Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (155)
Raspunsuri - Pagina 13
numeioana spune:
Aaa, am uitat sa va spun ceva!! Aveti mare grija cand sunteti in parc sau cand va intalniti cu vreo prietena care are copil mic (1-2-3 ani)! Nu pierdeti caruciorul din ochi!!
Ieri am fost la socri si nepotelul meu a luat un pufulete si, pana sa zic eu nu, i l-a indesat lui David in gura.
E incredibil ce viteza au copiii astia si cate prostioare ii duce capul sa faca. Nepotelul meu are 2 ani si 5 luni si este un mic terorist
. Asa ca dupa patania de mai sus a luat o minge si vroia sa i-o arunce lui David in carut. Cica il invata sa joace fotbal. Apoi s-a gandit el sa-i dea puiului meu fluierul sa fluiere si el...
si tot asa... Ca nu m-am putut dezlipi de langa carut toata ziulica. Am stat sa-i pazesc pe amandoi...
In alta ordine de idei e un copil f f f destept dar deloc ascultator. Asa ca trebuie sa fiu cu ochii in 14 cand e el prin zona...
Deci ATENTIE!!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mstela spune:
Va pup,tot pe fuga.
Raportez o noapte un pic mai linistita,adica somn mai multicel,dar cu urlete deseori din cauza burticii.Si,cand pot sa o mai calmez si eu cu suzi,alta dandana:suzi am luat de la nuk din silicon si are motzul dintr-un plastic ff dur ca-i lasa urme adanci pe obraji...Ofof,maimai.Cand am zis ca se remediaza situatia.
Cine imi recomanda o suzi cu partea care sta pe obraz moale????Repede,va rog,ca-i jale altfel..Clau sau cine zicea ca are o punga??
Ariel,eu am inceput sa mai mananc cate un fruct pe zi,daca tot avem colici,cu tot regimul strict pe care l-am tinut..Si,banana,zilnic.
Mamicule,ti-au zis f bine fetele...ia aminte..asa vroiam sa zic si eu.
Alinutza,pai ala-i kk adevarat:cu bobite.![]()

Adriuta,eu zic ca bebele tau e f sanatos,lacom si voinic.Daca se ia pana la 1 kg in prima luna si la tine a luat mai mult,ce daca?Parerea mea.Chiar ieri vorbeam cu o colega de facult cu bb de 1 luna si un pic care a luat 1,6 kg.Si ea era cam speriata,dar i s-a zis ca-i f bine.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
numeioana spune:
Stelutz, eu iti recomand suzeta de la Chicco din cauziuc pur. Iti dau si link imediat.
Olgutz, ma bucur mult ca v-ati distrat la Fantana cu Ciresi
. Rusine mie, dar n-am mai fost pe-acolo de ani
!
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
EDIT: Nu ma lasa sa pun linkul, asa ca da tu o cautare pe google cu "suzeta well being" sau "suzeta w b" si o sa o gasesti.
Avem si noi, dar el o prefera tot pe cea cu plastic, pt ca aceasta monobloc este mai usoara si o scapa din gurita mai des... Poate daca o inveti direct cu asta o sa fie ok. Suzeta e excelenta!
poze
Olgutzika spune:
Ioana
! Cu ciresi, cu ciresi
!!! Edit: pentru ca vremea era destul de inchisa si batea vantul sambata dimineata ( pe urma a iesit soarele, dar tot cu vanticel ), era foarte putina lume! Cred ca vreo patru grupuri, iar unii ascultau o muzica excelenta. Nu stiu cum poate fi insa cu aglomeratie, manele...etc...Apropos, mai stii locuri de stat la aer curat pe langa Campina?
Ariel, mananca, mama, ce vrei! Pe rand asa, si cand vezi ca apar probleme la Teo, elimini alimentul respectiv. Tu in continuare nu mananci carne? Incearca totusi lactate macar, pentru ceva proteine, nu exagera cu laptele insa, se pare ca si el provoaca colici la bebe. Iar laptele tau e foarte bun, fii in continuare "tzatza gigant", o sa ii fie bine lui Teo!
Chiar ca plec!!!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
numeioana spune:
Olgutz, stiu un loc super pe drumul spre valea Doftanei, dupa barajul Paltinu, langa lac...
V-ar placea si acolo, cu siguranta!! dar nu sunt leagane, locuri de joaca pt copii
. Ati fost vreodata?
poze
mstela spune:
Olgutzico,bine ca mi-ai zis de carucior.Ma faci de trimit randunoiul la Carefour Ploiesti
.L-ai vazut de curand?Sar'mana.Si mi-au placut cuvintele tale de veterana
..
Oho,sar'mana Ioana.Fug acushik la farmacie sa iau.Sper sa gasesc.
Stela,
mamica fericita de
Pozici
gbutucica spune:
Fetelor, spuneti-mi ce stiti de Ela, i-am trimis vineri dim un mesaj si nu am primit raspuns , si sttiu ca nu-i sta in fire, va rog spuneti-mi daca stiti careva ceva!!!!!
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....
mstela spune:
Ioana,super tare zona aia langa lac dupa baraj.Iaca,mi-ai dat o idee pentru dupa botez,ca nu am ma fost demult si mi s-a parut splendid peisajul.Cand am fost,acum vreo 2 ani,am si pescuit si,zapacita cum eram,am escaladat potecile alea inguste de pe marginea lacului,dupa randunoi,ca sa mergem spre un loc mai bun de pescuit.Poteca era super ingusta,de o parte fiind lacul,de alta rapa adanca,la un moment dat ne-am intalnit si cu un sarpel,si pentru ce?Pentru 3 pesti de munte..Visul randunoiului.
Oricum,ce marfa a fost!!![]()
Stela,
mamica fericita de
Pozici
numeioana spune:
Stelutz, sigur gasesti, ca am vazut la toate farmaciile.
poze