Nou stil de viatza (203)
Raspunsuri - Pagina 18
Delidana spune:
Isabella, sa fii sanatoasa si norocoasa in viata! Zuzi, nu fii suparata . Ma bucur ca ne-ai scris si sper ca soacra sa-si revina si tu sa fii mai mult timp alaturi de noi.
Carmen, deoarece Dordia are un bebe, cred ca alaturi de numele ei trebuie facuta o modificare.
Si deci care sint "Iepurasii sexy"?
Gusta, capul sus si incearca sa nu mai pui totul la inima.
Carina, de data asta te iert. Ce bine ca ai pentru cine sa gatesti! Sotul meu ar fi fericit numai cu sandvisuri si cartofi prajiti si doar pentru mine parca n-am nici un chef sa stau la bucatarie...
Va pup.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mephala30 spune:
Delia, deoarece si pentru ca.......ma duc sa modific.
Multumesc ca mi-ai atras atentia.
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
liris spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Aveti griji, probleme, nu vedeti viata in roz? Poftiti in club! A, cred ca se potriveste si Liris...nu?
da-da :(( ... asa e.
io am stagnat. dar pina de Pasti o sa scad sub 68. z
mi-am facut ciorba de spanac care sa imite pe cea de stevie. dc pui destul bors magic , poti sa spui ca seamana.
la multi ani, Isabela! sa-ti traiasca zuzilici!
rolo spune:
quote:
Originally posted by Zuziliciquote:
Originally posted by hcclara
Zuzi, la multi ani Isabellei, sa creasca mare, sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!!!
sper ca sunteti bine, v-ati mutat?...soacra cum mai e?
Claudia
Multumesc din Suflet. Sa stiti c-am citit toata ziua de 21 Aprilie si-am cand am vazut ca nimeni nu si-a aruncat ochii pe listutza. Dar e bine si mai tarziu decat niciodata. Cert este ca daca eram mai activa poate nu se intampla asta. Te si-ti multumesc inca o data.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuuuziiii iarta-ne .
Cred ca a fost tare frustrant ca tocmai noi sa uitam sa ii spunem La Multi Ani Isabellei.
Io ma simt tare vinovata. Daca nu scrie cineva inaintea mea habar n-am ca se sarbatoreste vre-una dintre noi. Dar, "ca un caine turbat" ce sunt recunosc ca tare bine mi-a cazut cand toate fetele i-au facut urari lui Ileana.Asa ca eu promit solemn ca la anul voi fi prima. Mi-am pus reminder la telefon si sigur nu voi uita
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Zuzilici, intreaga vina imi apartine.
Trebuia sa fiu mai atenta si sa trec pe prima pagina ziua Isabellei. Mi-a scapat... si sper c-ai primit totusi, urarile nostre din suflet, chiar daca au fost facute c-o zi mai tarziu.
_
Carmen te rog, nu te invinovati degeaba. Oricum faci foarte mult pentru noi si listuta, si cu puii bolnaviori cu febra 40, e de inteles.
Dar fie vorba intre noi, tot o sa te spun nora-ti ca-ai uitat de ea. . Glumesc bine-nteles. Deci ce-ti mai fac puiutii? Sunt sanatosi si voiosi acum? Stii ceva de Marilena ?
Dordia ai nascut!!!! Felicitari iubita, refacere rapida si bb mancacios si vesel iti doresc. Ei, cum e? Te descurcuri?
Anda am citit si despre Carina c-a avut probleme de sanatate si-a stat cu antibiotic. Bine ca-i OK! acum. Cat despre retetele si pozele pe care le postezi, zau daca n-am impresia ca vrei sa vezi cat de rezistente am devenit ispitelor. Arata fenomenal tot ce-ai facut si sunt consvisa ca-s si foarte gustoase. Am mai citit ca ai de lucru cat sa dai si la altii asa ca te sfatuiesc sa-ti angajezi ajutoare. Stiu ca daca nu esti in "priza" nu simti ca traiesti, dar vine vara si tre' sa te mai si distrezi. Pleci pe undeva vara asta?
Crys am citit ca si tu esti superocupata in ultima vreme. De fapt esti asa cam de multisor. Cred ca deja ai devenit "superfemeie" de cand a fost concediata si colega ta si trebuie sa muncesti cat pentru 2. Mai nasol e ca in momentul in care se intampla asta intr-o companie, cu indatoririle extra pe care le primesti nu primesti si salariu colegei, extra. Sper sa rasara cat mai curand soarele si pe strada ta.
Revin.
ZIETGEIST
rolo spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Si deci care sint "Iepurasii sexy"?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Io nu-s iepurasul sexy. Io is porcusoru isteric.Ma duc sa ascult melodiile din 171 ca simt blue-ul cum vine din spate
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by rolo
Zuuuziiii iarta-ne .
Cred ca a fost tare frustrant ca tocmai noi sa uitam sa ii spunem La Multi Ani Isabellei.
Io ma simt tare vinovata. Daca nu scrie cineva inaintea mea habar n-am ca se sarbatoreste vre-una dintre noi. Dar, "ca un caine turbat" ce sunt recunosc ca tare bine mi-a cazut cand toate fetele i-au facut urari lui Ileana.Asa ca eu promit solemn ca la anul voi fi prima. Mi-am pus reminder la telefon si sigur nu voi uita
Rolo
Alba ca Zapata
pozele mele
si Albumul frumoaselor
"Sunt trei feluri de a face ceva: o faci tu, angajezi pe altcineva, sau le interzici copiilor tai sa o faca." - Murphy
Rolo esti zgubilita rau, Auzi tu la ea, Remainder la . Sa inteleg c-ai iesit din starea de blue? Daca inca nu te si sper sa-ti treaca. Ce motive ai avea s-o tii tot intr-un blue?
ZIETGEIST
rolo spune:
Zuzi draga, nu stiu de ce ma tot ajunge din spate albastru' asta. Ca la un moment dat eram chiar OK. Azi am ajuns acasa pe la 5 si pana la 8 m-am jucat cu Ileana. Am obosit amandoua dar a fost super. La 8.30 i-am facut baie si a picat lata.Acuma astept anatomia lu' gray si sper ca dupa asta se incheie ziua asta si de maine sunt in regula.
Da' zau ca au postat fetele astea niste melodii betoooon la capitolul ala.
mephala30 spune:
Rolo, asculti melodiile de la zona artelor? Ft. frumoase!!!
Zuzilici, o sa tin minte pe viitor ziua nora-mii, pe cuvant, .
Baietii sunt bine, dar ii tin cu antitermice la 5-6 ore.
revin
_
Delidana spune:
Buna,
Tocmai am terminat de vizionat "The Mist", ultima ecranizare dupa opera lui Stephen King, autorul meu preferat. Desi ma asteptam sa nu fie cine stie ce, m-am inselat. Filmul e aproape la fel de bun ca si cartea, desi nu urmeaza actiunea de acolo punct cu punct, iar finalul e total diferit fata de ce-a scris autorul.
Acum ma duc sa ma culc si sper sa nu visez monstruleti.