Nou stil de viatza (203)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

La multi ani Isabella!! Sa ai parte de tot ce e mai bun in lume si sa fie sanatoasa

Carmen.. Fui si io in meeting de la 8 la 11. Si n-apucai sa ajung numa la un curs la facultate , ca erau de la 8 pana la 14 De aia n-am apucat sa intru. Acu´s iar la servici .. pana deseara..
Sanatate la cei mici si spor la treaba tie

S-a incheiat concursul definitiv sau ...? Sa te felicitam?

Anda si eu vreau retetele!! Pe PM
Eu is tare amatoare.. Pana nu le dau data nu ma las

Claudia mi-o trecut de voie de ne-voie N-am luat nimic.. Tie-a mai trecut? :)
Ce patanie cu Marc.. bine c-ati rezolvat repede
Ce faci azi?

Gusta sa te inveselesti

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

LA MULTI ANI ! ISABELLA Un pt. toate fetele.Raport - stagnare.http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Hopes, speram ca maine va fi mai bine. N-am fost la medic, nici nu ma grabesc, :).

Louisea, asteptam decizia administratiei...sa vedem, dau sau nu de baut?

Ruxandra, mai da pe la noi, .

Eftimie, pai deschidem clubul fetelor care stau la umbra: eu, tu si Marilena, ....si cine se mai inscrie?
Aveti griji, probleme, nu vedeti viata in roz? Poftiti in club! A, cred ca se potriveste si Liris...nu?

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by violeta70

Buna seara!

Apropo, stie cineva ceva de Zuzilici ? Parca nu a mai intrat de mult.Sper sa fie bine.

Va las acum si va urez o noapte linistita si cat mai odihnitoare.
Pupici

Draga mea multumesc de intrebare sunt relativ bine. Iti urez si eu cu mare intarziere de ziua numelui si te .
As mai scrie cate ceva de soacra-mea, dar in afara de faptul ca-i imobilizata si dependenta de noi (ceea ce ne manaca o groaza de timp dimineatza si seara) altceva nu stiu ce sa zic. Se recupereaza destul de incet si se incapataneaza sa faca numai ce vrea ea. Pana nu-i dai o explicatie rezonabila pe care s-o accepte nu vrea deloc sa faca ce-i spui. De ex. mancatul. Nu vrea sa manance pentru ca are impresia ca daca nu mananca nu merge la WC -> deci nu trebuie spalata, etc. Dar pastilele pe care le ia fiind pe stomacul gol ii dau arsuri si ameteli. Se simte vlaguita. Abia cand i-am explicat ca doar daca mananca o sa se simta mai bine si n-o sa mai aibe ameteli a facut ceea ce i-am zis. Singurul lucru de care-mi pare rau e ca-mi ia din timpul pe care inainte il petreceam cu Bella. Sper sa-si revin repede ca sa ne putem bucura vara asta si de casa si de gradina si te vremea frumoasa care deja a inceput si pe la noi. Cum te mai simti tu? N-am citit din urma, recunoasc, dar ma intrebam in ce stagiu mai esti cu proiectul ? Cum se simte Dordia? E bine? Te si sper sa pot intra mai des.

Delidana si tie cu ocazia zilei numelui si ai mare grija de tensiunea mamei. Nu vreau sa te sperii dar soacra-mea a facut comotia din cauza tensiunii mari care a crescut brusc. Fa tot posibilul sa si-o tina sub control.

Sabina sa-ti traiasca bebe Gheo si sa fie norocos , sanatos si destept. Ce mai face Sofia - galagia?

Khristin sa-ti traiasca si tie floarea de Yasmine si sa-ti aduca numai bucurii si impliniri. Cum merge sacina? Cum te simti?

Olo nu stiu cat de buna e franceza mea dar parca Anais e nume de floare asa ca ii urez printesei tale si numai de bucurii, noroc si sanatate sa aibe parte in viatza.

Ioana si pentru Delia ta si sper ca s-a mai cumintit si numai e atat de nazdravana si pusa pe shotii.

Va pe toate dragelor si merg sa mai citesc din urma.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by rolo

Am revenit cu poze si cu raportul 86

Rolo
Alba ca Zapata

pozele mele
si Albumul frumoaselor

"Sunt trei feluri de a face ceva: o faci tu, angajezi pe altcineva, sau le interzici copiilor tai sa o faca." - Murphy

Mai, ce Scufitza rosie frumoasa aveti voi acolo. Sunt superbe pozele.

ZIETGEIST

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by hcclara

Zuzi, la multi ani Isabellei, sa creasca mare, sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!!!

sper ca sunteti bine, v-ati mutat?...soacra cum mai e?

Claudia

Multumesc din Suflet. Sa stiti c-am citit toata ziua de 21 Aprilie si-am cand am vazut ca nimeni nu si-a aruncat ochii pe listutza. Dar e bine si mai tarziu decat niciodata. Cert este ca daca eram mai activa poate nu se intampla asta. Te si-ti multumesc inca o data.

ZIETGEIST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Zuzi, dragutza de tine, cred ca ai fost trista, si eu as fi fost la fel, acum chiar am uitat cu desavarsire , desi saptamana trecuta ma gandeam ca face Isa 2 ani, si stiam exact data!!! sper sa ne ierti de data asta si sa ne pui totusi niste poze cu printesa la 2 ani! ati sarbatorit sau faceti sambata party?

Mergi la inceput

Dragelor va multumesc tuturor pentru urari.
Sa va traiasca si voua copilasii fericiti , sanatosi si plini de voiosie.
Am reusit sa citesc cate ceva din urma si m-am speriat ca n-am vazut nici o postare de-a Marilenei E ok? E plecata pe undeva? Mari te si sper ca esti bine.

Nastad felicitarile mele si sa n-ai parte de nici un fel de incidente toata viatza ta de . Iaca ai facut-o si pe-asta. Zi-mi ce-ti fac copilasii. Am tot citit despre ce nastusnicii mai spune Oana si tare m-am amuzat. Copii astia au o "filozofie" proprie atat de inocenta si haioasa. Te si-ti urez purete sa le dovedesti pe toate ca se pare ca esti tare aglomerata in ultima vreme.

Mephala am citit de iustin c-a fost cu febra si-apoi a fost si Teo. Sunt mai bien acum? De la ce-au facut febra? Oricum am mai invatat si eu cate ceva din sfaturile fetelor. Va pe toti si sanatate maxima va urez.

Tzuni esti de coma cu "perlele" Mariei. Stii si tu ca-i mai greu sa-l pronunti pe "r" cand esti bebe mic. Cum se mai simte? Tot cu muci pana-n barba? Sanatate multa si voua va urez. Cat despre musafir cred ca clasicele oua si friptura de miel o sa fie ok. Ceva detalii despre "musafir" insa nu ne dai?

Anky concediu placut.

Fetelor n-am terminat dar trebuie sa intrerup un pic. Promit sa revin.

ZIETGEIST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Hopes
Zuzi stiu cum te-ai simtit....ma bucur ca ai aparut, multa rabdare iti doresc cu soacra. Pupici Isabellei
Rolo am vazut si eu printesa frumoasa, sa creasca mare si sanatoasa.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Zuzilici, intreaga vina imi apartine.
Trebuia sa fiu mai atenta si sa trec pe prima pagina ziua Isabellei. Mi-a scapat... si sper c-ai primit totusi, urarile nostre din suflet, chiar daca au fost facute c-o zi mai tarziu.

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput