Fulguleti de nov-dec-06 (169)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
a_deju spune:
quote:
Originally posted by madaluta
Si apropo de satisfacut..Mihaiu nu intra la banuieli sau la griji cand vede cate lucruri schimbi pana sa gasesti unul pe masura?
Madalina36
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
![](radtare.gif)
Deea, mami de
![](cat.gif)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Dia1609 spune:
noi pe oana am tuns-o la coafor.. dar din ala special pt copii... a calarit vreo 4 scaune-masinute, si pe noi, mai ales... nu prea i-a placut, tot vroia sa prinda foarfeca ... ideea e ca e greu, dar a tuns-o f bune... chinuiala de vreo jumate de ora, am avut toti 3 par si-n chiloti
dar a meritat cu varf si indesat... ca eu cu masina nu am vrut s-o tund, iar tanti aia a fost super meseriasa, a tuns-o f bine desi era intr-o continua batzaiala :))... ideea e ca ma-apuca groazaa iar tb sa prestam ca i-a crescut bretonul :)
diana uite aici era proaspat tunsa si mie mi-a placut, i-a dat forma si i-a filat f bine parul si in spate. dar, intradevar, trebuie sa fie super indemanatica coafeza si dc se poate sa fie minim 5 persoane sa distreze copilul (noi am fost numai 2
)
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
adeju, ai disparut calare pe tricicleta? sau pe triciclete?![]()
Diade
Oana 29.11.06
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
una singura, bre.. una, si buna :)) aia de v-o aratam ieri in poza am dus-o inapoi, am achitat diferenta, si-am luat ca a oanei :) momentan n-am calarit-o decat in casa, n-am avut cum s-o scot, din motive de etaju' 4 si..evident...nu incape in masina :)))))) deci cand imi iau jipan, v-anunt :))))))))) eee... asta chiar ar fi culmea :))) trebe' doar sa vina mihaiul diseara acasa, sa facem curat bine in masina, sa ducem carutul la soacra-mea (pastram pt cand vine cumnata-mea cu cel mic, si apoi pt concediul/mutatul
![](popa.gif)
Deea, mami de
![](cat.gif)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by a_dejuquote:
Originally posted by Dia1609
adeju, ai disparut calare pe tricicleta? sau pe triciclete?![]()
una singura, bre.. una, si buna :)) aia de v-o aratam ieri in poza am dus-o inapoi, am achitat diferenta, si-am luat ca a oanei :) momentan n-am calarit-o decat in casa, n-am avut cum s-o scot, din motive de etaju' 4 si..evident...nu incape in masina :)))))) deci cand imi iau jipan, v-anunt :))))))))) eee... asta chiar ar fi culmea :))) trebe' doar sa vina mihaiul diseara acasa, sa facem curat bine in masina, sa ducem carutul la soacra-mea (pastram pt cand vine cumnata-mea cu cel mic, si apoi pt concediul/mutatulla uk) si sa vedem cum o strecuram pe-acolo :)
Deea, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
am carat-o pana la et.4 cu oana in alta mana vreo luna... tot pe motiv ca nu incapea in polo... si partea proasta era ca nu incapea nici in golf, ca de incapea, il trimiteam pe sot la job in polo :))
acu incape bine merci in polo, dar nu in portbagaj, ci in spate, intoarsa si rotile in sus si cu manerul bagat pe tetiera scaunului din fata (nu la sofer)
![](icon_smile_big.gif)
si-i pacat de atata stors de creieri irositi si de manevre facute in masina cand barbatul din dotare imi spunea sa am las pagubasa ca nu incape si pace
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
a_deju spune:
si-acu' trecand la treburi mai serioase, inainte sa culc motanu' i-am luat temperatura.. 38.4... ???!!!??? asta ce-o mai vrea sa fie?? el e bine, nu mai are nimic... alaltaseara ne-a facut niste figurine la culcare, s-a trezit in agitatiuni majore dupa vreo ora... impreuna cu tanti dr, am presupus ca e de la ultima masea.. da' mai stii?? in fine, am bagat un paracetamol in fund, sa vedem iar ce ne asteapta pe seara...
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
a_deju spune:
dia, da, si eu tot la ceva de genul asta m-am gandit, in spate, cu rotile in sus.. oricum trebuie sa fac curat si-n masina, si-n portbagaj si s-ar putea sa fiu surprinsa cat loc liber imi ramane :)) si e posibil sa incapa in portbagaj, daca scot tablia aia de sus.. sau doar daca o ridic.. om vedea.. (megane..cu cur taiat :)) dar cu portbagaj suprinzator de spatios :) )
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by a_deju
dia, da, si eu tot la ceva de genul asta m-am gandit, in spate, cu rotile in sus.. oricum trebuie sa fac curat si-n masina, si-n portbagaj si s-ar putea sa fiu surprinsa cat loc liber imi ramane :)) si e posibil sa incapa in portbagaj, daca scot tablia aia de sus.. sau doar daca o ridic.. om vedea.. (megane..cu cur taiat :)) dar cu portbagaj suprinzator de spatios :) )
Deea, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
poate-poate merge si asa... la noi n-a mers asa nici in golf, in polo nici n-avea sens sa incerc :)... dar exista n combinatii, merita incercate, cate una pe zi , eu asa am facut
![](icon_smile_big.gif)
![](albina.gif)
kikineata spune:
Bambo, vezi de ce e draguta Garga, ca se-mbraca de la Next. A-dejule, ai drpetate cu preturile. Noi i le luam de la Londra la juma de pret. Aici erau preturi duble. Asa m-am bucurat cand am vazut ca sunt si in Ro dar m-au dezamagit preturile. Erau scumpute. Sa iei una-doua chestiie cum e dar io nu prea ma pot abtine. Dianav poate i-ai cumparat vreo rochita identica cu Sarei...ia vezi!!! na na! ca s epare ca avem gusturi la fel...ghete, ghete...next-next...hmmmm.
Dia normal ca-ti place Zara ca-ncapi in hainele lor. A avut si Sara ceva chestii mai sport de la ei, f bine s-au comportat la spalat, in schimb papuceii sunt naspa. Si scumpe unele chestii. H&M nu avem inca in Bucuresti. Sper sa vina. Oricum afara Zara, Mango, H&M sunt fff ieftine...de fapt stii.
Oricum tu si A-deju ma enervati cumplit. Am dat bani pe carut sport si nu mai vreu tricicleta. O vazusem acu vreo 2 luni pe cea de la Imaginarium si am zis ei lasa...na acu am un pitic
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
mamaana spune:
quote:
Originally posted by asiza
Ati facut vreodata sarmale doar din carne tocata de vita??? Cum sunt? eu n-am facut decat din porc sau amestec, dar as vrea sa-i dau si lui Denis si cum el nu serveste porc...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
eu le fac pe cele in foi de vita numai din carne de vita si ies tare bune; poti incerca cu carne de vitel si sigur ies fragede