Nou stil de viatza (203)
Raspunsuri - Pagina 19
vikinga spune:
[red]Isabella la multi ani!!![/red] Zuzi sa-ti traiasca frumusetea de fata si sa va aduca numai bucurii!!Carina m-ai dat pe spate cu tiramsu-ul tau! Am mincat si in restaurnate bengoase tiramisu si asa frumusete nu am vazut! O maninci cu ochii intii! Esti tare talentata! Dupa placinta cu brinza pt mine urmeaza tiramisu si panna cotta. Dar cum am zis mititeii sunt inainte de toate Chiar asa vine vara si tre sa-mi fac rost de o reteta mai light..aoleooo am ajuns sa fac pina si micii light, Domane feri i-oi face din piept de curca chioara.Rolo arata tare scumpica puiuta cu freza cea noua:)Delidana merci tare mult de reteta, imi place stilul asiatic dar tre sa gasesti amestecul potrivit. Intrebarea mea e: cam la ce intensitate ai facut? din prima tare ca de cite ori am vazut live o preparare intr-un resto mi s-a parut totul super rapid si-mi inchipui ca trebuie wokul incins la maxim. Dar asa cum oare mai are timp sa se faca una alta pe acolo mai ales fara ulei? Nu se arde? Eu pun putin ulei pe urma bucatele de carne, bag niste condimenete asiatice dupa gust ca gama e destul de larga, pe urma pun ciuperci chinezesti de la borcan, is conservate f bine, au gust ok mai dau cu lingura de lemn si arunc niste legume chinezesti, un amestec tot la conserva cu soia si alte chestioare pe care nu le mai stiu eu acum. Uneori folosesc macaroanele alea ffff subtiri, alea asiatice nu stiu cum le zice si un ou amestecat direct in wok. O portie facuta asa ia vreo 5 minute, pe urma isi face sotul amestecul dorit de el. E misto cind ai prieteni la cina, fiecare cu ideile lui dar numai cu ingredieten asiatice. Hcclara!!! Vai ce sperietura ati tras cu margeaua! i-am amintit acum ca mi s-a rupt un sirag din asta, tre sa mai dau o tura in garderopa in stil serios.Revin dupa ce mai citesc pe aici.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
vikinga spune:
Liris dar ce-i cu tine mai! De la stagnare ti se trage supararea? Ei lasa ca uite ai o parte pozitiva, ai tinut post, te-ai purificat fara chestii "animalicesti" si asta e mai bine decit un kg pierdut. Eu tot flirtez in mintea mea cu ideea de a renunta macar la carne pe o saptamina si mi se pare mare lucru.Zuzilici nasol rau cu soacra, vai de voi cit trageti! Multa putere sa treceti de perioada asta nasoala.Mephala acum cu boala copiilor nu trebuia sa te mai stresezi si cu lista, cred ca toate fetele intelegeau fara nici o problema. Cred ca iti vine greu. Dar chiar asa ce diagnostic are Iustin? Ce a zis dr? Enterocolita? Daca da, evita lactatele ca fermenteaza si vomita iar ori face diaree. Si orice ar putea sa aiba grasime. Chiar asa diarre are? Aldo mi-a facut de citeva ori bune enterocloita, asta e... in zonele cu turisti se intimpla mai des. Si suporta bine pesmet din ala mai fraged pt copii, biscuiti de bebe ca-s mai usori si vesnica supa de pui cu morcov, telina, ceva orez pt ca mai stringe. Multa sanatate si sper ca noaptea asta sa o treceti mai usor.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Eftimie C. spune:
Scuzati ca apar asa de tarziu, dar nu pot sa ma bag la nani fara sa stiu ce ati facut azi (merg imediat sa din urma) si sa va salut
La noi a mers masina non-stop, am varuit in baie, am terminat curatenia in casa si au mai ramas chitibusuri de genul sters usi, spalat globurile la lustra, asezat covorul in baie si bucatarie, aranjat cosmeticile la oglinda si facut ...Mai da' mai am ceva treaba de facut!
Va si ne-auzim maine, la o cafeluta intarziata, ca dimineata am de gand sa doorrrrmmm mult.
NOAPTE BUNA!
Delidana spune:
Vikinga, mincarea nu s-a ars deloc si n-am pus nici un strop de ulei, nici macar sos ca n-am avut, deci lichid zero. Am un wok de la Tefal, care este evident, teflonat , si tocmai asta-i ideea, ca poti gati in el fara ulei daca vrei.
