Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (155)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

amira, bine ai venit!

Incearca sa-i dai apa hepar sau suc de prune de la farmaice. Debridadul cica constipa dat regulat...asa am auzit.

Gecko, vezi poate gasesti infacol pt. colici. Cica e bun...eu am reusit sa-mi procur...aici in fr adevarat prod. de contrabanda. Sau baby wather. Fain raton blondutz!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

amira intra aici http://www.webshots.com/, fa-ti cont, uploadeaza pozele si pune linkul! Marsupiul asta il am eu, trebuie cu suport pt cap! http://www.price.ro/specificatii_chicco_marsupiu_go_96420.htm

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

OHOOO..FELICITARI MAMI CRISTINA PENTRU NASTEREA USOARA!!TRAIASCA PUIUTZA DARIA GRASUNA!
Mami Kya,ma bucur ca te-ai linistit.Sanziana este o pufoasa draguta foc.
Kya,a mea nici acum nu da aerul afara tot timpul,cu toate ca imi amorteste umarul cu ea tot batand-o,masand-o,inclindandu-ma cu ea si o las ca nu am ce sa-i fac..La inceput nu reusea deloc,acum abia a inceput sa mai ragaie.
Cuscra si Barosanelul barosan.
Tuchita,ce tare cu copilul prietenei.
Ariel.Am gasit suzi magica.Inca nu am fost in situatia sa i-o dau.Teo o accepta bine?
Delph,functioneaza Infacolul la bb tau?Astept si eu sa primesc de la nasa mea cu fetita de 5 luni,ca i-a ramas juma de medicament.Ii mai dai ceva pe langa?Gripe water sau baby drink?
Si HAI NICOL!HAI KITZY!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

CE EXPLOZIE DE BEBELUSI!!!

FELICITARI PROASPETELOR MAMICI:
KYA
BITZA
SOVI
MAMI_PAPATOT
URSULEATA
ALI_BIA
BUBU
CCRIS
NIKOL
CRISTINA_GOJI

Sa va traiasca micutii!

Am citit tot din urma, am vazut poze cu bebei superbi!

Va multumesc mult pentru urarile de Florii!
Si multumesc celor care au felicitat pe Sean cand a implinit o luna!

Delphin, tu spuneai de crescut copii fara ajutor... ma asteptam sa fie greu, banuiam ce ma asteapta, dar nu as schimba cu nimic lucrurile. Ma intreb cum e la tine cu 2 copii...Intr-adevar, nu mai ai timp de nimic. M-am obisnuit cu gandul ca pana il dam la scoala va fi 24/24 cu mine sau cu taica-su sau cu amandoi. Nici eu si nici sotul meu nu avem rude in Florida. Eu nu am nici macar in US...As vrea sa o aduc pe mama in vizita la vara macar 2 saptamani. Sa vedem. Daca as fi rezolvat cu numele in pasaportul meu, m-as fi repezit eu in Ro, mai ales ca prevedeti si o intalneala la Brasov..

S-a trezit micutzul..va mai scriu mai tarziu, acum plec cu el la plimbare. Pup!

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

sa vedem dak am reusit ceva....

stiu ca era o problema...sa nu punem link-ul ca se lateste iamginea parca...si ca sa nu apara carnatul trebuia ....aici e problema! ca nu stiu cum se facea!!

http://community.webshots.com/user/amira_roxana/tags/poze-bb/photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Roxana, nu merge...zice ca n-ai nici o poza! Incearca sa le mai uploadezi odata!
Iar ca sa nu insiri tot carnatul (link-ul) scrii asa: [ url="linkul" ] poze bb [ /url], fara spatiile pe care le-am lasat eu. Si va aparea scris numai "poze bb"

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

FELICITARI CRISTINA PT BB DARIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussara2000 spune:

FELICITARI CRISTINA !!!!!!!!!!!!
SA FIE SANATOASA SI TIE RECUPERARE USOARA SI RAPIDA.
BINE AI VENIT PE LUME DARIA !!!!!!!!!!

AVEM CEA MAI DE PRET COMOARA ! IULIAN

http://good-times.webshots.com/album/563157641frXlWM

Mergi la inceput

sa mai incercam o data!
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Fetele sunt la plimbare...carevasazica

Stela, sincer nu stiu sa-ti zic cu adevarat, daca functioneaza sau nu. eu am decis sa combat colicii pe toate planurile...am trecut la bibe si laptele care l-am ales e actiune anticolici+dormit pe burta+ ceai anticolici din cand in cand+ debridat cand vad ca are criza serioasa+ceva bilutze homeopate topite in apa+bonisan+ de vreo 3 zile infacol.Cam asta am folosit pana acum( nu toate impreuna.)..acum colicii sunt mai rari, dau infacol inainte de masa cand nu uit sau debridad sau bonisan in criza. voila! Daca ii dai infacol, sa nu te mire kk verde si mirositor grav

Violeta...normal, nici eu nu regret o clipa...si chiar i-mi place sa zic ca am invatzat singuri sa fim parintzi, insa ma mai gandesc cateodata ca nu am sansa sa zic ca ai mei copii merg in week-end la bunici sau cand am ceva de facut foarte important, sa pot sa-i las la mama repede.
Nu e chiar greu cu doi copii daca cel mare e intzelegator..., nu-i asa fetili?

Giani, de tare mult timp ma tin sa te intreb daca ai un nepotzel Paul si o sora Dora.Ai?

Editez...Merge amira: Sa-ti traiasca elefantica dulce foc!

pozici

Mergi la inceput