Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (155)
Raspunsuri - Pagina 17
natynic spune:
Eu folosesc interfonul in 2-3 imprejurari: cand gatesc la bucatarie (si trebuie sa inchid usile sa nu intre miros), cand fac baie si-s singura acasa sau cand...
cu soatza, ceea ce de cand e asta mica acasa se petrece deseori in baie ![]()
![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Kya spune:
Fetelor mersi mult de sfaturi. Acum a reusit randunoiul sa o ragaie de 3 ori. Deci avea saracuta ceva aer in stomacel.
Eu nu prea reusesc singura, dar noroc ca se specializeaza randunoiul in scosul aerului afara.
Kya mamica de
Sanziana
mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
tuchita spune:
[b] Naty[/] 
Bine ca la tine se intampla deseori! ca la mine e rareori! oricum
cand alaptezi nu e tocmai minunat!
si in plus de cand Ilinca deschide toate usile am ceva emotii! mai ales ca am auzit de la niste prieteni o poveste in care copilul intra peste parintii in plin exercitiu in dormitor si zice " mami, vreau si eu cu calu'!" ![]()
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
ariel_7000 spune:
buna fetele! am avut si noi o noapte mai bunicica, adica papa la 11, nani pana la 2, apoi papa, nani pana la 5, apoi frichinici din ora in ora pana la 9 si nani pana la 11....orium, am reusit si eu sa ma mai odihnesc, iar bebe a primit drept recompensa o plimbarica de 1/2 ora in parc cu buni si cu alexutza si apoi, am ascultat sfatul adriutei si l-am pus in leganus, care e MINUNAT!!! sta teo si admira de 15 minute pestisorii si asculta muzica in timp ce e balanganit de leganus. noi l-am primit cadou de la varul lui, gabriel, care s-a facut mare (aproape 1 an:)))si nu mai foloseste jucarii de bbi mici. noi ii spunem sarut mana si lui si mamicii lui pt cadou, ca este super.
adriuta, modelul asta il avem:
http://www.netkidswear.com/6optopswwimo.html
stela, tu intrebai de suzetica moale? exista la chicco unele din latex, in intregime, si sunt pe categorii de varsta. noi am luat 0+ .
acum, dupa ce m-a devorat bb, am inghitit si eu pe nerasuflate o salata uriasa din salata verde cu tofu, ou, putina sunca de curcan, iaurt, ulei de masline si lamaie. delicioasa!!! am mancat si carne:)))...asta in conditiile care sunca aia contine carne:))
hai ca dau send, ca scriu la mesajul asta de 2 ore!!
mami de alexutza
si
Teodor Mihai
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
ariel_7000 spune:
vai tuchita ce am mai ras!!! auzi, cu calul!!!
mami de alexutza
si
Teodor Mihai
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
tuchita spune:
Ariel
daca nu imi faci o pofta cu salatele tale!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
luny spune:
am venit de la plimbareala in fotza: am batut b-dul unirii si decebal, sa mai ard si yo ceva calorii, cu bebe atarnat in marsupiu.A dormit aproape toata plimbarea!!:))
amira, cred ca o stiu pe fata ta, asa o cheama pe ea, nu?..sora mea o admira la acvariu si o lauda bunicii ei!:))pune niste poze!
FELICITARI, CRISTINA!! BINE AI VENIT PE LUME, DARIA, SA FII SANATOASA SI FRUMOASA!!

tuchita, Matei a regurgitat azi dimineata de vreo 3 ori, destul de mult, si ii dadusem si vigantolul, de 2 oiri chiar, dar a fost vomat de ambele dati cred...
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
nicol_conte spune:

Salutare la toate randunicile!!
Intru pe fuga sa va spun ca noi ne aflam tot 2 in 1.Pur si simplu nu mai am rabdare. Strabat drumurile pe jos de nu mai pot, doar -doar s-o sinchisi si Antonia sa coboare si sa iasa din burtica!
Acum plec cu randunoiul pana la Bucuresti,are el o treaba ,poate n-om mai veni de-acolo tot in aceeasi formatie, desi nu s-arata nimic.
N-am citit nimic din urma , sunt o codasa, nu mai am rabdare sa fac nimic si nici sa stau locului..
Pup tot stolul 

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia
Nicol
39s si 2z cu
Antonia si Alexia(24aug2005)
Hai Antonia, vino ! Sa fim si noi de Paste acasa!
amira_roxana spune:
multumim pt primire!
naty, randunica mea (Amira)
s-a nascut pe 16.03.2008, si a avut 4 kg si 53 cm, scor Apgar 9. iar eu sunt Roxana si sunt nascuta pe 07.03.1980.
luny, as pune poze dar sa ma invete si pe mine cineva cum sa fac, va rooooooooog!
cum arata marsupiul tau, ca as vrea sa o pun si eu pe asta mica in marsupiu dar nu stiu de care sa ii iau, cu protectie de cap, fara...
HELP
bbita mea are o problema cu constipatia, si am incercat tot felul de variante: termometru, supozitoare cu glicerina, debridat, si nu funct decat cu supozitoare ....si alea cate 1 intreg. nu stiu ce sa-i fac, dr mi-a zis sa nu-i dau ceai sa-i dau debridat ca ii regleaza tranzitul intestinal...insa nu vad nicio ameliorare.
kitzy spune:
Nicol is in aceasi oala cu tine ![]()
Nici eu nu mai am rabdare si nici Diana nu da semne c-ar vrea sa iasa de acolo si am deja 39 s si 4 zile si inafara de faptul ca e ceva mai agitata si mi se intareste burta, nimic nou sub soare cu toata plimbarea pe jos.
39+ cu
Diana