Am taiat toate ingredientele din timp si le-am aranjat pe masa si apoi doar le-am pus in wok, pe rind, intii ardeiul si morcovul, apoi carnea, ceapa, ouale si la sfirsit oregano.
Intii am dat focul mai tare sa se incalzeasca wok-ul (are o bulina pe fundul tigaii si cind aceasta devine rosie inchis e semn ca s-a incins tigaia). Apoi am dat focul undeva la medium si am tot invirtit in wok. La aragaz am un ochi care cica e "special" pentru wok (asa mi s-a spus cind l-am cumparat) si care e mai mare si are 2 rinduri de flacari. Nu s-a lipit decit foarte putin de tigaie, oricum n-a mirosit a ars . Dupa ce am terminat am golit continutul, am pus apa in wok si l-am lasat citeva minute apoi l-am spalat cu mina, fara nici un fel de detergent si a iesit ca nou. M-am mirat si eu cum de nu s-a ars nimic. Cred ca atita timp cit wok-ul e in stare buna (nu zgiriat, ciobit, etc.) si nu-l lasi prea mult pe foc , nu se vor arde ingredientele. Tare, nu?
Trebuie sa incerc si varianta cu garbanzo. Na, ca m-a apucat foamea la miezul noptii.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
vikinga spune:
Ah si uitasem de raport: 72kg, vai de sapt asta o sa vad pe cintarul meu o cifra cu 71 virgula ceva, nici nu conteaza cit exact dupa virgula va fi, acum citeva luni prin oct noiembrie inainte sa incep cura serioasa cind avem vreo 85kg nici nu puteam sa visez asa ceva! Mi se parea asa de greu si chiar imi era teama ca nu am sa reusesc.Inca putin si merg la shopping cum mi-am promis, la 70kg. Meniu azi:MD: musli cu o mina dintr-un amestec de fructe uscate si diferite alune+lapte 1.5%, P: supa de pui(1 pulpa de pui fara piele, ceva piept + legume din supa ), felul doi 2 sarmale uriase asa cum se fac prin ardeal, din carne de proc dar mai slaba, facute in varza murata. Desert o creme brulee.Am mincat mult la prinz, care a fost pe la ora 3 pt ca seara aveam in program sport si cum nici inainte si nici dupa nu pot minca trebuia sa-mi fac plinul de calorii. Pe la 5 am avut o mica gustare: o felie de piine cu biftek tartar.2 ore sport: 30 min flexi bar, 30 min abdomene, 1 ora aerobic Acum am rontait un mar si la somn cu mine.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
vikinga spune:
Delidana pai toate wokurile is din material teflonat cred , ca de altfel ar fi teroare, al meu e electric, il punem in mijloc mesei si noi stam in jur si facem si mincam. Are o scala de la 1 la 12 si la 12 e asa incins ca se face carnea instantaneu. Am sa incerc si eu fara ulei, tre sa iasa intr-un fel. Dar cred ca aici greseam eu la cum potriveam focul. Merci de idei si spor la citit:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Eftimie C. spune:
Am din urma si tin sa-mi cer iertare lui Zuzilici c-am uitat de printesa ei
La multi ani Isabella!Sa creasti mare si sanatoasa si sa aduci numai bucurii parintilor tai!
Claudia vai ce sperietura ati tras cu Marc.Ma bucur ca s-a rezolvat
Anda eu as vrea toate retetele tale pe PM, dar nu insist decat pentru TIRAMISU , poate le fac alor mei de Paste, ca Pasca si Cozonac vor manca la toate casele.
Sabina pentru bb Gheo, ca deja e Sf,Gheorghe.Toate urarile de bine tuturor celor ce-si serbeaza azi onomastica
Acum chiar fug la nani.Pa!
Tzuni spune:
La multi ani, Izabela, bine ai revenit Zuzilici!
Am o saptamana plina de nu-mi vad capul!
Mephala am promis poze cu Meri in rochite. Uite ca abia la ora asta am reusit sa le pun in album. Le poti vedea AICI
Ma duc la somn ca sunt franta si maine o iau de la capat. ABia vineri maeliberez si sper sa am timp de cumparaturi de Paste.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
tlaura spune:
Prima! pe ziua de azi! Nu am somn fetelor, sunt treaza de la 5! Si azi am o gramada de treaba; o sa fiu zombi toata ziua!
Merg sa citesc ce ati mai scris, si revin!
Tzuni spune:
O zi buna si frumoasa! Fug sa muncesc....
Revin la noapte.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos