Fulguleti de nov-dec-06 (169)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Ce-i cu inactivitatea asta?!!!
Toata lumea se muta sau face curat?
Voiam sa zic de Leonardo, ca au si un magazin langa biroul meu, au raion de incaltaminte copii in toata regula, insa mie mi se par scumpi comparativ cu calitatea. Pai pantofei sport la Leonardo am gasit marimea 23-24 cu 170 Ron, iar la Addidas cu 140ron. Eu cau sandalute, din alea inchise in spate dar deschise in fata...deocamdata caut, fiindca nu am gasit nimik sa-mi placa.
In schimb am gasit bluzite si pantalonasi de vara la TCM, au si produse la promotie reduse cu 50%, de un glorios total de 106 Ron, am cumparat set pt Maria-sa, set pt finutza, set pijamale vara pt consort si jucarele de rontzait pt finutza.
La birou facem curatenie, adica s-a modificat chiria si trebuie sa eliberam 2 incaperi. De 2 zile ne chinuim sa scoate toate cele de pe acolo...nu mi-am putut imagina cate hartoage s-au strans in cativa ani...toate pline de praf, mi-am iritat toata fata, hainele imbacsite si parul naclait de praf...am niste nervi!!!
Acasa, am dus covoarele de curatatorie, e asa golasa casa! Iar Maria-sa scobeste chitul dintre placile de gresie pe care-l inghite daca nu esti atent la el
Si v-am zis ca nu mai gasesc telecomanda de la TV?!!! Am cautat-o pana si in frigider!!! A dosit-o atat de bine...Donia, e pe invers decat Roxana ta care gasea toate alea in casa!!!
Si taman acum s-a busit si aparatul de A/C, l-a apucat sa faca fissss, fisss, de m-am speriat rauuuu...si a tot tinut-o asa vreo cateva ore, o minte luminata mi-a zis ca e posibil sa se fi fisurat ceva la el si a iesit freonul...
Noroc ca Rares dormea la el in camera...plus sperietura ca nu stiam daca freonul ala e toxic sau nu (cica nu e!!!). Colac peste pupaza tocmai i-a expirat garantia...si mai tre sa asteptam sa ne vina randul pentru service...dar ma rog...viata e frumoasa, bine ca s-a intamplat acum si nu in iulie la 40 grade!!!
Laura, eu ma tot gandesc ca poate femeia aia o fi avut si ea o zi mai proasta...asta nu o scuza cu nimik, dar ar explica multe. In tot cazul, va tin pumnii!!!
Abia astept sa ajung acas sa vizionez poze cu burtica de Dandusa si copii frumosi...Roxanico, jau mananci daca nu pui si tu poze cu rochia verde.
Lucia, A-deju,va invidiez pt marea de la 2 pasi...ca asa de frumos e afara ca tare bine tre sa fie pe plaja acum!!!
V-ati prins ca nu am chef sa muncesc?!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dianav zici ca era umezeala sau pur si simplu apa. Umezeala poate fi si de la transpiratie cu ciorapeii, eu stiu??

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Salutari mamici!
pe fuga, treaba multicica la munca, numai bine maine am sedinta sa mai imi dea ceva nou de facut. ma rog, cica vor da si bani in plus. dar nu de asta am intrat.
am fost acasa sa vorbim cu tanti bona. am luat-o prin invaluire, cum ca dani nu e ok, ca plange dimineata prea tare, ca suntem ingrijorati, ca totusi ce se intampla. initial a spus ca e duios dupa noi, ca noi ii facem toate mofturile. noi i-am spus ca nu e asa, ca si noi il certam, si in plus sa tinem cont de faptul ca dani la inceput (adica vreo 2-3 luni) a iubit-o la nebunie. pana la urma a recunoscut ca este f suparata de problemele de acasa (doarme pe jos de 3 sapt), a spus ca niciodata nu l-a batut pe dani, ca il mai cearta si tipa la el, dar ca ea il iubeste si ca si ea era ingrijorata de ruptura dintre ei. a spus ca, intr-adevar, ii citeste dar e cu mintea aiurea, ca daca el se joaca singurel il lasa ca ea se gandeste la ale ei, a recunoscut ca ii da de mancare la reclame, iar la faza cu tv-ul toata ziua nu a spus nimic. am fost si eu "hoata" si am rugat-o sa imi spuna TOT ce se intampla cu dani, pentru ca oricum aflu de la vecini, iar pe afara ii mai vede unul, altul, rude sau mai stiu eu cine.
eu i-am spus ca nu as vrea sa renunt la ea, dar ca asa nu mai am inima sa il las pe dani. a promis ca va reveni la vechiul comportament, ca va lasa problemele la usa si ca isi va dedica tot timpul lui dani. acum, sa vedem. nu pot sa zic decat Doamne ajuta sa vorbeasca din suflet si sa isi imbunatateasca atitudinea fata de dani. eu oricum o voi inregistra in continuare, caut solutii pt camere video nu f scumpe si eventual mascate....sa vedem.
m-am tot gandit si la varianta cresa, dar sunt multe dezavantaje. macare cumparat din comert (pate, branza topita, biscuiti cu crema, nimic prajit, doar snitelul de pui de 2 ori pe sapt), boli, pana la urma 10 copii la o educatoare.....ma intreb cat se ocupa de ei, tot singurei cred ca se joaca....nu stiu. fff impacata nu-s, m-am mai linistit un piculet, mai ales ca inregistrarea de ieri (cu exceptia televizorului) a fost ok. adica, i-a povestit mai multe, a vorbit cu el, i-a eplicat ce si cum facea ea, cand dani s-a enervat i-a explicat cu calm ca una si alta.....ma rog.
tineti si voi pumnii sa fie ok, pentru dani.

