Timisoara Impreuna (100) Sarbatoriiiiiiiiiiiiim!!!
Raspunsuri - Pagina 2
Mariaa spune:
quote:
Originally posted by gonghy
UNUUUU......
DOOOOOIIIII....
TREEEIIIII.....
SIIIIIII........
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
gonghy spune:
quote:
Originally posted by Mariaaquote:
Originally posted by gonghy
UNUUUU......
DOOOOOIIIII....
TREEEIIIII.....
SIIIIIII........
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC
Mariaa spune:
...asta a fost buna...
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
Mariaa spune:
ok, vrem primele impresii...Lore, Lormi, Laura ???
ati vazut pozele?? cum vi se par???
pentru Emma
Doris-Alina spune:
Batiste, multe batiste...si pop corn, si sampanie...
va iubesc pe toate...
LUV IU
Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Maria, cred ca doar noi mai suntem pe receptie...fetele traiesc momentul la care am muncit atat de mult...
Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Am uitat ceva ce era mai important:
Multumesc, Anda, in numele tuturor fetelor, pentru tot ajutorul, pentru munca ta fara de care nu ne-am fi putut implini un vis...
Ciudat, ca el s-a implinit chiar de ziua ta, cand , din nou, am fost toate IMPREUNA!
sa ne scuzi pentru ca ti-am bantuit noptile, atat de multe la numar, dar dupa reactiile fetelor, cred ca vei uita!!!
POZE CU NOI
monica-elizabet spune:
La multi ani!
TIMISOARA
sa fiti sanatoase fetelor si voi si puiutii vostri si sa ajungeti pana la 10000000....(fara numar) de capitole
pe toate petrecere frumoasa
monica
lore03 spune:
Asa un amalgam de sentimente nu cred ca am mai avut niciodata , am plans , am ras ,am fost surprinsa de munca voastra .
Va multumim Doris ,Anda si Maria