Timisoara Impreuna (100) Sarbatoriiiiiiiiiiiiim!!!
Raspunsuri - Pagina 12
anda spune:
Am vb cu Aida si Emma...foarte putin dar mai bine decit nimic. N-au dat nici o veste caci sunt ocupate cu distractia.
Se "adapteaza" nebuniilor de acolo. A spus ca este foarte frumos, Emma o zapaceste cu roller coasters-urile. Nu stiu cit mai stau, probabil nu mult.
Va pupa pe toate!
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
anda spune:
ce-aveti bre? pe unde sunteti? beau cafeaua singurica???
io centrez...io dau cu capu....
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
katik spune:
no hat, sar si io cu o cisterna, asa ca, anda, nu esti solo.
si speciali pt ceea ce ai facut!
katik spune:
si alti speciali pt doris si mariaa
f. frumos!!!!!superb!!!!!tot citesc, si citesc, il tin pe robi de mina si citesc, altfel nu ma lasa, urla
fetele, minunat ati scris!!!!!!
katik spune:
LA MULTI ANI ! cu sanatate, cu putina intirziere dar din suflet tuturor floricelelor!!!!!!
katik spune:
anda, n-ai ramas dupa petrecere cu una bucata papusa barbie cu pantaloni bej si bluza rosie, in plus?. acasa am avut circ ca s-a pierdut respectiva
Doris-Alina spune:
Neatza...
Cafea, cafea si iar cafea...
Io sunt cu pregatiri, sa rezolv ce mai am de rezolvat, am cumparat biletele de tren, dus-intors, sunt pe ultima suta de metri si incerc sa ma aduc.
O sa-mi fie dor de voi, imi pare rau ca nu voi fi aici cu voi, de Pasti, dar ma consolez cu ideea ca plec vineri si revin miercuri.
Katik, iti asteptam reactiile...dupa citirea blogului.
Ma bucur ca ti-a placut.
Andule, saru-mana de vesti...ce ma bucur ca Matzoanca e bine...
Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
katik spune:
citit blog cu atentie, dar acu nu ma lasa robi sa gindesc, mai trebe rumegat. o voi face in liniste
spor la rezolvat trebi!!!