dianarus am urmat si sfatul tau si i-am spus ca inteleg ca din cand in cand il mai pune la reclame, ca poate sa imi spuna linistita ca nu ii iau capul, oricum am incercat sa o fac sa inteleaga ca asa nu se mai poate, dar ca ii mai dau o sansa sa fie totul ok.

kikineata minunata minunea rosie!

dandusa pai numai o poza cu bebelina? unde sunt pozele sexoase? copilasii frumos foc, toti trei, m-am bucurat mult sa il mai vad si pe d....e cam scump la vedere.

danita ce ai patit???? sanatate multa multa!!!

roxanica m-am vazut cu lavinia sapt trecuta, mihaita era mai bine, trecusera pe lapte normal si nu mai aveau probleme. a ramas sa ne vedem, dar vad ca lavinia imi trage teapa si eu vreau poze cu rochia verde....musai, ca mor si eu dupa verde.... si dupa tine

porumbita bine ca ati terminat....cat de cat! burtica ce face?

iulia-stefy multumesc de sfat, dar ramona sta tare departe de noi, cresa ei cred ca ne-ar fi tare peste mana.

i-a priviti aici: http://good-times.webshots.com/photo/2720915120060410496KARRou

gata, v-am plictisit destul, fug la munci!

pupici

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Buna fetelor!

Printre treburile de la munca, am reusit sa admir kikineata rosie-rosie, burtica, floricica, d si alexia. Toti superbi! Ce de rochite, codite si ochisori!

Dandusa, am notat reteta de tort! Bursucilor o sa le placa sigur, numai sa am timp sa o incerc.

Danita, tin pumnii sa nu ajungi la operatie. Din pacate stiu cum e!

Porumbita, ma bucur ca ati scapat de stresul cu mutatul! Ce mai face burtica? Cat mai ai de asteptat printesa?

Madaluta, tu esti aproape de finis, nu? Multa sanatate!

Laura, sper sa se rezolve problemele cu bona. Bine ca aveti cum s-o urmariti!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

fulguletilor mari si frumosi, am si eu o intrebare pt voi: e totul ok cu Diana (Dianocica) si David? vad ca nu mai scrie aici, nici pe messenger nu e de gasit...
oare nu au net unde s-au mutat?

sper ca e totul in regula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Noe

fulguletilor mari si frumosi, am si eu o intrebare pt voi: e totul ok cu Diana (Dianocica) si David? vad ca nu mai scrie aici, nici pe messenger nu e de gasit...
oare nu au net unde s-au mutat?
sper ca e totul in regula

Totul e o.k., sunt bine sanatosi.. vazut acu cateva ore. Si, da, inca nu au net.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Apropo de lipsa.. Mamaana?? Eu nu mai stiu, a plecat pe undeva?

Mergi la inceput

asa pe scurt si pe semi-diagonala:

Eri_ka, nasoala faza. Stiu cum e sa te lase balta exact cand ai mai multa nevoie de respectiva. Iar ca i-ai dat zile libere, cadouri, prime.. blabla.. ce conteaza. Vorba aia cu dai un deget si ramai fara toata mana.

Monica, cum a fost la eco?

Dandusa, Dandusa imi umblati cu cioara vopsita, ai? Adica Crinuta&Alexia isi fac acu de cap cu altul, ai?? Ptiu da mortale sunt asa aranjate si fezate .. si out-fit-urile.. ce ma enervati voi cu fetile voastre si cu rochitele si funditele..

Dianarus, multa sanatate. Si cavalerii.

Roxanica, ce bine suna.. ce frumos veti petrece voi de Pasti. Si eu vreau poze cu rochia cea verde. Iar apropo de concediu.. sti tu ce-as spune eu.. apropo de ascultat de dorinta sotului si stapanului meu.

Porumbita, pare bine ca v-ati mai linistit si ca vei avea o leaca de ajutor.

Danutz pe aicea suntem.. da ne-a lasat balta tanti (care s-a imbolnavit subit ca de obicei.. inainte de Craciun, Paste sau altele ) asa c-am tras tare, am gatit, am aia, am aialalta. Azi am si calcat!

Kikineata, aici e nemaipomenita.

Mergi la inceput

Ah, si un Danke baban pt Donia. Stie ea de ce; din partea boierilor.

.. bre tre sa plec undeva si afara toarna ca la nebuni.. Unde mi-s cizmele de cauciuc???

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danutz
Eu cau sandalute, din alea inchise in spate dar deschise in fata...deocamdata caut, fiindca nu am gasit nimik sa-mi placa.

.. ma repet, la Crido Kids din Plaza Romania au destule modele si au si ce cauti tu; cam pe la 120 ron. Piele pe dinauntru/afara. Si da, la Leonardo, rar gasesc ceva sa ma satisfaca si sa-si merite pretul.. de fapt, mai mult pt Matei.

Mergi la inceput