Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (155)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Adriuta,ai un bebe foarte fotogenic-si frumusel !
Mihaela,ce mai faci?Andra?

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

La multi ani, florilor!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITELOR SI SARBATORITILOR DE AZI!

Naty, cred ca Iulia a fost deochiata, mi s-a intamplat si mie cu Rebe si-i trecea numai cu "Tatal nostru" repetat la greu, pana terminam eu cu (,) cascatul! Cand e deochiata si-i zic Tatal nostru, casc cu lacrimi!! E destulde rau la bebelusi, plang neconsolati si chiar nu-i linisteste nimic altceva...

Adriuta, multumesc de sfaturi, am incercat intr-o seara sa-i dau completare dupa san, dar n-a mai vrut nici-un gram! Ea mananca foarte lacom de la san si in 15 min imi termina amandoi sanii! Apoi are o fata ghiftuita de zici ca e in transa!
Vad ca de cateva nopti , se trezeste pentru prima masa la 2 noaptea si apoi la 5 dimineata. Pana de curand avea 3 mese pe noapte, acum sper sa ne reglam la 2.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Buna dimineata
La multi ani Flori si Floricele, mici si maricele baietei si fetitele, barbatei si mamicele
Raportez una plimbare super extra mega reusita ieri cu scoica pusa in locul landoului, cu suzeta atiranata la hanorac, cu hanorac in loc de geaca ( geaca aia avea un fermoar numai bun de lins chestie care ma umplea de nervi)si cu paturica pusa peste bebe cind s-a inserat.Bineinteles ca am iesit fix dupa ce a mincat, cu burta plina.
In felul acesta am reusit sa stam afara aproape 3 ore, timp in care am inconjurat aproape tot parcul.La plecare s-a scirtiit un pic, am servit suzeta si a adormit.Nu dupa mult timp s-a trezit si s-a apucat de studiu:privit copii, privit copaci, privit cer...adormit din nou.Si tot asa.Doamne ajuta si Delphin care mi-a dat ideea cu scoica. Clauindraznesc sa sper astfel ca ne vom putea vedea curind in parc
Azi presimt ca nu voi mai putea scrie si altceva caci am lectii la matematica multe
Deeaasa ma gindeam si eu, la povestea cu firele Doamne fereste!Mai stau un pic (vad ca ieri iar s-a oprit) si daca nu si nu...la doctor cu mine.Incerc sa evit doctorul cit pot ca m-am saturat pina peste de cap , mi-ajunge!Dar daca asa o fi norocul meu
toate lumile

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (2 luni)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neratza si LA MULTI ANI TUTUROR FLORILOR, SA VA TRAIASCA CEI DRAGI!!
LA MUUULTI AAANII, IRIS DE LYVY, SA AI O ZI MINUNATA CA TINE, PRINTESICO!!
adriuta, o sa incercam si varianta asta,sa-l las in patut putin, dar am gasit o solutie, sa-l pun pe burtica dupa ce papa, si sa vezi ragailei ce da!wau, ce scump e Adrian!!..dar nu e cam repede sa-l tii in fundic?..zic si eu, stiam ca pana la 6 luni nu e voie..
simo, dragutza de tine, sa va pregatiti pt noi cu buna dispozitie, veselie, sa ai poantele si glumele la tine si pe copii!!eu asta zic ca trebuie sa pregatesti, ca si gazda!!:)))ca si Naty, bucuresteanca 100%, dar nu ma consider fitzoasa, cel putin nu la prima vedere!!

si ca sa fie minunata ziua, a fost randunoiul in boxa din subsol si era sparta, ne-au furat tot setul de picnic, lada frigorifica, masa, 4 scaune pliante d-alea de pescuit toate primite cadou de un an de casatorie de la ai mei.....a venit politia, dar sigur degeaba..e a doua oara, acum cateva luni ne-au furat cele 2 biciclete tot din subsol, dintr-o alta boxa..a mai ramas de spart doar aia din pod, cu toale si incaltaminte de iarna si alte chestii depozitate p-acolo, si ne lasa-n gol la iarna..si stiu si cine, un boschetar alcoolist de la parter, care numai probleme face p-aici, a mai spart si babelor vecine boxele...sunt un car de nervi, nu-mi vine sa cred

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Neata!

La multi ani! Sa ne traiasca Iris si Sanziana!!

Luny, sa stii ca si eu il pun pe David pe burtica si ragaie si da parturi la greu:) Imi pare rau de ce vi s-a intamplat!

Pupici! Noi azi ne ducem la nasi in vizita... Ne imbracam in roz

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

La multi ani Florilor!

Atat am putere sa va scriu :)
Prima noapte acasa a fost crunta. am dormit 2 ore jumate, a chitzait aproape tot timpul, suge lenes la tzatza, am stat 2 ore cu el la san, cred ca nici n-o mufez bine, am incercat si formula (nici 10 ml n-a servit), si culcat in pat langa mine, si legat sarmalutza, si cu bec si fara bec si cu radio si fara, sper si astept vremuri mai bune. Randunoiul si el vede dublu. Incerc sa rasfoiesc cartile virtuale in timp ce ma pompez la sani, poate descopar ceva miraculos
Totul e vraiste in casa acum iar, cred ca voi reveni cu rugamintea la mama sa vina cat de repede, ca planuise sa vina dupa Pasti ca are treaba -ea e mai filantropica, face cozonaci la cativa oameni si a incercat sa amane venirea aici, da nu mai pooooot! abia astept sa radem de perioada asta.

sovi 38+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Buna, dragele mele,

LA MULTI ANI CELOR CU NUME DE FLORI!!!!!

Noi incercam sa ne obisnuim cu noile roluri.
Matei are acum 10 zile si, din fericire, si-a facut un program cat de cat convenabil pentru noi, in sensul ca noaptea se trezeste cam la 3-3,5 ore, mananca si se culca la loc. Ziua are program mai lejer, doarme mai putin, dar pe mine ma bucura ca doarme noaptea bine.

Acum, ca sunteti mai experimentate ca mine, va rog sa-mi raspundeti la cateva intrebari:

1. copiii pot avea colici de la 10 zile? Ieri Matei a plans aproape toata ziua, i-am dat 15 pic de Sab Simplex de 2 ori si azi-noapte a dormit ca de obicei. Si-or fi facut efectul picaturile sau o fi avut altceva?

2. de la ce varsta i-ati dat suzeta? Sotul si mama ma dispera cu chestia asta. Eu am refuzat pana acum, deoarece mi-e teama sa nu refuze sanul dupa aceea.

Va pup si incerc sa mai intru in "pauze",

Valentina si Matei ( 10.04.2008)

Mergi la inceput

Sovi, multi copii se adapteaza greu initial la venirea acasa. Sigur va trece perioada asta; ce sa zic...f greu mi se pare si acum, iata si in clipa asta sunt cu ochii scosi dupa noaptea trecuta, dar cand imi amintesc de primele zile ale Iuliei acasa, ma intreb cum de nu am luat-o razna, atat de obosita, speriata si derutata eram. Fata de multe din voi, am avut MARELE noroc de un randunoi care are habar de cresterea unui copil, care in plus e extrem de calm si suportiv-dar asa cred ca sunt majoritatea randunoilor. Dar cum el a participat la cresterea lui fi-su, in vremuri in care nici macar pampersi nu existau, am un permanent feed-back la tot ceea ce fac si e mare lucru. Va fi bine si cu Sasha, stai linistita si apoi de-aia suntem toate aici, gata, ai intrat si tu la "scutece", cat e ziua de lunga ne putem sfatui.
Lunyyy, mama ce nashpa! Chiar m-a indispus vestea spargerii la voi. Off, in zile sfinte-sa-i bata Dumnezeu, care or fi fost, sa faca asa ceva!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Valentina, nu suzeta ci biberonul (si nu totdeauna) poate "dezvata" copilul de san. Cat despre colici...teoria spune ca pot aparea oricand intre 3 saptamani si 3 luni dar la orice bebe poate exista o exceptie. Iar daca i-a trecut de la Sabsimplex, ce dovada mai buna vrei?

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput