Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (155)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Adriuta,inca o data iti zic:esti o scumpa!-cum scrii tu,pentru fiecare in parte.Tare mult m-as bucura sa poti veni la Bv!
auzi,Naty,ce vreau sa te intreb:vad ca pe mine si Nicoleta ne-ai pus Gazde...ce presupune?!sa stim cum sa ne pregatim,ca am auzit ca bucuretencele-s fitoase rau si sa nu ne facem de rusine,noi cele din provincie!
abia am adormit Barosanelul...cu toate doftoriile,greu de tot!sper sa pot dormi.am prajit si pestele ,am facut baita si acu plec la nani!vise placute

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Gata, am culcat copilul, am facut o baie si acum sa mai scriu si eu cate ceva...
Mimonix..sa nu fie de la fire..Doanme fereste...la doctor ai fost? eu zic sa te duci...

Am citit tot, sunt la zi, dar acum sunt rapunsa..ma duc la nani. Maine nu stiu daca pot intra, avem musafiri, dar tin pumnii pt Nicoleta si cine mai vrea sa nasca!!
Noapte buna!!!

Deea35+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Si tinand cont ca maine nu stiu daca intru, am schimbat semnatura cu o jumatate de ora mai devreme.

Dn nou o noapte buna si cat mai linistita!!!

Deea36+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Simo, nu avem cum sa ne facem de rusine ;). Ne mai informam si noi, una-alta...

Uite ca sosi si ziua de Florii si eu tot nenascuta ramasei... o fi sarcina elefanteasca!

Acuma macar am toate rufele calcate, bagajelul la usa... am si album... numai bebe lipseste!

Va doresc o noapte buna.

Nicoleta 39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
http://community.webshots.com/user/nicoletaliche78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Brasovencelor, sunteti GAZDE pt ca...sunteti din Brasov! . Si sa stii Simo ca eu nu-s bucuresteanca fitzoasa, asa vi se baga in cap voua in provincie, ca suntem rai...si eu sunt bucuresteanca get-beget, la a 4-a generatie! Suntem fete super-de gasca; nu-i asa Ariel, Luny, Kya, Sovi, Bubu, Roxana, Simonette, Clau, Laly, etc, etc,etc...???
Offff...tocmai ne-am linistit dupa o criza GROAZNICA de colici . N-a mers nimic: foen, Sabsimplex, Baby Drink (asta cat se da odata?), burta pe burta mea, muzica, mangaiat, etc...luat de la capat...ba eu ba randunoiul...pana la urma mi-a adormit in brate cateva minute, pt ca apoi sa se trezeasca brusc cu...foame! Copii...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

poze noi cu NOI

http://good-times.webshots.com/album/563151811XcvRAG

LA MULTI ANI !!! tuturor FLORINILOR si FLORINELOR, VIOLETELOR(VIOOOOO!!!) SANZIENELOR(KYA!!) SI TUTUROR CELOR CE PURTATI NUME DE FLORI DE ZIUA VOASTRA, SFANTA ZI A FLORIILOR.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Criza a reinceput, absolut dramatic! Si, minune: stiti cu ce i-a trecut INSTANTANEU? Cu apa sfintita si "Tatal Nostru"...Doarme adanc, ca un inger. O fi fost deochiata! (a vazut-o azi o colega, care are ochii verzi si atata a laudat-o...)

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Doamne, Adriuta, cat de scump e! E fantastic! E cel mai frumos din orasul acela! Si expresiv...splendid! Ar face o super-pereche cu Andra mica!
Aoleo, cred ca perechea Adrian-Andra n-am trecut-o la "lipeli"! Las ca o trec maine, ma culc acum ca-s rupta...
Va urez LA MULTI ANI maine, acu n-am inspiratie...

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Felicitari Nico! sa iti traiasca Brianna grasunica! sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

Felicitari GianiD pt bb Alexandru Mihai! sa creasca mare si sanatots!
Felicitari Mihos si tie pt bebe Alexandra! Sa fie sanatos, mancacios si necolicios!
Felicitari Adriella pt bb Darius! sa creasca mare si sanatos!

Gecko super ratonas ai tu acolo!
am vazut si David de Delphinas (mai ales aia cu caciulitza e haioasa) si David de Ioana, si Barosanel somnoros!
Super si Vladutzul de Ursuletz si Honey Bunny Si bb mufa zambaretz, si puiutza pufoasa de Alice..

gata tre' sa trimit, ma striga gazulitza ... pana aici am citit!

Mihaela mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,glumeam si eu...normal ca m-am prins de ce ne-ai pus gazde...e,mai destindem atmosfera!
LA MULTI ANI:
Sanziana de Kya
Violeta
Florinel de Mami (de onomastica se dau flori si la barbati-asta ca sa nu radeti de mine!)
Floriio
si cine o mai fi

noi am avut o noapte fff linistita..vad ca Barosanelul are colici ziua,noaptea doarme -a dormit non-stop 5 ore-si s-a trezit la 7,30 a facut kk de a dat pe afara-gata,trec la nr 3,ca vad ca il si strange nr 2!-si a papat si acu doarme Ingerasul!Doamne-ajuta!
Naty,nasol cu colicii-apropo de rugacine,sa stii ca si mami ieri-am chemat-o ca nu mai puteam-asa l-a linistit pe Barosanel cu rugaciuni la Maica Domnului!eu cred ca Barosanelul cere Botezul...dar ,mai avem asa putin pana in 29!abia astept!desi,nu am nimic de imbracat-nu ma mai incape nimic,asa de rotofeie am devenit-si croitoreasa mea nu da semne ca mi-a terminat costumul...noi o sa avem formatie la botez,sunt niste fosti colegi(sunt 3) de-ai sotului de Facultate,care de 2 ani au o formatie si canta pe la nuti,boteze.ne-au cam ars la buzunar,desi ne-au facut o mare reducere...dar,sunt f buni si sunt tare cautati!si orice lucru bun,costa!maine mergem sa punem la cale meniul,sa comand tortul,prajiturile si coronita de flori pentru cristelnita!plus ca trebuie sa-mi fac si curatenie!off-dar ,ma ajuta mami!ce bine e sa ai mama!!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput