau alti fulguleti, asa ca mi-au prins numai bine raspunsurile fetelor.
dandusa, numai bine ce ma pregatisem sa ma uit la poze, doar popcornu imi mai lipsea ... si numai 7 poze? Norocul tau ca sunt atat de faine, si burtica (da pe fund cand mai pui niste rezerve?
), si prietenutele frumoase, si d vesel, iarba cu pomii, totul plin de voie buna.
kikineata, m-ai razbunat cu pozele, am avut la ce sa ma uit, excelenta gargarita cu papadia!!! Poster s-o faci! La anul s-o pui la concurs!
Laura, admirat si Dani in postura de invingator! Tin pumnii sa mearga lucrurile bine cu bona si sa-l vezi pe Dani fericit mereu.
ruxandra Chiar ai cizme de cauciuc?
mamaana spunea ceva de bilete pentru RO, dar credeam ca sunt pentru la vara... altceva nu stiu.
porumbita, sa aveti parte numai de bucurii in casa noua! Ce de emotii cu creditul si actele... cand ma gandesc ca aici am trimis actele pentru credit pe mail, scanate, fara nici o legalizare sau alte probleme... si tot m-am plans!
dianarus, sa nu te lasi! Sper sa fiti bine cat mai curand!
Incerc sa ma mobilizez si sa mai umplu vreo cutie, cat doarme Cristi. Sper sa nu-l trezesc cu zgomotul, ca in casa asta se aude orice!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
quote:
Originally posted by Monicabb
Hello,
Vestile de la ecografie sunt toate bune. Am avut niste emotii... Fetita e fetita si e ok.
Uitati poze din Tunisia: http://picasaweb.google.com/MonicaCojo/TunisiaAprilie2008
Va pup
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
![](bis.gif)
Ce cutii? La revedere cutii, buna ziua poze
![](icon_smile_big.gif)
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Noe
fulguletilor mari si frumosi, am si eu o intrebare pt voi: e totul ok cu Diana (Dianocica) si David? vad ca nu mai scrie aici, nici pe messenger nu e de gasit...
oare nu au net unde s-au mutat?
sper ca e totul in regula
sunt bine, nu au net ... daca te uiti 2 pagini mai in fata o sa ii vezi in pozele dandusei
![](icon_smile_wink.gif)
radu.anca spune:
Buna,
Fetelor, va rog eu mult, cine a postat reteta aia cu conopida acu un capitol sau doua? Aia cu smantana si nu mai stiu ce, care se facea la cuptor..parca...am cautat ceva timp, da nik...ori sunt eu batuta in cap, or sigur sunt batuta in cap. Chestia e ca mi s-a facut o pofta...am cumparat si conopida...dati-mi si mie un link la subiect,plizzzz!
mamaana spune:
era cat p-aci sa nu mai stiu parola...
multumesc ruxandra ca m-ai strigat
am mai reusit sa mai citesc cate o pagina la vreo doua -trei zile, dar atat
sunt pe aici, pe la munca, nu prea am timp de nimic altceva, iar seara cand ajung acasa ma iau fetitele de odihnita
asta noapte la 4:45 Isabelle s-a trezit pt a 5-a oara, dupa ce de la 10 la 11 au URLAT in cor; nu ma plang, sper sa am putere sa trec peste oboseala
important e ca a venit PRIMAVARA!!! ieri mi-a inflorit primul pom din curte; seara am program de gradinarit - inca mai plantez flori
Donia - am cumparat aseara 25 bulbi de frezii de la canadian tire - sunt intr-o cutie asemanatoare cu cea de oua si am vazut ca se planteaza cu cutie cu tot in pamant
fug inapoi la munca - pauza s-a terminat
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/porumbita80/porumbita80.jpg)
porumbita80 spune:
quote:
Originally posted by Donia
Na buna ziua!
Am muncit intens zilele astea si am ajuns deja la cifra impresionanta de... de... de... 5 cutii umplute!Sau 6 daca ma gandesc mai bine.
N-am nici un spor, asta e. Sotul e toata ziua ori la servici, ori la zugravit, eu sunt cu copiii, cumparaturile si casa, asa ca nu reusesc sa fac mai nimic. Ce bine ne-ar prinde acum vreo 2 maini in plus! Ei, eu nu disper, afara e soare, copiii si noi suntem sanatosi, ceea ce va dorim si voua... le facem noi pe toate candva.
danutz, ai tinut tu minte de Roxana!Sper sa gasiti telecomanda, nu-i pe sub pernele de la canapea?
