Timisoara Impreuna (100) Sarbatoriiiiiiiiiiiiim!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Io astept sa votati, ca sa pot incepe festivitatea de premiere...si sa dau Trofeul

Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare si de la moi...

Bay...iara m-ati luat pe nepregatite si,sincer,da' sincer rau...urasc stupizele...nu ca nu mi-ar place,nah!da' nu recunosc asta...ci pentru ca imi creeaza neshte emotiiiiiii....de mor.Io,stiti voi,nu sunt omul cu exterioarele,adicatelea nu-mi place sa ma arat...stiti voi ce vreau sa spun...asa ca Simona si Doris...mi-ati facut-o,pe bune...cu "cearceaful" ala de cuvinte din paginile anterioare...ca mi-au umblat o mie de furnici intre tzatze,pielea mi s-a facut ca la gaina degerata si am dat si apa la soricei...asa...cu capul in ecran,sa nu ma vada dusmanii din birou...

Nu mai cometez nimic...am senzatia ca sunt undeva la Cercul Polar,ma scutur ca apucata de streche de-or sa zica astia p-aici ca am dat in Parkinson...asa ma trec fiorii emotiilor...si ca sa mai schimb oleaca atmosfera...luati si uitati-va la pozele cu mobilul din dotare din 19 Aprilie 2008

Hai ca va pup cu drag acuma si mai vorbim...mai dau o tura la citeala!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

quote:
Originally posted by katik

anda, n-ai ramas dupa petrecere cu una bucata papusa barbie cu pantaloni bej si bluza rosie, in plus?. acasa am avut circ ca s-a pierdut respectiva

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

ba da ba da, estem, avem.
chiar ma intrebam a cui o fi...
cum facem cu dansa?

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

deschidem biroul de obecte pierdute
langa stropitoare si maieul ce le am io ramase de la party Emma

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

pai nu stiu cum facem cu dinsa. io mi-s complet imobila(chiar si cu sotz din dotare, ca masina e nefolosibila momentan, iar cea noua va veniiii, sper, anu'asta).
ceva idei? aveti careva drum prin lipovei?
daca nu, iaca, o sa trag o fuga pina acolo cu robi, cu carutzul.

Mergi la inceput

ana, superbe poze! poti sa trimiti matale si la mine pe mail?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

mey Ana cu ce furnici iti umbla tie intre tzatze nu am io treaba da' vezi ca s-ar putea sa ai probleme cu ochii daca stai prea in ecranu cumpului
daca am imresionat si muskii de otel...apoi e lata frate atunci

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

quote:
Originally posted by katik

pai nu stiu cum facem cu dinsa. io mi-s complet imobila(chiar si cu sotz din dotare, ca masina e nefolosibila momentan, iar cea noua va veniiii, sper, anu'asta).
ceva idei? aveti careva drum prin lipovei?
daca nu, iaca, o sa trag o fuga pina acolo cu robi, cu carutzul.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

o aduc io pe dansa da nu pot numa mai peseara. ii oke??

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

ohhh, e f ok. nu te stresa mami, ca nu se darima timisoara daca nu-i dinsa acasa. fa-ti tu treaba ca ai destula!

Mergi la inceput