Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (155)
Raspunsuri - Pagina 19
natynic spune:
Bravo, Roxana, fata desteapta! Are bebelina o freza sa o invidieze gagicile adolescente din ziua de azi
. Esti trecuta pe listutza si deci, devenita oficial randunica, cu puiutza ei. Asa ca nu-ti ramane decat sa ciripesti: intrebari, experienta, temeri (chiar si cele mai absurde), bucurii (chiar si cele mai caraghioase); aici, le avem pe toate! 
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
luny spune:
am vazut Amira durdulica!! O stiu, ea e!!
scumpa rau!!
naty, stela,simo voi ce faceti? cum a fost azi?...
icei la Delfinuta, Mussara, Violeta, Adriuta, Olgutza, Kya, Ariel, Mami.p, Cooooryyy unde esti?, Elara, si restul stolului, fara exceptie!!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ariel_7000 spune:
stelutza, teo are deja colectie de suzete:))o prefera pe cea mai urata dintre toate:))) adica un cerc cu un guguloi in mijloc...eu incerc sa-l conving ca asta e mai buna, dar te pui cu berbecutzul?? cu cealalta l-am imprietenit usor...adica i-am inmuiat guguloiul in glicerina boraxata si cum a dat elefantzelul de dulce...cum s-a pus sa traga la greu din ea!!! si uite asa am rezolvat 2 treburi...si suzeta si uns guritza cu glicerina!
fetelor, nu scap de durerea de gat!!! si am deja 4 zile de penicilina la activ!!!
....nici cu belladona nu a trecut!nici cu tantum verde! am dat-o pe albastru de metil acum...am niste buz esi o limba de pot sa merg la o petrecere de halloween! si de dimineata m-am trezit si mucioasa si stranutacioasa!!! tare mi-e teama sa nu-i dau si lui teo raceala!
cred ca trec pe septilin, ca e din plante si tare bun pt intarirea imunitatii...in trecut m-a ajutat.
mami de alexutza
si
Teodor Mihai
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
bubu05 spune:
Bunaaaa!
Incerc sa citesc si eu putin din urma...dar inca nu mi-am intrat in ritm.
Sper sa reusesc sa pun cateva poziti cu scumpicul meu. E un cuminte, mor dupa el! Prima noapte acasa a fost super, i-am facut baita la 9, a stat cuminte, i-a placut, apoi a papat tzitzi si a adormit, doar o ora, apoi iar a papat la greu si la 12 noaptea a adormit. S-a trezit doar o data la 3 dimineata, apoi la 7 jum, apoi la 9 jum
. Un scump! Are icter si cred ca de-aia e mai somnolent. Dupa-amiaza a dormit pe burtica 4 ore si l-am trezit eu ca nu mai puteam de sani, se umplusera rau de tot.
Fetelor, dupa ce papa, ma mai mulg sa golesc sanul sau il las asa?
Vladut e lesinat dupa el, ar sta numai acolo cu el, sa-l mangaie si sa-l pupe. Trebuie sa fiu f. atenta, e inca mic si Vlad...mi-am luat interfon primii pasi si stau mai linistita daca ma duc la bucatarie sau la calculator si bebe sta cu usa inchisa. I-am interzis lui Vlad sa intre la el daca e singur.
Cam atat despre noi, pun acum pozici si o sa va povestesc curand cum a fost nasterea.
Oana
39+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
amira_roxana spune:
multzumim naty!
acum ca ne-ati vazut asteptam incuscreli...
luny
ma gandeam eu ca trebuie sa-mi stii elefantzica! nu stiu cum ai reusit tu sa-i faci program lui Mufa...eu nu reusesc deloc. si asta pt ca nu vrea suzi (si eu ca si clau am o colectie de suzi), iar cu lugu-lugu merge un pic apoi...concerte!
ariel_7000 spune:
bubule, eu am renuntat sa ma mai mulg dupa supt....o mai fac decat daca simt ca imi plesnesc sanii de nu mai pot. ideea e ca vreau sa se produca exact cat se consuma...cererea si oferta. am inteles ca din ce pompezi mai mult, din aia se produce mai mult laptic...creierul primeste mesajul ca lui bb nu-i ajunge lapticul si produce suplimentar....
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
luny spune:
roxana, am reusit un fel de program, propriu..
adik, nu-i dau mai des de 2 ore sa pape, dar orele nu sunt in fiecare zi tot alea..iar noaptea, prima jumatate e ok,doarme 3,4 ore, in a doua se trezeste la 2 ore...mai sunt si colicii..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mussara2000 spune:
bubu ---vad ca inca n-ai reusit sa-ti schimbi semnatura, sau poate inca tii dor de burtica?
Mie imi cam este dor de miscarile si burtica, dar n-as mai vrea s-o am in timpul apropiat.
AVEM CEA MAI DE PRET COMOARA !
IULIAN
http://good-times.webshots.com/album/563157641frXlWM
Simo27 spune:
Luny
,Barosanelul a fost fara colicei azi
si asa am putut sa fac curatenie,sa spal hainute ,sa calc ...mai am cate ceva,dar sunt atre fericita ptr cat am realizat,si am mai fost si prin oras dupa pantofi,dar nu am gasit ceva sa-mi placa!
Am vazut pozici cu bebe Stefanut
si bebe Amira
-sa va traiasca mamicilor!
Ariel,apropo de gicerina boraxata...dr pediatru la care l-am dus pe Barosanel(nu e dr nostru,ca al nostru e generalist-de familie),mi-a zis ca glicerina boraxata e Toxica ptr bebei si ca nu stie cum de se mai da in farmacii la copilasi
...si eu il dadusem,a si mi-a zis ca nu avea afte ci depozit de lapte
..ce mama aiurita sunt!!!asta e-din greseli invatam!
Cuscra,
Roxana,poate te incuscrezi chiar cu MUFA a lui Luny![]()
![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:

VESTE MARE:
La 16,25 s-a nascut ANDREI-RADU.2,800g,47 cm si apgar 9-natural cu epidurala.-Floriio

SA VA TRAIASCA!!!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!