Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (155)
Raspunsuri - Pagina 22
luny spune:
mami.p, imi pare tare rau de vestile proaste...cine este Sofitel?..![]()
vio, iote ce idee, sa ramanem cu sutienul!!:)) desi nu stiu cat de incantat va fi al meu, la cat de entuziasmat e de noul 'look', nu ca ar fi avut ceva impotriva vechiului, dar zic sa profite si el cumva, desi..![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
gata, la nani!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mami_papatot spune:
Luny, pupici! er matusa mea..avea 88 de ani..am mai tot povesit eu de ea pe aici, ca era tare haioasa...
Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM
!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA[/purple][/b]
ariel_7000 spune:
mamip, condoleante! imi pare rau ca a fost asa, dar mai bine decat chinuri interminabile...un sfarsit este doar un inceput...
1.dus in 2 minute!:)) si asa a ramas vreme de 5 ani!!! cred ca asa va ramane pe vecie....dar si cand ma arunc in cada si ma lafai in spuma!!! cred ca asta se va intampla....hmmmm, peste vreo 100 de ani?
2.facut pishu cu usha deschisa la baie, cand sunt singura acasa:)
3.ramas in tzitzi goale cu mult mai multa ushurintza decat inainte:))) la alex ma jenam sa alaptez de fatza cu cineva, acum ma doare la basca! elefantzelul sa fie cu burtica plina!
luny, vio, prima data va fi ca....prima data:))) acum depinde si de maiestria medicului si de broderia pe care a facut-o el...sfat!!! luati-va un gel lubrifiant! nu glumesc! din cauza schimbarilor hormonale, a fricii, zona e cam arida si nu vreti sa dati de cactusi prin zona:) dupa ce am nascut-o pe alex, eram inca "fecioara" si-mi era rusine sa discut cu altii/altele despre anumite subiecte....asa ca, imi era teama ca gata!! pana aici mi-a fost si ca al 2 lea copil il va aduce barza, ca eu nu voi mai fi in stare de "actiune" vreodata...dar, cineva, mi-a zis de gel:) (sa aiba parte de sanatate!), cel putin la inceput...
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
gudinde spune:
Mami_papa
,
Sincere condoleante! Imi pare tare rau.
Uneori viata e asa de ciudata si trecem de la extaz la agonie; trebuie imbinat un moment asa de frumos si magic ca nasterea lui Honey cu un deces in familie.
Naty
,
E ilegaaaaallll! Nu au voie sa te deranjeze in concediu.
bubu05 spune:
Fetele, mai sunteti?
Am pus pozici in album!
Multumesc pt. raspunsurile cu mulsul. Mie nu-mi vine sa ma mai mulg dupa ce suge bebe, cu toate ca am niste bidoaneee...si nu vreau sa fie mai mari. Dar pana ii dau sa pape la urmatoarea masa se fac de piatra si mi-e frica de furia laptelui...
Bineinteles ca mi-a facut o mica rana pe sfarcul drept, rontait inainte de frati-su
Ma doare de mor cand ia tzatza in gura, dar apoi nu mai doare...
Poate mai citesc ceva din urma...sau mai bine la nani ![]()
Am schimbat si semnatura
, mie nu mai mi-e dor de burtica! Raportez 7 kg in minus 
Papacicule, felicitari pt. albinuta, n-am reusit s-o vad inca.
Felicitari proaspetelor mamici!
Oana, mami fericita de
Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze