Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (155)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Buna dimi, sau buna ziua ca nici nu mai stiu

Am reusit si eu sa (mai) citesc din urma, si vreau sa va multumesc inca o data din suflet pentru toate gandurile bune si felicitarile voastre. Am mai spus-o, dar trebuie sa ma repet: [red]randunici.

Naty[/b] ceai ii mai dau pentru ca asa mi-a spus dr in spital ca mai trebuie si hidratat copilul din cand in cand. Si vara-mea (medic) mi-a povestit ca baietelul ei a facut febra in prima saptamana din cauza deshidratarii. Astazi vine pediatra in vizita si mai discutam.

Cu laptele m-am linistit. Copilul doarme bine, mananca cand mananca, si sunt convinsa ca nu moare de foame. Punct! Dar cum toata lumea sarise pe mine ca urla de foame, ca nu am lapte destul, ca... si ca... deh, m-am luat dupa ei.
Noaptea mananca pe la 12, se mai trezeste la 4 si papa, apoi pe la 7-8 iar. In timpul zilei, suge cam la distanta de 1-1,5 ore. La tzitzi suge activ 15-20 de minute, apoi adoarme si o pun in patut.
Sunt convinsa ca nici un copil flamand nu doarme linistit, deci e ok si laptele.

mai aveam de zis, dar ma cheama datoria!

am pus niste pozici:
http://community.webshots.com/album/563167542AICVcV

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Eu sunt tot la promotie si Diana nu vrea sa vina afara nicicum, sa vedeti numa cum prin Pastele prin spital...noroc ca dr mea e unguroaica, dar oricum trebuie s-o intreb daca are cumva planuri de plecare
Felicitari proaspetelor mamici, c-ati fost tare multe deodata
Am vazut pozici cu bebei care mai de care mai dolofani si frumosi, sa va traiasca!
Abia astept sa-mi vad si eu minunea, dar inca nimic, doar ca are momente cand e foarte agitata, si burta mi se intareste mai des ca de obicei, dar nu doare...inca

39+ cu Diana

AMR max 1 saptamana !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

helau, stol!..raportam noapte frichinita cu colici de la 4 dimi, pana la 8,30, mama rupta de somn si cu ochii in curand, in gura....Mufa si-a facut un programel cam aiurea noapte, mi se pare..dupa baie si papa, doarme legat 4 ore sau mai mult, iar de la 1 sau 2 cand se trezeste prima data, se trezeste la 2 ore pana dimineata!..
ce parere aveti daca ies afara cu bebe in marsupiu, e ok? am primit pe cel de la Chicco 0+, are suport pt cap..

elara, ce mai faci, cum mai sunteti voi doua?
ariel, eu cred ca la incewput e asa lapticul tau, apos, ia uita-te dupa ce termina el de supt, sau spre final..eu una, mananc cam de toate, in afara de unele legume care baloneaza rau, dar pap ridichi, castraveti, la fructe, pap kiwi, banane, am bagat zilele trecute si compot de mere, cu mere cu tot nu doar zeama si a fost ok, ananas!..suc, Pfanner, e mai scump, da' face! de ananas, pere, poortocale, mere verzi, toate cu succes, fara probleme la bebe. Ciocolata Kinder, buuunaaa, cu mult lapte!
ursulica, bine ati venit acasa!!
mami.p, nu cred ca fata plange de fomica, ci doar ca vrea neaparat sa suga de placere!,sau doar pt ca e grea pt ea perioada de adaptare...incearca sfanta pipa!
adsriuta, asa e, americanii au multe lucruri bune, nu zic, nici noi nu suntem adeptii bebelui infofolit si stat in casa daca bate vantul...mna gandeam doar dak e bine pt coloana bebelui, care nu e formata inca, din cate stiu eu, nu de alta, dar tocmai citisem ca ar fi recomandat sa stea in fund dupa 6 luni, si sincer, mi s-a parut foarte mult si mie, sa tin copilul culcat jumate de an...nu stiu ce sa mai cred..
olgutzika, mare dreptate ai, asa e, devii stapana pe tine si capeti incredere incet, incet..exact la asta ma gandeam, aceleasi intrebari, stresuri si panici aveam si eu cand am venit acasa, si uite-ma acum, le dau mici sfaturi noilor mamici, parca nu-mi vine sa cred!
ioana, asa e cu bebeii care merg in picioare! acum cateva zile, in parc, m-au atacat 2 fetite de vreo 3,4 ani, necunoscute, care s-au infipt in carucior, si vroiau sda-l traga de manute pe Mufa, una din ele a si reusit, eu eram ocupata cu cealalta!!:)) pana a ajuns mamaia lor, a fost complicat momentul!! ele erau fericite: 'uite bebe, bebeeee!!!'
stela, noi aven Avent de silicon, fff bune, si una Nuk, de latex, misto si aia!:))

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Olgutza, ca bine le zici! Si, culmea, exact la asta si exact la Luny m-am gandit si eu citindu-i mesajele recente -ce inseamna trecerea un pic a timpului si stapanirea de sine. Si cresterea copilului e un proces de invatare, ca tot ceea ce am avut de invatat pana acum in viata; pas cu pas.
Despre imbracatul subtire/gros as vrea si eu sa am curajul vostru dar...1) e clar ca in anumite chestii imi va fi f greu sa ma desprind de temeri si sa uit ca mi-a stat copilul la incubator o luna si jumatate si ca era cat un polonic; 2) daca cum ii e mamei asa ii e si copilului... eu de cand ma stiu umblu mai gros imbracata decat f multa lume, sunt o friguroasa notorie...si cand o vad pe Iulia cum tremura dupa baita sau cand o schimb (in camera cu 23-24 de grade), imi e destul de clar ca e mai friguroasa decat alti copii.
Iar pt Mami: de acord cu raspunsurile fetelor, INCETEAZA sa-i dai formula cand tie iti plesnesc sanii de lapte-zau, nu-l mania pe Dumnezeu; si gandeste-te la mine care n-am putut sa-i dau fetei mele nici un strop de lapte de mama...Curaj! Fata va creste bine si frumos, nu te simti incapabila ca ESTI capabila!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Puteti sa credeti ca am deschis "fereastra" sa raspund ceva dar am uitat ce vroiam sa spun?Scleroza in floare....mi-aduc eu aminte!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (2 luni)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo

Mergi la inceput

Aha, gata
Eu cred (sa vedeti ce desteapta sunt) ca in Romania nu e voie sa scoti copilul afara cnd bate vintul ca nu-i intre gunoaie in ochi, ca se ridica tot praful strabun si toate cojile de seminte naturiste!

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

ariel...peste tot in brosuri scrie ca laptele poate fi mai apos...nu iti fa griji...nu exista lapte bun si lapte rau...exista doar lapte.

apoi...nu conteaza cat mananci...ce mananci si cat bei pentru productia si calitatea laptelui. adica daca ai mancat acum branza nu inseamna ca portia de seara de lapte o sa fie mai bogata in calciu. continutul laptelui este dat din rezervele organismului. lichidele multe nu inseamna productie multa. eu beau putin...dar pentru aia pot aduna de facut baie la prunc in laptele meu.

cred ca am inceput cu colicele...habar nu am de nici un preparat. l-am linistit cu soptitul la ureche si culcatul la caldura corpului meu. sper sa tina metodele pana la luminarea capului meu prost.

trebuie sa ii schimbat dimensiunea la pampersi...dupa ce face un pisu si un caca in ei...arata ca si cum ar purta tanga...plus are liniute de la elasticele de la picioruse. musai ne mutam la alta marime.

trebuie sa imi imbunatatesc si metoda de schimbat pampersul si curatat popoul...ca la fiecare schimb ma binecuvanteaza cu un caca pe salteluta de schimbat si cu un pisu intre ochi. ziua mai e cum e dar noaptea e dezastru.

delphin de mult am vrut sa iti multumesc pentru incurajari...esti o draguta.

trebuie sa le zic proaspetelor mamici...bine au venit acasa...si adaptare cat mai rapida la noul statut.

pup kya...pentru atitudinea corecta...ai lapte suficient si bun...nu mai baga de seama vorba lumii.

adriuta...si aici e trendul asta de a tine copilul in fundul gol. ieri am fost cu el la biserica...excursie de 2 ore cu caciulita in cap, salopeta pe el, wrap si paturica...plus a doua paturica in biserica ca mi s-a parut mie mai frig. in schimb mai era un cuplu cu bb intr-un body cu maneci lungi...cu botosei...mai mult de fita in picioruse si manusi...banui ca sa nu se zgarie...si copilul aruncat asa aruncat pe umarul tatalui...si nici piss nu a spus...teoria mea e ca ii era inghetat maxilarul si nu putea plange de prea frig...sunt mama nebuna.

Mergi la inceput

Aha, gata
Eu cred (sa vedeti ce desteapta sunt) ca in Romania nu e voie sa scoti copilul afara cnd bate vintul ca nu-i intre gunoaie in ochi, ca se ridica tot praful strabun si toate cojile de seminte naturiste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

normal,naty, ca si eu sunt friguroasa si am o mare problema iarna,ce dak sunt nascuta-n februarie, dak ar fi vara tot timpul, ar fi excelent!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Olga sunt deacord cu tot ceea ce ai spus, si eu procedez la fel

off ce-l chinuie colicii pe Andrei,

Luny , eu l-am scos pe Andrei in marsupiu si chiar i-a placut , ai grija sa nu-l bata soarele pe fata ca al meu s-a bronzat

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput