Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (155)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Nicoleta bafta la medic si.... eu am ratat agitatele saptamana trecuta pentru fete asa ca.... am o mancarime la degeteee...so..
HAIDE NICOOOO!!!

gecko Felicitari pentru semnatura.Ti-am zis ca nasti intre 10-15:))) Ce mortala a fost faza cu bebe inghetat. Noi eram in magazin la carnuri(stii tu cum e frig la frigidere) si eram in luna a 9-a gravida si acolo era un cuplu cu bebe in body cu manecute si...atat.Piciorusele goale si ii tremura barbitzaaa si nasucul era rosu..Cateodata chiar sunt unii care exagereaza.

mussara2000 o sa razi ca eu m-am plans la mama ca aici nu sunt caciuli din acelea care se leaga sub barbie(datorita pericolului de strangulare)si mama face:Cuuuumm sa ti tu bebe mic cu ceafa goala:))) si mi-a trimis 5 in plic. Noi i le puneam dupa baie cate 10 minute si il strigam cosmonaut :)) In rest caciulile le depozitez acolo ca vin impreuna cu costumasele. De folosit nu le folosesc. Si mie mi-a zis dr-ita ca e bine sa pastram temperaturi joase la bebe deoarece creierul functioneaza mai bine pe racoare :)) si acum se dezvolta creierasul.

clauclau Multumim de complimente si Rebe e o dulcee...eu ma tot uit cand faci update la poze, ce frumos creste ea.

delphin pe mine ma mananca palmele daca nu ii spal atunci pe loc:))Dar nu ii spal definitiv ci numai pata aceea si ii las sa se usuce pana bag la spalat in masina. Si eu nu spal zilnic , le las sa se adune rufele cam 3 zile si tot a 3-a zi bag la masina numai pt bebe. Si noi am fost ieri la cumparaturi si am avut o chiraialaaa. Tu cum faci fata cu 2?

mimonix:))) ta ta taa ... ai ratat faza cu Aruba lu' Shopalitza, si eu mi-am prins urechile. Ea locuieste in Australia...Aruba e asa...de sanki cum e Tonga la Ioana, si intr-adevar este extraordinar acolo in Caraibe. Am vazut pe travel chanel la TV un documentar cele mai faine 10 statiuni din Caraibe....deliciu durere..placere... :)))) Asa mai face aparatul cateodata si la noi dar prinde posturi de radio, insa m-a speriat barbatu-miu ca daca mai are cineva prin vecini cica ma aude tot ce vorbesc in camera cu bebe asa ca... de acum il pun pe on numai cand e musai.:))

numeioana creierul functioneaza mai bine la temperaturi reduse...si acum se dezvolta cel mai mult.

deeapui Multumesc mult ca mi-ai zis de Alex ca si el a pus tot asa...ma panicasem ca al meu sot are o fobie ca fac copilul obez. Si daca mergi p-aici pe strada ii dai dreptate:)). Incearca sa dai de Zoze plss...mi-e dor de ea...sigur sunt bine amandoi?

olgutza merci de complimente. Si Adrian sta in picioruse la chiuveta sprijinit de mana mea. Eu de fiecare data cand ii schimb pampersul il pun la chiuveta si il spal la poponetz si la cuculetz si el sta il picioare si am o oglinda maree si se amuza in oglinda si eu imi fac treaba. Esti un psiholog EXTRAORDINAR, sincer. Si eu i-am luat tzutzulus exact cum ai tu. E mana cereasca , nu-i asa?:)) Va pup si m-am uitat ce mare a crescut Ioana, e un copil foarte armonios dezvoltat. Faceti un job bun.

luny sa stii ca de multe ori ridic carutul si din motive de plans...urlete. NU II PLACE LA ORIZONTALA. Urlaaa... dar cand il iau in brate sau il pun in sus tace si rade. Ii place sa vada el tot. Marsupiul e super misto, imi place, numai sa ai grija ca eu am avut niste dureri de spate dupa ce l-am carat, insa e bun cand are dureri de burtic.

Cristinaaaaaaa uraaaaaa!!! Felicitari mamicule, sa fii sanatoasa, sa ai laptic si recuperare rapida. Bun venit Daria!...ce nume frumos...sa ai o viata frumoasa, sa fii norocoasa, iubita si pretuita.
Sa danseze fetele pentru Dariuta si mamica ei:

ariel ma bucur mult ca tine figura cu leganusul. Si noi avem ceva in genul acesta numai cu alte jucarele. Acum i-am luat unul cum are Olgutza, e aproape identic.

tuchita mortala faza cu calul.

nicol_conte iote bag ceva agitate pentru Antonia sipentru tine...poate..poate

HAIDE NICOL!!!
HAIDE CU CONTRACTIA...[majoreta]

amira_roxana bine ai venit pe crenguta. Ai grija ca poate nu e constipata Amira. Citisem in carte ca poate sa treaca 2 zile fara caca si nu este vorba de constipatie. Datorita faptului ca matzisoarele lor cresc pot sa tina mai mult cacutza si nu fac zilnic.

kitzy hai si pentru tine dansatoaele agitate...poatepoate:

HAIDE KYTZY!!!!
HAI BARZO CA MAI AI PUTIN SI TE LASAM IN PACE

MA RETRAG CA ACUS TRE SA DESCHID CANTINA, VORBA LUI CORY SI MAI AM CEVA TREBI DE TERMINAT

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_Singh spune:

intru si eu repede sa vad ce se intimpla dar n-am stare sa stau si sa citesc.........parca am mincarici in fund. A mintrat in faza de sindrom de cuib

dar
KYA BITZA SOVI MAMI_PAPATOT URSULEAT ALI_BIA BUBUC CRIS NIKOL CRISTINA_GOJI FLORII

FELICITRARI MAMICILOR !!!!

SA VA TRAIASCA PUIUTZII, REFACERE RAPIDA SI ACOMODARE CIT MAI USOARA LA NOUL STATUT.

ACUS FUG SA FAC PAPA SI MAI VIN PE SEARA SI TRIMITETI SI VOI BARZA PESTE BALTA CA EU O ASTEPT.

[PUP]

Dana 38+ cu Jasmine Victoria

pozne :)
http://picasaweb.google.com/DSinanansingh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Floriio, felicitari, bine ai venit Andrei!! Sa fii sanatos si papacios!!
simo, la cat mai multe zile bune ca azi!!
pe mine m-a cam suparat pt ca a tot varsat azi, de mai multe ori si cam mult, dupa fiecare alaptat..o iau pe urmele tuchitei si eu, cu stressul asta!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

AJUTOR!!!

Pentru cele care au stomacul tare ...am pus o poza cu un caca foarte ciudat pe care l-a facut Sean acum. Difera ca si culoare si consistenta de cum face el de obicei, adica de culoarea mustarului si cu bobite. asta e cu verde si parca are un mucus!!! Poza AICI
(sper sa nu vi se para scarbos ca am pus o astfel de poza, dar nu stiu daca e cazul sa ma ingrijorez...)

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Felicitari Floriio!

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by VioletaH

AJUTOR!!!

Pentru cele care au stomacul tare ...am pus o poza cu un caca foarte ciudat pe care l-a facut Sean acum. Difera ca si culoare si consistenta de cum face el de obicei, adica de culoarea mustarului si cu bobite. asta e cu verde si parca are un mucus!!! Poza AICI
(sper sa nu vi se para scarbos ca am pus o astfel de poza, dar nu stiu daca e cazul sa ma ingrijorez...)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

zapacita esti! nu-i scarbos ca avem si noi!!
si Mufa mai face verde, depinde ce ai papat tu..si eu am mai gasit un mucus, ca mucishorii asa, gelatinos parca, dar putin..cred ca e normalce prost merge forumul..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Violeta, stai linistita...e normal pe undeva, mai ales daca i-ai administrat si ceva anticolici.

Normal...clatesti putin de kk imediat, apoi bagi la masina.

pozici

Mergi la inceput

Luny, Delphin, multumesc! Deci si ai vostri fac kkcei martzieni? Ca la al meu e prima data. Delphin, eu nu-i dau absolut nimic in afara de lapte de tzitzi. Nici un fel de picaturi sau ceai sau vitamine. nimica nimicutza. d-aia nu inteleg de ce s-a schimbat. iar eu ...nu am mancat nimic diferit...AAA MI-AM AMINTIT CA AM LUAT ASEARA NISTE VITAMINE (le cam iau din joi in paste), sa fie de la ele? dar ar fi trebuit sa fie si cel de dimineata la fel. vad ca abia acum la pranz s-a schimbat...ma rog..sa vedem urmatoarele cum vor fi.

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Spunea Adriuta ca i-a cumparat lui bebe leagan. Mie leaganul mi-a salvat viata!!! De cateva zile l-am pus in functiune ca pana acum il dadeam in glider, asta e ceva mai soft si nu pot sa zic ca era innebunit dupa el. In schimb in leganuuutz...mama ce-i place, adoarme aproape instant sau daca nu doarme pur si simplu sta cuminte si se da utza -utza. Ia uitati AICI, una dintre ele e facuta un pic mai devreme. Si acum doarme dus...

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

buna seara!
Amira bine ai venit printre noi! Uite ca nu mai sunt eu ultima din stol!sa-ti traiasca bebelusa pletoas! Numa' pui de rockeri pe-aici!
Delphin eu sunt in tara si n-as putea spune ca am unde sa-mi trimit copii la bunici! mama nu mai e, soacra e departe ( la cluj!) si oricum nu foarte doritoare sa vina in vizita. Ma rog vara trecuta am lasat-o pe Ilinca 3 saptamani la ea si s-au descurcat!
Si noi ne-am descurcat singuir si am umblat cu copilu' atarnat de gat peste tot! nu-mi pare rau pentru ca nu m-a cicalit nimeni cum sa-l imbrac sau cum sa-l hranesc! acum mai am ceva ajutor pentru ca am bona la Ilinca si il mai ia si pe Seb cu ea afara.
Mimonix ce-ai facut cu bona? Ca parca tu erai ( sper sa nu incurc borcanele!)
Bubule ce Stefanut dragut ai tu!somnul de la icter i se trage dar fii linistita ca o sa-i treaca!
Adriuta cat iti ia sa scrii asa mesaje lungi si cuprinzatoare?! si nu rade de cal ca nu stii ce te asteapta!
Vio nu stiu de ce n-am reusit sa vad poza cu kk! dar vad ca deja ti-au zis fetele ca e ok!
Eu am reusit sa culc puii si cred ca ma indrept si eu spre nani pentru ca sunt rupta! Nu prea am cu ce sa ma laud ( decat ca Seb rade din ce in ce mai frumos!) dar pot sa ma plang ca dupa ce l-am spalat si l-am facut ca o floricica
a papat si a facut kk! asa ca l-am schimbat din nou! De data asta am reusit fara voma! Luny mai exista sperante desi baiatul meu e VARSATOR!
Era sa uit FELICITARI FLORIIO!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput