Timisoara Impreuna (100) Sarbatoriiiiiiiiiiiiim!!!
Raspunsuri - Pagina 18
Mihi spune:
Saluti tuti...va doresc o zi faina!
...asara chiar am scris mesaj...da facui ce facui si nu se salva...si nu mai scrisai iar...
Anda pune asta pe blog ...anda e stupiza de anu trecut pt tine...anu asta nu am avut vreme...am vrut sa-ti fac stupiza si sa vin la ziua ta...da intervenira altii nepoftitzi...
Doris nu gatai de citit...drum bun si distractie!
Silvano acus vine mamanu si-ti stampara doru de casa...ceapa rosie cu slana si cu branza itzi propun....asa pe fund de lemn... sau peste prajit in faina de malai cu mamaliga...
Deya ajunge...gata cu bocitul...
Katik ...si io de pe la 5 juma cred nu am mai dormit...o fi fost luna plina...pupici
Laurelu pupic pe frunte ca sa treaca...
Clau sa-ti traiasaca jumatatea !LA MULTI ANI HELMUT!!!...sa-i dea domnu sanatate si sa se lumineze sa vada ce comoara are langa el..
Azi vin ai mei sa-mi ia puiutzii...o sa-mi fie mai usor...fac foc mare maine seara acolo-n sat... sus pe deal...a strans tata vreo 18 cauciucuri ...si vineri merem si noi...
azi ii luai sange lui Lori pt analizele de ziua lui...
mihi
pupici
gonghy spune:
quote:
Originally posted by Doris-Alina
Pana acum, cu cel mai mare numar de voturi pentru marele Trofeu: Sarmala Explodata, este Gonghy...mai asteptam...
Io la MARELE PREMIU????
Beeeyyyyy io mis noua acilea,ce facui io ca sa ma desemnati acusica a mai TARE??
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC
Doris-Alina spune:
Fetele,
la Evenimentele Comunitatii, aveti o mare si frumoasa surpriza...cititi!
Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Mariaa spune:
Laurelu, te faci c-o sarma explodata
ca sa-ti dau refresh la memorie iaca ce ai facut sa meriti trofeul :
<< Gonghy cu
Beeeyyy Dorisake io nu mis normala la cap...am citit asa somnambula cum mis acum de dimi TRAPEZISTA in loc de terapiste...Si ma gandeam de cand s-o apucat Dorisuka de aruncat de la trapez direct pe Radu
Zau ca-mi lipseste o doaga
09/03/2008 : 09:40:44 >>
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Mariaa spune:
ma uit peste blog in continuu si in continuu...
de mult vreau sa va rog ceva: sa-l aveti la semnatura. toate. e ca o carte de vizita si merita s-o purtati la voi e prea frumoasa sa n-o faceti!
pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
silvana75 spune:
Claudia, sa-ti traiasca sotioru! La multi ani!
Laura, tu chiar vrei sa-mi prind urechiile printre bors moldovenesc si cozonaci? am uitat sa va zic ca sunt cam antitalent la bucutarie, gatesc ca-i musai, altfel ... cred ca o sa fac clatite cu carne
Maria, executat, sa traiti
Mihi, vreau si io o poza numa io cu mine si cu David Bisbal, manca-l mama de baiat frumos
Deya, n-au trecut inca zilele nasoale? Pupici sa treaca
Dana, cum e cuiu? Ai fost la medic?
Doris, executat, sa traiti
Restu pupici
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
lore03 spune:
Imi cer scuze dar azi am avut accident de masina si o perioada nu mai pot scrie .Cand o sa fiu OK o sa scriu.
anda spune:
quote:
Originally posted by lore03
Imi cer scuze dar azi am avut accident de masina si o perioada nu mai pot scrie .Cand o sa fiu OK o sa scriu.
semnez cu suflet
pare rau. nu te necaji, is doar niste fiare...sper ca voi sunteti bine.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
Mariaa spune:
exact. doar niste fiare! nu fii speriata iubita! cand ajugi acasa si te linistesti baga nasucu aici si descarca-te!
stii ca orice ai nevoie ne dai un call si se rezolva! te pupam.
pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara