Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (155)
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
adriuta spune:
Buna seara la dumneavoastra,
am citit dar nu tot asa ca mai raman 3 capitole la recuperari :)))
Dar pana acum sa nu-mi pierd ideile:
naty am vazut gazulica ta in parc, e superba si felicitari pentru casuta, sa o stapaniti sanatosi si sa ptreceti clipe minunate in ea. De asemenea felicitari sotului pentru noul serviciu si mult succes. AAA si pup dispecerul drag care face o treaba de milioane. Chiar admir cum "duci" tu paginuta noastra mai departe spre alt...si alt capitol. Stiu mami cum sunt varsatoarele.:) Ehee mi-am dorit si eu sa fie varsator dar n-a fost sa fie...si acum cred ca a fost bebe ca mi-a intarziat o saptamana si dupa am avut ditamai hemoragia. Dar multam domnului cu Adrian a fost o sarcina fara probleme. Ehe...poate urmatorul o sa fie varsator:)) Si sa stii ca si eu cred fara laude ca este cea mai buna zodie.
Gecko felicitari pentru Patrick Lucas, un dodoloi drag (abia astept sa vad pozici). Iti doresc recuperare rapida si lui bebe Patrick o viata frumoasa, sa fie norocos, ia acum papacios si somnoros, sa creasca mare si frumos.:) Va pupam si felicitari taticului de raton. Multumim de asemenea pentru informarea stolului.
clauclau am vazut ca te plangeai de Rebe ca nu doarme un somnic mai mare noaptea, eu la Adrian ii dau 60ml(inainte ii dadeam 30ml cand eram mai mic)de formula dupa baita impreuna cu sanul(inante san apoi bibe)si am reusit sa 'imping' masa spre 2-3 noaptea. Doarme de la 8pana la 2-3. Am ales baita la 8 pentru ca vreau sa ii fac obicei pe viitor la 8 in pat si sa se obisnuiasca inca de pe acum. Daca vrei poti incerca si tu.
Violeta am vazut mutrite dulci. E totalllll fiul tau drag. Si sa sti CA SEAMANA CU TINE. E tot mamaita lui. Noi suntem bine, Adrian si-a intrat cat de cat in normal si am nopti linistite daca il plimb seara, ii fac baie si ii dau suplimentul de lapte praf. Mai doarme el in pat la noi dar acum doarme in pat la el din ce in ce mai mult. sa stii ca m-am suparat negativ pe cei de la baby avalon si produsele lor organice ca s-a facut pielea pe bebe aspra de la uleiul lor de masaj si mainile mele erau uscate de parca le-as fi tinut in clor. Mi-a luat o saptamana sa realizez ca uleiul ala era cauza relelor. Ufffffff si am TOATA GAMA , vre-o 6 produse :(((((((( Acum il spal cu galbenus :)) are o pieleeee!!! si nici nu se irita DEFEL.
mstela am vazut ca te plangeai de sani si sfarcuri. Eu dupa ce mi lea rontait practic bebe la 20 min dupa natere m-am chinuit 2 zile cu dureri apoi am zis stop si m-am muls o saptamana si s-au vindecat. Abia dupa l-am trecut la san din nou si cand e fomist tare pun nipple shield-ul ca are un obicei prost si intinde sfarcul cand trage ca si guma de mestecat. mai ales daca e infundat nasucul sau daca e agitat. Vezi ca ai sfarcurile CRAPATE e datorita ca acum s-au marit si ca sunt mai sensibile.Uita-te si o sa observi niste crapaturi micute.
Cory3maz pupici suroresti si iti tinem pumnii sa faci fata crizelor gelozesti ale alexutei si tuturor hop-urilor intampinate cu bebe mic. Bun sfatul cu uleiul, acu' ma duc sa fieb. Si sa stii ca esti norocoasa ca sta Alex cacacit, al meu urla si da din fund stanga dreapta in continuu daca are ceva suspect in nadragi.Sa stii ca si eu mananc DE TOATE si nu a avut colici defel Adevarata dieta:)
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
adriuta spune:
kya Moamaaaaaaaaaa ce bebica dolofana!!. Sa va bucurati de micuta Sanziana si sa va aduca numai impliniri si bucurii. Ei ii doresc din tot sufetul o viata frumoasa, sa fie norocoasa si iubita.
simo27 Multa sanatate la David sa treaca durerea de urechiusa. LA MULTI ANI!! Sotului tau,sanatate si numai impliniri de la cei dragi lui. Al meu sot e nascut pe 14 Aprilie :) Vad ca si tu esti nevasta de berbec:D .
Ariel am vazut poze cu TEO, Doamne ce dulce si dolofetz e ellll...sa-ti traiasca minunea.Ti-am citit povestea...e teribil ce s-a intamplat, bine ca ai trecut cu bine si ca acum sunteti toti acasuca.
tuchita bine ai venit pe crenguta
Mihuza11 ti-am citit povestea si m-ati facut sa plang. Sa cresteti mari, frumoase si sanatoase. Pupici
Bitza felicitari mamicule! Antonia bine ai venit pe lume! Iti doresc o viata frumoasa si sa fi norocoasa, papcioasa si somnoroasa. Felicitari mamicule inca o data si recuperare rapida.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariel_7000/ariel_7000.jpg)
ariel_7000 spune:
Draga mea,
Nu-ti pot trimite salariul luna aceasta, asa ca iti trimit 100 de saruturi.
Tu esti iubirea mea!
Sotul tau Allen,
(aflat la munca in srainatate)
Dupa cateva zile, sotia ii raspunde:
Dragul meu,
Iti multumesc pentru cele 100 de saruturi si iti trimit detaliile cu privire la cheltuilei:
1. Laptarul a fost de acord sa primeasca 2 saruturi pentru lapte,pe o luna de zile.
2. Electricianul n-a fost de acord decat dupa 7 saruturi.
3. Proprietarul vine in fiecare zi si cere 2-3 saruturi in loc de chirie.
4. Proprietarul supermarketului nu a acceptat numai saruturi, astfel ca i-am oferit si alte "chestii"...
5.Pe maruntisuri am mai cheltuit 40 de saruturi.
Nu-ti face griji pentru mine, mi-au mai ramas vreo 35 de saruturi si sper sa ma descurc luna aceasta. Pot sa-mi fac planul de cheltuieli si pentru luna viitoare la fel?
Te rog, sfatuieste-ma cite sa dau la revizia masinii?!
Cu drag,Iubirea ta!
mami de alexutza si
Teodor Mihai
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariel_7000/ariel_7000.jpg)
ariel_7000 spune:
http://www.youtube.com/watch?v=mYyDXH1amic&eurl=file://C:%5cProgram%20Files%5cYahoo!%5cMessenger%5csOuBEnnK7oPbHCIw7XZltQ--
mami de alexutza si
Teodor Mihai
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
adriuta spune:
Am vazut ca ati planuit de o intalnire la Brasov. Noi planuim daca toate merg bine pe aici sa ne repezim pana acasa la vara sa il botezam pe bebe insa nu stim perioada. Botezul o sa fie in curte la casa parintilor asa ca nu trebuie sa planuim cu mult inainte si dj-ul e un baiat care e prieten cu nasul nostru care poate veni oricand, mancarea mi-o face o matusa care e bucatareasa sefa la restaurant, prajiturile fina noastra care lucreaza la un lab de cofetarie in Austria(asta e meseria ei)si care se poate "repezi"pana acasa oricand si cameraman si fotograf e varul meu care cu asa ceva se ocupa si el a filmat si nunta(sper sa fie liber):)). No ce ziceti? Botez in familie:))) Stiu ca poate parea ciudat dar nu mai vreau formalitati, vreau ceva micut, in familie...ceva intim si restrans.Curtea e destul de mare asa ca O sa fie prin iunie-iulie credem. DACA!!!! sunt acasa sa stiti ca eu vin.Oricum cred ca o sa se lase cu o distracte...mama mama ca acum nici burtici nu avem, copilasii o sa fie de cateva luni fara colicei si frichineli...speraaaaaaaaaaam!!
Fetele, voi ce stitidespre asta, ca am auzit cica daca iti legi trompele ai mai mari sanse de a face cancer cervical si cancer la san!! Va intreb ca fata unor prieteni are 4 copii si 31 de ani si si-a legat trompele si a facu cancer cervical. S-a operat dar nu a reusit si pare-se ca s-a imprastiat in tot corpul. Acum face chimterapie. Acum au aflat si ei ca sansele de cancer cervical cresc daca iti legi trompele. O fi adevarat???
Am vazut ca va plangeti de urletele bebeilor si va spun ce mi-a spus pediatra mea si mare dreptate are. De ff multe ori copii sunt INTRECUTI DE OBOSITI, adica daca trec de un "prag" este cu atat mai greu sa ii adormi. Un bebe odihnit adoarme de 5 ori mai repde decat unul care nu e odihnit. Adrian al meu nu mi-a dormit 2 zile TOATA ZIUA!! , eram disperata.
De asemenea incercati scaunul acela de se leagana. Nu stiu daca sunt acasa din acelea aici e plin. Al meu ADOARME INSTANTANEU in brate la mine daca ma leagan cu el in scaunul acela(eu am fotoliu care se leagana). Ma refer la scaun mare pentru noi mamicile.
Si mai stau cuminti in swing(leganuturi de bebei). IN SFARSITTTT DUPA insistente Adrian sta in el si chiar ii place, motaie...doarme...e practic baby sitter in casa.
Am observat CEVA interesant, cand il imbrac gros si fac cald in casa...fonfaie si are muci. Cand il las mai lejer si e in casa racoare e mai vioi si NU ARE NIMIC COPILUL MEU. Hai sa incercam sa vedem daca asa e sau reactioneaza al meu mai ciudat. Vreti?
Referitor la plansul copiilor. CU CAT RASPUNZI MAI REPEDE NEVOILOR BEBELUSULUI SI PLANSULUI LUI, CU ATAT SE DEZVOLTA MAI BINE COPILUL DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE. Acum nu sa sari in sus la primul scancet dar sa ai o limita destul de limitata. Scrie in TOATE cartile de bebei, inclusiv mult renumitul dr. Spook.
Asa creste mare puiul
Nicoleta spune:
Mihaela ,multumesc pentru urari.
Naty, da, sotul meu ;). Si intr-adevar, Stefan seamana cu el!
Am mai pus niste poze la semnatura... amestecate, dar atata pot face in starea asta...
Nicoleta 39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
http://community.webshots.com/user/nicoletaliche78
adriuta spune:
aaa si am trimis un mesaj
Eu am postat pe aici un mesaj dar din motive "tehnice" cred ca a trecut neobservat. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119533&whichpage=10
dar care din motive tehnice:)))) n-a patruns in raza voastra de actiune.
Ieri am fost pe la plimbare si ne-am bagat si printr-un magazin si deodata auzim...prrrr...prrr. Bebe era in caruciorul lui si facea ochii mari si radea de mama focului. A trebuit sa fug repede cu el la baie sa-l schimb.
Degeaba incercam eu sa-l pacalesc cu suzeta ca urla in gura mare...oaa oaaa si are un obicei funny isi face funduletul stanga dreapta cand e murdar.
Si cand il schimbam o tanti m-a intrebat cat are si i-am zis ca 6 saptamani si a facut niste ochi!!! Ca cica e prea mare :((( La o luna pusese aproape un kg jumate si 3 cm. Acum are 60 cm (s-a nascut de 54 jumate) si greutate nu stiu ca nu l-am mai cantarit. M-am suparat ca mi-a zis tanti ca e prea mare:( Ai vostrii cat pun lunar? cat cresc??
Acum trebuie sa fug dar mai revin.
Va pup pe toate si haideti cu nascarea ....
Asa creste mare puiul
adriuta spune:
ARIEL e mortal clipul si bancul cu saruturile.
Iti recomand tie si la fete care aveti timp filmul documentar
America a fast food nation, parca asa se numeste. Noi am ramas masca, mai ales sa urmariti DOCUMENTARELE ADIACENE de pe DVD.
VIO, MIHUTA ... nu va mai trebe burgeri:)))
Asa creste mare puiul
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
am ras in hohote de perle, ariel!
Nicoleta, frumoasa metafora cu fat-frumos, in mod sigur veti fi o familie fericita, cu 2 copilasi doriti si iubiti!!
adriuta, nu e ciudat nimic din ce ti-ai propus sa faci cu botezul, esti fff norocoasa ca ai in familie toata 'gama' necesara!..si eu tot restrans si intim,in familie voi face botezul, fara formalitati si cheltuieli mari..ce misto ar fi sa vii si tu la Bv!!
Despre faza cu cancerul cervical, nu am auzit..imi pare rau pt tipa respectiva, saraca..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
adriuta spune:
luny eu cred ca asa este bine botezul sa fie ceva mai special. La nunta am avut vreo 250 de persoane si sincer n-am fost prea incantati. Eu cred ca nimic nu se compara cu o petrecere mica. Ma bucur ca si tu gandesti asa.
Despre colici la Mufy ...am vazut pozicile si creste ca un ingerel. Si e haios si iti seamana LEIT...asa deci despre colici mie doctorita mi-a zis sa il las in pat dupa ce se trezeste .Eu dupa ce se trezeste il las in pat 5 min,si el se intinde, gangureste, ii pun caruselul...si da parturi la greu si face cacutza. Incearca sa vezi daca se calmeaza burtica lui ca cica in timp de doarme stomacelul lucreaza lent si daca il punem direct la papa...ii aglomeram stomacelul.
Asa creste mare puiul