Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (155)
Raspunsuri - Pagina 21
luny spune:
Foaaarte tare e leganul, ce mi-ar placea si mie unul!..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
eu il legan in scoica! De multe ori sta saracu' pe jos si eu legan scoica cu piciorul...Nu aruncati cu rosii, stiu ca sunt mama denaturata!
acum chiar ca ma duc sa ma culc! noapte buna, pasarele!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
Simo27 spune:
mai,si al meu are leagan..si ce daca?!ca nu-i place deloc in el...plange dupa 3 minute !!!si eu am crezut ca o sa fie Salvarea,da,de unde...nu-i place si gata!cred ca l-am pus de vreo 5 ori
si asta a fost!e,poate cand o mai creste
,ma gandesc!si atunci o fi prea grasan si-l rupe-n doua!
vise placute
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
VioletaH spune:
tuchita, multumesc de intentia de a raspunde la problema cu kk. am sters poza ca parca prea era de tot sa o mai las acolo, desi luny zice ca e ok ca toate avem asa ceva
. m-am multumit cu raspunsurile de la Luny si Delphin si astept sa vad urmatorul cum arata.
Cugetam mai devreme la anumite asptecte din viata mea care s-au schimbat dupa ce a aparut bebe:
- Nr. 1 este ca ma trezesc foarte usor noaptea, la cel mai mic zgomot, si daca respira mai greu, desi e in camera lui. pur si simplu sar din pat si in 2 secunde sunt perfect treaza. cu ani in urma, cand imparteam un apartament cu o prietena, am uitat cheia in usa intr-o noapte. si pe la 2 noaptea tipa a spart usa cu picioarele ca sa poata intra in casa (literalmente). s-a trezit tot blocul - eu nu am auzit nimic. daca erau hotzii ma furau cu totul. Plus ca inainte, chiar daca m-as fi trezit, imi trebuiau macar 5 minute sa ma dezmeticesc, altfel ma lua cu ameteala daca ma ridicam brusc din pat. E fantastic cum se adapteaza organismul.
- Nr. 2 este ca am invatat sa fac dus in 3 minute. Nu credeam ca e posibil. Uite ca se poate. Si nu numai dus. Multe lucruri s-au urgentat. Nu ma mai recunosc cat de rapida am devenit in multe chestii. Cred ca dupa ce cresti un bebe te poti inrola in armata. Faci fata cu brio.
- Nr. 3 ...constant ca e interesant sa ai in sfarsit tzatze ![]()
La voi cum sta treaba? Ce s-a schimbat dramatic?
Vio, mamic fericit
de bebe Sean Adam (16 martie 2008)MIRACOLUL DIN VIATA MEA
natynic spune:
Vio, raspuns:
1. Mananc si imi fac insulina cu o viteza ametitoare; la fel dusul, la fel...statul "solid" pe wc
;
2. Cand facem
si Iulia doarme dusa, resimt o placere pe care n-o mai incercasem demult...de a profita "ca un infractor" de fiecare clipa libera;
3. Paradoxal, sunt mult mai calma. Dar si mult mai ferma in a-mi sustine interesul si parerea (am constatat-o apropo de faptul ca mi s-a dat de lucru ca la balamuc de la serviciu si mi se mai cere sa fiu gata si repede-la naiba!)
4. Si, ca si tine, constat si eu cu uimire cum e sa ai tzatze 
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
luny spune:
violeta esti tare!
cam aceleasi lucruri si la mine,mai ales partea cu sanii, pacat ca nu prea se profita de situatie, inca nu a trecut perioada de refacere, si vorba Tuchitei, cat de fun o fi cand or incepe sa curga in timp ce?!..da' asta e.. m-am adaptat situatiei, mai putin ca-s deja militar, si zbarnai la 'musca'!..![]()
plus ca somn, mai pe genul 'ioc',si ca-s pe locul 2 eu cu totul, momentan, si mi-e cam dor de mine...ma regasesc eu cat de curand..sper..
LUNY
natynic spune:
Anunt inca o metoda de linistire (si vorbim de plansete isterice, genul ca te temi ca se sufoca): tinut bebe in marsupiu prin casa. Eram disperata-randunoiul nu era, eu am deadline pt serviciu si inca mult de lucru si Iulia zbiera groaznic, fara putinta de a o opri cu NICI o metoda. Dupa O ORA de incercari, am pus-o in marsupiu pt ca TREBUIA sa lucrez; a tacut imediat, s-a cuibarit fericita pe pieptul meu si apoi a adormit bustean. Asa ca, cu chiu cu vai mi-am continuat lucrul, scriind la birou. Morala: puneti bebe in marsupiu!
Fetelor, va suparati daca nu mai fac capitolash nou in seara asta? Fac maine sau poate face altcineva inaintea mea desi vad ca nimeni nu se inghesuie
. Sunt terminata de oboseala, nu mai sunt in stare. Si nu se supara nimeni daca scrieti in continuare, asta e...
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mami_papatot spune:
Seara buna randunici!
Cu toate ca cu bebe este din ce in ce mai bine , astzai am avut o zi tare urata...am aflat ca a murit Sofitel...
...au ezitat sa-mi spuna ca sa nu ma supere, dar au ales intr-un final soltia cea mai buna...ea a murit de sambata, cu gandul sa mai traiasca sa o poata vedea pe Honey...a aflat si s-a bucurat ca am nascut usor si ca fetitza e bine...imi pare tare rau...sambata seara, chiar vorbeam cu cris_cris la maternitate despre ea...astzai am fost si eu la ea sa-mi iau adio de la cea care m-a iubit infinit de mult...am incercat, si cred ca am reusit, ca durerea sa nu ajunga la Honey...am vazut partea buna, ca s-a dus si nu se mai chinuie...daca poate fi o parte buna atunci cand pierzi pe cineva darg....maine se va duce langa MItulush...sotul ei...
In primul rand vreau sa va spun ca eu nu am reusit sa citesc din urma (cat am fost in maternitate) si nu am apucat sa va multumesc pentru incurajari, urari si felicitari care, caracteristic crengutzei , au fost venite din suflet!
In al doilea rand nu am apucat sa va multumesc nici pentru urarile la adresa preferatului si cu atat mai putin (si urat din partea mea) sa va feliciti la randu-mi!
Va multumesc tare mult mamicilor pentru sfaturile cu lapticul...gresala cea mai mare a fost ca ieri (la sfaturile unei asistente) m-am muls dupa ce a papat bebe, in ideea ca imi prisoseste (stupid me si aviz Bubu)...astzai raportam o zi grozava, cu prima baitza , prima zi cu progam ca la carte, stabilit evident de Honey , cu laptic la cerere si oferta zic eu, pe masura (desi inca nu am probleme cu plesnitul lor)...ceva durere la supt dar nu ragade, sa speram ca ne oprim aici la acest capitol ...
apropos de cris_cris, nu stiu daca a mai postat intre timp...era bine, s-a ridicat si ea repede din pat si dupa 16-17 ore de la operatie era cu bebe langa ea...de iesit iese maine, pentru ca bebe a facut antibiotic (din cate am inteles preventiv ) din cauza celeburlui streptococ...
va las acum, sper ca de maine sa reusesc si eu sa citesc din urma si sa va multumesc nominal!
Nu in ultimul rand, felicitari mamicilor care au nascut intre timp...sa va traiasca putiutzii si sa va fie sanatosi si voiosi !
Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM
!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
VioletaH spune:
Naty, mi-a placut partea cu statul "solid" pe WC :))))
Iar tu esti o norocoasa la partea amoroasa. Eu..ca si Luny...ma intreb cum va fi prima data? Luny, eu cred ca raman cu sutienul pe mine :)))))
Vio, mamic fericit
de bebe Sean Adam (16 martie 2008)MIRACOLUL DIN VIATA MEA
luny spune:
nu-i bai, naty, e si maine o zi!:0
noapte buna, ma duc in pat ca nu se stie ce-o fi mai incolo, iar..
LUNY