Sa stii ca in ziua in care ai intrebat tu despre somn si eu ma gandeam la acelasi lucru. Cristi cred ca trece incetisor la un somn pe zi, de vreo 2-3 ore. Si eram tare curioasa cum mai stau alti fulguleti, asa ca mi-au prins numai bine raspunsurile fetelor.
dandusa, numai bine ce ma pregatisem sa ma uit la poze, doar popcornu imi mai lipsea... si numai 7 poze? Norocul tau ca sunt atat de faine, si burtica (da pe fund cand mai pui niste rezerve?
), si prietenutele frumoase, si d vesel, iarba cu pomii, totul plin de voie buna.
kikineata, m-ai razbunat cu pozele, am avut la ce sa ma uit, excelenta gargarita cu papadia!!! Poster s-o faci! La anul s-o pui la concurs!
Laura, admirat si Dani in postura de invingator! Tin pumnii sa mearga lucrurile bine cu bona si sa-l vezi pe Dani fericit mereu.
ruxandraChiar ai cizme de cauciuc?
mamaana spunea ceva de bilete pentru RO, dar credeam ca sunt pentru la vara... altceva nu stiu.
porumbita, sa aveti parte numai de bucurii in casa noua! Ce de emotii cu creditul si actele... cand ma gandesc ca aici am trimis actele pentru credit pe mail, scanate, fara nici o legalizare sau alte probleme... si tot m-am plans!
dianarus, sa nu te lasi! Sper sa fiti bine cat mai curand!
Incerc sa ma mobilizez si sa mai umplu vreo cutie, cat doarme Cristi. Sper sa nu-l trezesc cu zgomotul, ca in casa asta se aude orice!
Crede-ma ca aia din Atena se minuneaza cate acte mama lea cerut, ea disperat pe aia de acolo. Le-am adus actele in orginal toate si ne-au pus sa le apostilam in Grecia pe alea originale aia au inebunit cand sa dus mama la ministerul de externe sa-i apostileze declaratia aia fiscala anuala pe venituri.Important acum sa ne rezolve. Sper...
Stela
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](rok.gif)
dandusa spune:
quote:
Originally posted by radu.anca
Buna,
Fetelor, va rog eu mult, cine a postat reteta aia cu conopida acu un capitol sau doua? Aia cu smantana si nu mai stiu ce, care se facea la cuptor..parca...am cautat ceva timp, da nik...ori sunt eu batuta in cap, or sigur sunt batuta in cap. Chestia e ca mi s-a facut o pofta...am cumparat si conopida...dati-mi si mie un link la subiect,plizzzz!
ANCA & DANI(05.12.2006)
eu n-am postat-o...,dar stiu una cu smantana si conopida si-as putea sa-ti potolesc pofta,macar pana vine cea originala...
![](icon_smile_wink.gif)
piept de pui
conopida
o smantana mare sau lapte
marar,ulei,faina
fierbi pieptul de pui separat,fierbi conopida separat...,apoi intr-o cratita pui o lingura de ulei,o lasi cateva secunde adaugi 2 linguri de faina amesteci bine cateva secunde...torni apa fiarta peste amesteci f bine sa nu se faca cocoloase...,adaugi smantana sau laptele,pieptul de pui si conopida fierte...
le lasi un pic sa fiarba impreuna ,la sfarsit adaugi marar tocat marunt...
cantitatile nu stiu sa le spun exact pt ca eu fac din ochi...,de obicei pun cam o cana de apa fiarta ,smantana este un pahar mare de 400 g sau daca pun lapte cam 1/2 l...,asta asa ca sa te orientezi cat de cat...
daca ai facut prea putin sos sa zicem pui mai putin piept si mai putina conopida sau invers ...,daca ai facut prea mult sos pui tot pieptul,pui toata conopida si mai poti pune si un cartof eventual...
lasa-ti imaginatai sa zburde...
![](icon_smile_big.gif)
![](cool.gif)
Mamica stralucitoare
12+
![](gravida.gif)
![](copilas.gif)
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by radu.anca
Buna,
Asta cumva??
Sufleu de conopida
Ingrediente
1 conopida medie de cca. 1 kg.
100 g smantana
200 g cascaval sau mozzarela
2 oua
unt sau ulei pentru uns tava
2 linguri de pesmet
Mod de preparare
Se spala conopida si se desface in buchetele. Se pune la fiert in apa, la foc mare cu putina sare. In timp ce se fierbe conopida amestecati bine ouale cu branza rasa si smantana. Tava se da cu unt sau ulei si se tapeteaza cu pesmet. Conopida fiarta se pune in tava si se toarna peste ea #8222;omleta#8221;. Se da la cuptor circa 30 de minute pana se topeste branza si se rumeneste, la foc mediu-mare.
Sugestii
Recomand folosirea cascavalului afumat in combinatie cu mozzarela pentru aroma.
Are mama doi flacai..
![](batman.gif)
![](amoras.gif)